Moj novi dom |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 151> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje će mi uskoro dobro doći gosti (oni na dvije noge) jer zbilja neznam što ću s ovoliko krušaka!?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam
sigurna da je ovo penjačica, zato je i završila uz ogradu, ali sad mi
se čini da jedna od biljčica počela stvarati grmić Može li mi netko reći koja je ovo biljka i hoće li se ipak penjati?
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantanina glicinija krasno napreduje, već je zamišljam kako će se uspeti na balkon
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy tvoji su se karanfilići udobno smjestili
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drugi ulaz u
moje dvorište ima luk iznad vrata, mislim da će se jednom po tom luku
plesti nešto drugo, ali još ovo ljeto ostavit ću lozu na njemu
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovno se divim toj ogromnoj hosti
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Misty, baš mi je drago da ti je paket stigao sa biljkama u ovako dobrom stanju, baš sam se bojala kak će to proći jer nisam nikad prije tako nešto poštom slala. Inače, one druge dvije biljčice su ti klinčić i bidens ili dvozub (ono sa žutim cvjetićem). Možeš ga vidjeti kod mene na slikama posađen između onih plavih petunija. A onaj klinčić sam posijala prije jedno mjesec i pol, sjeme je kupljeno u Njemačkoj pa nisam baš sigurna koja vrsta i boja će ispasti - nek to bude iznenađenje! I super si smjestila karanfilčić, vidim da je sretan ! E, a ona biljka što si mislila da je penjačica - meni izgleda kao vinca, ona ti se baš i ne penje, možda malo, više puže i dosta se širi. Bar je tak kod mene.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene stalno oduševljavaju ove tvoje žardinjere, ali nikako da ih slikaš izbliza , hosta je naj...
|
|
život je more
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty nije me bilo dva dana u vrtovima, a kad ovdje svašta novo! krasne su ti biljke, a pozivnicu na kavu i kolače, rado prihvaćam uz povratni poziv u moj vrt na isto. onaj luk već vidim u nekoj gliciniji ili klematisu, jedva čekam!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok sve tri su za divljenje, ja još pamtim mirise u dvorištu. Kad smo doselili (sredina 7-og) počela sam zalijevati te grmove (do tada su se patili bez vode!), procvali su nakon dva dana! Tada su me hoste oborile s nogu!
sprigy i ja mislim da im se sviđa novi smještaj, dvozub je već pustio novi pupoljak Lantana stidim se priznati da je još pet takvih za sada prazno . A još nam je agentica preko koje smo pronašli kuću rekla da ih je bivši vlasnik radio sam pa su i unikati. Preteške su za slanje, ali tebi bih rado koju poslala da se može.. Medo baš se veselim tom kraju ljeta, a tvoja draga i ti možete kod mene provesti i vikend i upoznati malo ljepota iz ovog kraja |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz sve vaše prelijepe i raskošne ruže ja se ipak moram pohvaliti da se moja "spavalica" odlučila malo protegnuti i (valjda nehotice?) pokazati da će biti crvena šatirana s bijelim ! Omaknuo joj se još jedan pupić! Znam koliko je sve to skromno, ali je to moja prva ruža i ja joj se veselim kao da je raskošni luk!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A s par novih listića protegnuo se i kameleon
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako li su one dospjele toliko daleko od matične biljke?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah, hrpica na travi poznato mi je..i to je neizbježno
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da ne vidim baš dobro na ovoj slici ali da nije to možda eonimus? |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga misty-da,kod mene krtice naprave haos,i nikako ih ne mogu otjerati.Hosta ti je predivna.Sto se tice vinke ona ti se brzo siri,a najvise joj odgovara polusjenka.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam i ja htjela napisati da slikaš biljčicu iz bližeg jer je i meni slično eonymusu.Ali je teško reći eu... ima malo zaokrugljeno lišće a vinca malo više šiljato!
Pravim se važna jer imam i jedno i drugo .Vinca od Šmrckice a eu....od Hoye i dva od Otok, pa eto .... inače sam totalna neznalica.
Eonymus su grmovi a vinca, pa valjda puže, ja sam ju kao takvu posadila.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slasne voćke i tvoje cviće i tvoja ruža su tako dražesniKod tebe kameleon nema crvene boje po rubovima,jeli to neka druga vrsta?Nadam se da nisam izvalila neku glupost,ali sam ga vidila u vrtovima i sa malo crvene boje i jako me se dojmio i nadam se da če biti stanovnik moga vrta
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje ti je posađen kameleon? Ako je u hladovini onda nije toliko šaren kao kad je na suncu.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty pored ovoliko stručnjaka brzo ćeš naučiti puno toga, ja nisam za neke biljke ni čula dok nisam došla na forum.
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |