nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo su moji prvi radovi na staklu
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Iako ti je prvi pokušaj na staklu, kao i ostalo, tanjuri su savršeni.
Posebno mi se sviđa onaj zimski motiv, vidjela sam tu salvetu u više izvedbi, ali ovaj tvoj je jednostavan ali elegantan. Je li zlatni rub posebno rađen ili je pozadina zlatna? |
|
![]() |
|
Hvala Elza samo je rub zlatan, a pozadina je bijela i sve pošpricano bezbojnim akrilnim auto lakom
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni su ti i ovi radovi. Zimski tanjur je prekrasan, naravno i oni cvjetni.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
staklo...prelepo..
ja se usudila jednom-i nije mi dobro ispalo pa sad ne pokusavam nista od stakla sem flasa :( |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
super, posebno pijat sa zimskim motivom
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Nado - svi tanjuri su krasni, nikada se ne bi reklo da su to prvi radovi na staklu. I mene je oborio s nogu onaj sa zimskim motivom, inače obožavam te motive...
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,posebno mi se sviđaju slike s ružama na 27.str.
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam što ste pogledale i komentirale,Maris,slike sa ružama je za mene nova tehnika zove se enkaustika-slikanje peglom i voštanim bojama
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Enkaustika je zaista nešto posebno,voljela bi se i ja iskušati u toj tehnici.
![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
presladka je tacna sa ruzama..i nikako ali nikako mi ne ide u glavu kako sa peglom????kako dobiti sve te divne oblike? malo sam citala o enkaustici ali nisam nasla proces rada...
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepo kao i uvijek.
|
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/cvijet/36602.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Vau, ovo je stvarno prelijepo, za to je trebalo strpljenja i ljubavi da se napravi. Svaka čast.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |