mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 100> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E Mare, Mare... te tvoje kutije... ajme meni... svaki put si pomislim bas tako - ajme meni
![]() Prva je tako romanticna i njezna... ali pala sam na tur od druge... kakva ideja, kakva realizacija... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Drage moje
![]() ![]() ![]() Primavera to s lakom za raspucavanje na patini je nešta novo kupljeno u NB,nije ni meni bilo jasno pa su mi ljubazno objasnili i sad učim kako s tim
![]() Kaća na plavoj kutiji sam punila pukotine s bijelom uljanom ali te pukotine su jako sitne i to se (naravno) ne vidi kad ja to "majstorski " poslikam
![]() lluvia hvala ali i ti si majstor za kutije i tim mi je draže da ti se ove moje sviđaju
![]() Dorina jesi se raspisala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
I ja isto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Čokoladice poznavajići te na bojim se da ćaš ti to već nadoknaditi neki drugi dan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
tommorrow maybe, ali sad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() up and down je i meni stalno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutije su mrak!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mare Kutije su prelijepe
![]() Mare si ozdravila, trebam li maskicu sutra nositi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
evo me mare, radim radim, bez brige, ali nisam stavljala slike. Sve ja pratim redovno i vjerno što rade vaše vrijedne kreativne ruke. Možda nabacim koju slikicu ovih dana.
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Draga mare šta reć osim da su kutije prekokrasne
![]() |
|
![]() |
|
Anđelka,smrcko,valisa hvala
![]() smrcko ne trebaš masku,grah sam jučer imala za ručak
![]() Sasha baš me zanima šta si novoga uradila
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Treba će mi gas-maskica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ružice divne!
|
|
![]() |
|
![]() mislim,hvala na pitanju ,dobro sam.danas sam čak išla i van,uhvatiti malo svježeg zraka
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasno mare
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Predivne su ti kutije mare....................
|
|
![]() |
|
Elza i Prila
![]() Elza kutuja je malo packava( što se ne vidi na mojoj "profi" snimci),ta patina je ljepljiva a ne smije biti ni mokra a ni suha kad stavkljam drugi korak tj. lak.E tu sam malo fulala
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja nemam nikakve zamjerke na tvoje radove, želim samo reći da sam uživala. Ja inače nosim naočale tako da te sitne nedostatke niti ne vidim, a ako slučajno uspijem skužiti onda su mi jaaaako simpatični. Pa ne mora sve biti po ps-u, jel'tako?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaaaaaa,sto su dobreeee
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |