Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 55>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:07
i kod tebe svega što mi je promaklo...
swap uradak vesel i šaren s meni uvijek dragim mica macama. super su mi te tacne ili što je već to u obliku srca...

onda je uslijedio jedan post sa ajde odoka 8 fotki koje su moved or deleted from photobucket (ili kod mene nešto šteka?). poslije čitajući napreskokce komentare vidim da je neka priča o radovima koji su bili za prodajnu izložbu. nadam se da to što ih ja ne vidim znači da su prodaniWink

onda more i morski motivi - meni u glavi odmah onaj pjesmuljak od Jinxa i stihovi "daleko je mooore...." 
dvostruki decoupage na vazama odličan ali šteta da se neće vidjeti kad vaze budu u funkciji.

a kutijica za unučicu je slatka da slađa ne može biti. zlato bakino će imati prekrasnu uspomenu! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:10
 Vidjevši tvoje radove ostala sam bez teksta.Već desetak dana spremam se da ti ovo napišem. Znala sam da si ti umjetnička duša spretna u svemu čega se primiš. Nikad ne zabravljam tvoje pletenje vune iglama sa lijeva na desno i obratno bez okretanja pletiva.Tvoji makramei bili su za legendu.
 Ovo sa salvetama je čudo, pa to je prava umjetnost za koju nije dovoljna samo volja.Hvala ti što si mi skrenula pozornost na ovaj forum jer ovo je čudo!                     MIRJAM   WinkWinkWink
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 23:40
uči se cijeli život,pa i život je škola,i nikad nije dovoljno znanja!Sve što znam naučila sam gledajući radove drugih!Drago mi je da si nam se priključila!tvoje rječi Mirjana su melem za dušu i srce!sjetila si me na neka druga bolja vremena naše mladosti i od srca sam se nasmijala jer si me podsjetila na nešto što sam i sama zaboravila.Kukičam još uvjek,plesti sam naučila i da okrečem pletivo a ovo je zaraza,pruža velike mogučnosti mašti da se razigra!pokušaj i pridruži nam se!presretna sam što si se javila smile79i hvala ti!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 00:22
Anastazija,izgeda da kod tebe nešto ne "šteka",svi radovi koje sam stavila su ovdje a što se izložbe tiče-to je zajednička izložba nas iz udruge Kaštelanski suveniri,moja malenkost još nije stiigla do samostalne izložbe a i neće u skoroj budučnosti,bilo bi dobro da je prodano kako ti misliš(iz tvojih usta u Božje uši)ali mi prodamo jedva dovoljno za platiti štand i eventualno pokriti troškove materijala.svejedno smo zadovoljni jer ovo što radimo,radimo iz ljubavi,važno je samo da imamo za nastaviti dalje!sad slijedi izložba u Dioklecijanovim podrumima,pa u 06,mj. u Biogradu, pa Kaštelansko ljeto,itd.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 07:58
A naša neponovljiva svestrana Slavica Embarrassed Puno fotki s izložbi molim za nas sa sjevera Tongue
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 22:37
hoću,hoću Kami!i hvala vam svima!smile78
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 23:18
Draga neumorna Slavice,nije me bilo nekoliko dana,a kod tebe lijepe novosti.Izuzetno mi se dopala kutijica i prava si bakica,svaka čast.Toliko strpljenja se može imati samo za mala prekrasna stvorenja kao što su unučad. Sretan i radostan rođendan tvojoj unučici,nek ti je živa i zdrava,imaš zašto i da se trudiš. A što se tiče vaze zanimljivo,morat ću i ja to probati.Sve pet.....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 20:25
hvala Kike,što se tiče vaze-nemoj to pokušavati na njoj!ionako kad dođe cvijeće neće se vidjeti,radije to radi na zdjeli jer ona je široka i lijepo se vidi i vanjska strana i unutrašnjost!meni je palo na pamet ovo s vazom jer kad smo imali zadnju izložbu gledala sam ljude kako uzimaju vazu u ruke,okreću,vrte i zaviruju unutra,e sad sam napravila nešto što će ih malo zbuniti!
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:40
Confused i kod mene ono nesto kao i kod Anastazije ne steka... ali vjerovat cu na rijec ostalim curama da je sve krasno... a sada ono sto vidim - kutija za unucisu - wow... bas onako drugacije... ali vaza me zaljepila za ekran... odlicno... i nema veze sto se ne vidi kad je cvijece unutra... ti znas da je prekrasno i iznutra smile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 22:01
Mogu ti reć da je stvarno teško puno radova izbacivat...ma je da je to gušt radit...al od umora se više zabuca...ja sam privremena "zvrk hanuma"...a kako ti možeš stalno....ne znam di ti ta energija stane
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 01:31
Hvala na savjetu draga Slave.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 22:12

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 22:22
ako mislite da ljenčarim-varate se,samo sam se malo pritajila!radim ja ,radim.moram vam pojasniti ovu bočicu,radi se o kombinaciji rižinog papira i prešanog cvijeća.ideju mi je dao ovaj predivni papir koji se na žalost ovdje i nevidi baš najbolje-tekst,stara pisma,marke.to mi je bila asocijacija na neka stara pisma koje imam i čuvam i na cvijeće prešano među stranicama knjiga koje vrlo često pronalazim jer imam običaj ubrati cvjetić i spremiti-i zaboravit ,normalno.i tako je nastala ova bočica.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 22:53
wow,slavice skrinjice su savršene. danas sam prolazila pokraj onog dućana al je bio zatvoren,htjela sam vidit jel imaju ovih malih kutijica sa pregradama.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 23:30
nema Rose,još nisu došle!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 00:24
smile93sve ali baš sve mi je smile93
cvijetne kutijice i bočica super iskombinirano,fino si se poigrala bojama na njima i odlična mi je ideja sa prešanim cvijetićima ,to ja volim
a ove dvi kutijice su mi mrak osvojile su me na prvu ,masline i školjkice pa i sveti Duje ma super
bravo majstorice smile128
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 00:54
Odlične su mi ove kutije (baš čudno za mene ) -izdvajam prvu i zadnju , i onu morsku s Grgurom-odlična ideja!!!
Ajme, ovi smajlići-ne znam zašto ih ne mogu uvik sve otvorit
Ah, te klompice!!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 07:15
Pa tko kaze da zabusavas, neka to odmah povuce.
Radovi su prekrasni, meni onaj sa cvijecem i onaj s skoljkicama.
Supppppeeeeerrrrrr.
Gdje si kupila klompice.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 08:55
slave moja pa ti si prava majstorica, jednostavno ne mogu ništa izdvojit, sve je predivno i tako prefinjeno i romantično, lako tebi za morske motive kad na svakom koraku nađeš školjkice, cvjetni motivi su krasnismile94
reci mi molim te na koji nasčin stavljaš slike u nizu meni to nikako ne uspjeva
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 11:33
Kutija sa Grgurom moj je favorit iz ove serije tvojih radova... doduse vise iznutra nego izvana...iako je i ta strana super, mozda je to zbog neobicnosti motiva, ali Grgur je bas faca... i svidja mi se sto lavandu nisi "podrezala nego je isla i na njega... bas dobro Clap
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.