Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 55> |
Korisnik | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kod tebe svega što mi je promaklo...
swap uradak vesel i šaren s meni uvijek dragim mica macama. super su mi te tacne ili što je već to u obliku srca...
onda je uslijedio jedan post sa ajde odoka 8 fotki koje su moved or deleted from photobucket (ili kod mene nešto šteka?). poslije čitajući napreskokce komentare vidim da je neka priča o radovima koji su bili za prodajnu izložbu. nadam se da to što ih ja ne vidim znači da su prodani
onda more i morski motivi - meni u glavi odmah onaj pjesmuljak od Jinxa i stihovi "daleko je mooore...."
dvostruki decoupage na vazama odličan ali šteta da se neće vidjeti kad vaze budu u funkciji.
a kutijica za unučicu je slatka da slađa ne može biti. zlato bakino će imati prekrasnu uspomenu!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjevši tvoje radove ostala sam bez teksta.Već desetak dana spremam se da ti ovo napišem. Znala sam da si ti umjetnička duša spretna u svemu čega se primiš. Nikad ne zabravljam tvoje pletenje vune iglama sa lijeva na desno i obratno bez okretanja pletiva.Tvoji makramei bili su za legendu.
Ovo sa salvetama je čudo, pa to je prava umjetnost za koju nije dovoljna samo volja.Hvala ti što si mi skrenula pozornost na ovaj forum jer ovo je čudo! MIRJAM
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uči se cijeli život,pa i život je škola,i nikad nije dovoljno znanja!Sve što znam naučila sam gledajući radove drugih!Drago mi je da si nam se priključila!tvoje rječi Mirjana su melem za dušu i srce!sjetila si me na neka druga bolja vremena naše mladosti i od srca sam se nasmijala jer si me podsjetila na nešto što sam i sama zaboravila.Kukičam još uvjek,plesti sam naučila i da okrečem pletivo a ovo je zaraza,pruža velike mogučnosti mašti da se razigra!pokušaj i pridruži nam se!presretna sam što si se javila i hvala ti!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija,izgeda da kod tebe nešto ne "šteka",svi radovi koje sam stavila su ovdje a što se izložbe tiče-to je zajednička izložba nas iz udruge Kaštelanski suveniri,moja malenkost još nije stiigla do samostalne izložbe a i neće u skoroj budučnosti,bilo bi dobro da je prodano kako ti misliš(iz tvojih usta u Božje uši)ali mi prodamo jedva dovoljno za platiti štand i eventualno pokriti troškove materijala.svejedno smo zadovoljni jer ovo što radimo,radimo iz ljubavi,važno je samo da imamo za nastaviti dalje!sad slijedi izložba u Dioklecijanovim podrumima,pa u 06,mj. u Biogradu, pa Kaštelansko ljeto,itd.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A naša neponovljiva svestrana Slavica Puno fotki s izložbi molim za nas sa sjevera
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoću,hoću Kami!i hvala vam svima!
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga neumorna Slavice,nije me bilo nekoliko dana,a kod tebe lijepe novosti.Izuzetno mi se dopala kutijica i prava si bakica,svaka čast.Toliko strpljenja se može imati samo za mala prekrasna stvorenja kao što su unučad. Sretan i radostan rođendan tvojoj unučici,nek ti je živa i zdrava,imaš zašto i da se trudiš. A što se tiče vaze zanimljivo,morat ću i ja to probati.Sve pet.....
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Kike,što se tiče vaze-nemoj to pokušavati na njoj!ionako kad dođe cvijeće neće se vidjeti,radije to radi na zdjeli jer ona je široka i lijepo se vidi i vanjska strana i unutrašnjost!meni je palo na pamet ovo s vazom jer kad smo imali zadnju izložbu gledala sam ljude kako uzimaju vazu u ruke,okreću,vrte i zaviruju unutra,e sad sam napravila nešto što će ih malo zbuniti!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kod mene ono nesto kao i kod Anastazije ne steka... ali vjerovat cu na rijec ostalim curama da je sve krasno... a sada ono sto vidim - kutija za unucisu - wow... bas onako drugacije... ali vaza me zaljepila za ekran... odlicno... i nema veze sto se ne vidi kad je cvijece unutra... ti znas da je prekrasno i iznutra
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu ti reć da je stvarno teško puno radova izbacivat...ma je da je to gušt radit...al od umora se više zabuca...ja sam privremena "zvrk hanuma"...a kako ti možeš stalno....ne znam di ti ta energija stane
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetu draga Slave.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako mislite da ljenčarim-varate se,samo sam se malo pritajila!radim ja ,radim.moram vam pojasniti ovu bočicu,radi se o kombinaciji rižinog papira i prešanog cvijeća.ideju mi je dao ovaj predivni papir koji se na žalost ovdje i nevidi baš najbolje-tekst,stara pisma,marke.to mi je bila asocijacija na neka stara pisma koje imam i čuvam i na cvijeće prešano među stranicama knjiga koje vrlo često pronalazim jer imam običaj ubrati cvjetić i spremiti-i zaboravit ,normalno.i tako je nastala ova bočica.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow,slavice skrinjice su savršene. danas sam prolazila pokraj onog dućana al je bio zatvoren,htjela sam vidit jel imaju ovih malih kutijica sa pregradama.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema Rose,još nisu došle!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ali baš sve mi je
cvijetne kutijice i bočica super iskombinirano,fino si se poigrala bojama na njima i odlična mi je ideja sa prešanim cvijetićima ,to ja volim
a ove dvi kutijice su mi mrak osvojile su me na prvu ,masline i školjkice pa i sveti Duje ma super
bravo majstorice
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlične su mi ove kutije (baš čudno za mene ) -izdvajam prvu i zadnju , i onu morsku s Grgurom-odlična ideja!!!
Ajme, ovi smajlići-ne znam zašto ih ne mogu uvik sve otvorit Ah, te klompice!!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa tko kaze da zabusavas, neka to odmah povuce.
Radovi su prekrasni, meni onaj sa cvijecem i onaj s skoljkicama. Supppppeeeeerrrrrr. Gdje si kupila klompice. |
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slave moja pa ti si prava majstorica, jednostavno ne mogu ništa izdvojit, sve je predivno i tako prefinjeno i romantično, lako tebi za morske motive kad na svakom koraku nađeš školjkice, cvjetni motivi su krasni
reci mi molim te na koji nasčin stavljaš slike u nizu meni to nikako ne uspjeva
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija sa Grgurom moj je favorit iz ove serije tvojih radova... doduse vise iznutra nego izvana...iako je i ta strana super, mozda je to zbog neobicnosti motiva, ali Grgur je bas faca... i svidja mi se sto lavandu nisi "podrezala nego je isla i na njega... bas dobro
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |