Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 100>
Korisnik
Poruka
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 15:08
E Mare, Mare... te tvoje kutije... ajme meni... svaki put si pomislim bas tako - ajme meni

Prva je tako romanticna i njezna... ali pala sam na tur od druge... kakva ideja, kakva realizacija...
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 15:39
Drage moje smile79smile79smile79
Primavera to s lakom za raspucavanje na patini je nešta novo kupljeno u NB,nije ni meni bilo jasno pa su mi ljubazno objasnili i sad učim kako s timWacko
Kaća na plavoj kutiji sam punila pukotine s bijelom uljanom ali te pukotine su jako sitne i to se (naravno) ne vidi kad ja to "majstorski " poslikamConfused
lluvia hvala ali i ti si majstor za kutije i tim mi je draže da ti se ove moje sviđajuTongue

Dorina jesi se raspisalasmile51smile96.Nemoj ti mene uzimati za ozbiljno,ja se šalim kad god se ukaže prilikaWink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 15:47
I ja isto Winksmile96ali danas nisam blagoglagoljiva Tongue
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 16:44
Čokoladice poznavajići te na bojim se da ćaš ti to već nadoknaditi neki drugi dansmile96smile96
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 16:51
tommorrow maybe, ali sad smile39bit će sutra bolje. smile73
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 17:06

up and down je i meni stalnoWink
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 17:14
Kutije su mrak!!!
ANĐELKA
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 17:53
Mare Kutije su prelijepesmiley1171.gif.

Mare si ozdravila, trebam li maskicu sutra nositi?Wink
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 18:04
evo me mare, radim radim, bez brige, ali nisam stavljala slike. Sve ja pratim redovno  i vjerno što rade vaše vrijedne kreativne ruke. Možda nabacim koju slikicu ovih dana. Wink
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 18:53
Draga mare šta reć osim da su kutije prekokrasne smile93
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:20
Anđelka,smrcko,valisa hvala smile79
smrcko ne trebaš masku,grah sam jučer imala za ručaksmile96
Sasha baš me zanima šta si novoga uradilaTongue
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:26
Treba će mi gas-maskicaShocked?
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:32
Ružice divne!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:33
Wink ma do sutra će se to izluftati
mislim,hvala na pitanju ,dobro sam.danas sam čak išla i van,uhvatiti malo svježeg zrakasmile188
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:40
prekrasno maresmile55 meni se sviđa baš ona sa ružama,i ne kužim šta ne valja sa njom.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:30
Predivne su ti kutije mare....................
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:33
Elza i Prila smile79
Elza kutuja je malo packava( što se ne vidi na mojoj "profi" snimci),ta patina je ljepljiva a ne smije biti ni mokra a ni suha kad stavkljam drugi korak tj. lak.E tu sam malo fulalaWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:44
Ja nemam nikakve zamjerke na tvoje radove, želim samo reći da sam uživala. Ja inače nosim naočale tako da te sitne nedostatke niti ne vidim, a ako slučajno uspijem skužiti onda su mi jaaaako simpatični. Pa ne mora sve biti po ps-u, jel'tako?

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 23:06
Jedan preuređeni rokovnik, za jednu tetu gljivaricu(jel se tako kaže?)
I jedna malo dotjerana bilježnica za jednu djevojčicu

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 23:12
aaaaaaaaa,sto su dobreeee smile93fantastično si ih napravila!smile94
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.