LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja to radim vrlo jednostavno preko PAINTA, tu skiciram gredice, vrt, bilježim biljke, ev. nešto nacrtam i tako.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
To ti je za mene viša matematika!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja tako svašta zamislim preko zime, a onda dođe proljeće - i nađem neke sadnice i svide mi se, pa ih kupim (ili posijem sama, tako ću ovog proljeća čim više probati) i ode plan i program u zaborav
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
jućer sam dobila paketić od Kontesa sa biljakama i sjemenkama. Naravno jutros sam sve posadila i sada se moram pohvaliti
Armeria maritima / za sada u vazi, dok se ne zakorijeni/
![]() Campanule bijele i plave / ne vide se baš, jer su još male, ali u proljeće če biti raskoš/
Njih sam posadila u trokutić gdje mi je ruža penjačica Decor, sedum compressum, a planirala sam malu iztmjenu već odavna
![]() ![]() Phlox
![]() Moja, Šmrčkina i Kontesina delosperma
![]() i jedan poseban cvjetak, moj novi mali pomagač Miško
![]() Dakle kako vidite moj vrt se širi i zahvaljujući dragim forumašicama, koje mi pomažu. Neću ih nabrajati poimenično, jer ne bi htjela nekoga nehotice zaboraviti, ali na proljeće i ljeto kad vam budem pokazivala moj vrt, ćuti ćete imena dijelova vrta koji su dobili po forumašicama....
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, super je ovo s kamenčićima, samo je puno posla, jer kad travke izađu bit će čupanja. Vidim da si riješila onaj vrtić pod zidom - kamen, puno ljepše rješenje nego cigla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma nema problema Triša, ionako sam vječito po vrtu....a što kažeš na mog ljepotana......
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Super su ti nove biljkice, sve mi se sviđa a najviše ovaj mali čupavac na zadnjoj fotki..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
campanule su sve plave, bijele su mi ouževi još prvu godinu pojeli, ali stvarno su male
![]() ![]() ovo sa kamenjem je zgodno...ajde slikucni iz daljega da vidimo cijelo...a Miško je pravi pomagač jel on tvoj novi ljubimac? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala cure.....nema problema što su plave, meni su lijepe plave Slikucnut cu sutra, jer je danas odvratno, pa mi se bas neda.
Ljubimac je moj vec tri dana udomljen iz veterinarske stanice
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pravi, pravcati ljepotan
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lora, pa ti čuda radiš u tom svom vrtu.
Moje pohvale za učinjeno. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma bravo za udomljavanje ljubimca
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Neznam draga moja Lora što je mene više očaralo kod tebe da li cvijeće, gredice, žardinjerice ili tvoje "vladanje" računalom pomoću kojeg "skiciraš" svoj vrt.
A to što si udomila Miška, to je nešto prekrasno i predobro i vrlo pohvalno i vjerujem da će on itekako cijeniti tvoju dobrotu.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bok Lora, lijepo, čisto i uredno, odlična ideja s kamenčićima i predivne nove biljkice. Miško je prekrasan, vratit će ti maksimalno svojom odanošću što si mu spasila život. Govorim to iz iskustva, mi smo također udomili našu pesicu i vjeruj mi ,ona to zna i osjeća , a mi smo presretni što je imamo. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Miško je apsolutno ljepotan stranice - ali su i nove cvjećke divan darak!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama baš ste zlatne
![]() ![]() A moj mali Miško, se je već udomačio......on sada zamjenjuje moju Ajkicu....
P.S nisam već par dana bila nigdje u nijednom vrtnom centru
![]() Triša me ovaj put šiša......
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i mene.Pa zamalo nisam prepoznala vrt. Imam osjećaj da si puno toga drugačije sredila.
Sve izgleda super.
O kućnom smještaju biljki sam već rekla: zelena oaza!
Kaktusi... imaš ih stvarno puno! Dobro TM kaže sve skupa Vrtni centar!
![]() ![]() Prišapni mi gdje si kupila viseće maćuhice?
Zaboravila sam reći za horenziju. Stvarno ima ogromne cvjetove i sad ovako u jesenskim bojama djeluje krasno!
|
|
![]() |
|
Hvala Bako. Ja sam ti sve živo pretumbala, ovo ne paše tu i ide tamo, ovo od tamo ide tu itd.....kući sam unijela kako si vidjela sve što je bilo vani, a ni sama ne znam kako se to sve nakupilo, kao i kaktusi, najedamput pa zbirka, ako ovako nastavim stvarno ću morati MM nekamo preseliti hahahaha
![]() ![]() Viseće maćuhice sam kupila na Florijani, bilo ih je koliko hoćeš,odmah ispod terase kontinentala, a ja sam ti majstor za to da uočim nešto novo.
Hortenzija ima još lijepšu boju sada......
|
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
kaj ti je to tek prvo pretumbavanje?Kod mene je to proljetna i jesenska obavezna ceremonija.I nikad ne ispadne kak sam zamislila
![]() Miškec ti je bombon!Obožavam male psiće!!! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj Lorica, kak je Miško slatki.....baš je simpa....nadam se da će još ponekad biti tvoj model na sličicama....da mu vidimo i "njuškicu".....krugovi od kamenčića su fenomenalni.....dugo sam gledala jesu ili to biljčice kakve ili kamenčići.....krasno je!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |