Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 39> |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=rain]
A ovak moja prijateljica vidi moj vrt Lako je njoj, ima sta da vidi! Najradije bih ti kopirala citavu stranicu, toliko je lepo, jedva izdvojih samo jednu, ali sam stranicu memorisala ! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svakako pozdravi prijateljicu, jer nam je pojasnila neke stvari! Fotke sam si skinula za vlastitu arhivu, a ovu poslijednju ću staviti kao wallpaper for desktop! Sam' nek netko proba pipnuti, oštro pogledati ili maknuti!!!! Pfffff...., a ti kažeš da ti kombiniranje biljaka nije jača strana!? Kaj fuliraš! Rain, pa ovo ti je svjetska kombinacija! |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno !!!!
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma,to je slučajnost,ja i dalje ne znam kombinirati biljke,možda bum naučila za jedno 10 god
Mimar,ovakav kompliment od tebe...prijateljica bu mi se uobrazila!hvala u njeno ime! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali ti znala ili ne znala konbinireti biljke ja samo mogu reći da je vrt prekrasan
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što reći osim predivno tvome vrtu kao da godi ova silna kiša, ovako nešto nema niti u Engleskoj
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To uobrazavanje cuvamo za tebe, jer sa ovakvim vrtom i ovom raznolikoscu biljaka u njemu, imas puno pravo na to. I u fotkama nimalo ne zaostajes, naprotiv!
Bila sam i ranije, nisam sigurna da sam se oglasila, ovog puta zelim da ti kazem da mi je tvoj vrt neverovatno lep. Cudno, prepuno biljaka a sve skladno, uklopljeno i prirodno. Mislim, da imas i previse dara za kombinovanje |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam danas prvi puta prošetao tvojim vrtom i što reći? ovo je sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E,pa sad mi je neugodno zbog ovak lijepih pohvala.Ja samo jako volim svoje biljke-to je sve.
Medo,dobrodošao! Velika hvala i pusa svima! |
|
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a ja uletila brže jer sam mislila da su stigle nove fotkice ...nisu još...ali budu, jel da, jel da?
...ostavljam pozdravček za ekipicu (dvonožnu i četveronožnu)
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fotić mi je otišel na more,bum probala šarmirati frendicu,možda nasjedne na palačinke!
|
|
|
|
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se odavde ne mičem jer kaj god gledam (a uglavnom ne znam kaj gledam ), ja ostajem ... ne znam šta da ti kažem rain... Ovo je sve ...
p r e d i v n o , idem se zakopati negdje... jel može kod tebe ???!!!
Uf...
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedino ak buš,kad se već hoćeš zakopati,usmjerila krtice nekam drugam,one se isto zakapaju,pa iskapaju...hmmmm,ak se buš zakopala,morala buš se i iskopati...bem ti,kakav bi to bil krtičnjak!A,ne,ne,ne!
Imaš komarca na nosu! |
|
|
|
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain... ak se ja zakopam to ti je ko da imaš duhan u vrtu, krtice će sigurno skrenuti kod susjeda !
Kak znaš za komarca????
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ti ga na avataru.Za mene je to komarac.A ne nekakav vilin-konjic.Točka.
|
|
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki put pomislim da nemam više ništa novo vidjeti i svaki put me iznenadiš. Nisam iz poreske uprave, nego sam samo znatiželjna. Kolika je bašta, pa uspiješ udomiti ovolike biljke?
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj,Makk,kaj ne spavaš?Veliki je vrt,i cijeli brijeg,mogu saditi dok sam živa.Samo,treba sve to i održavati.Stalno govorim,još samo ovo,još samo ono...kad me do kraja stisne kralježnica,onda bum valjda prestala.pozdrav tebi!
|
|
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne spavam, nisam dugo pregledala vrtove, pa sad ne mogu da se odvojim. Jednostavno zaboravim na vrijeme. Vrt ti je divan i budi sretna da je ogroman. Ja vječito selim biljke, jer nemam puno mjesta. Da sam na njihovom mjestu, kaznila bi me necvjetanjem. Lijep pozdrav
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain prekrasan ti je i razigran vrt, sve je lijepo složeno po bojama i visinama...Uvijek mi je žao da nemam veliki vrt da mogu slagati biljke po skupinama odnosno da imam puno biljaka jedne vrste i tako redom...U mojem vrtu mogu slagati male skupine biljaka jer začas popunim prostor, a volim imati veliki broj vrsta kao i ti
|
|
sutra je novi dan
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nagovorila sam opet moju prijateljicu da se primi slikavanja
klematisi hrana |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |