moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 38> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, i ti si se narandila dok si sve smjestila u kuću. Šta reći za tvoje cvijeće a da se ne ponavljam??? Ma prelijepo je.
Ali, imam i pitanje...ova narandžasta ruža ( pupoljak) da li miriše?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hej Hamarica gdje čuvaš ovu biljku ili ti ostaje vani preko zime, ne brini neću doći u krađu
![]() Nešto sam ubjeđena da će mi se sada primiti, samo moram znati kako je sačuvati.. Nadam se da se ne primjeti da smo je dirali, kad je ovako lijepa i bujna. Posebno je obiđem i zamolim da ostane kod mene ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vidi, vidi ti njih, dok smo mi nastavili pričati, one opeljušale ovu dražesnu biljčicu
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Samo da ti se javim!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() Dali cvjeta drvo zivota.Ja sam ga imao cvao je a miris neopisiv.Svi susjedi su osjetili njegov miris.Sad imam mladog jos nije cvao
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bila sam ti i u vrtu i u kuci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hamara još uvijek ima šarenila u tvom vrtu...Krizanteme su zakon , vrlo su dekorativne i u ovo tmurno jesenje vrijeme pravo su osvježenje za oko....
Onaj lijepi grmić koji je bio očerupan još se uvijek dobro drži...Mislim da je to milion bells, bar mi tako izgleda....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, pravi romantični vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga hamara, ovo moram doći vidjeti po danu! Bila je noć kada smo bili kod tebe a velika je šteta to uživo ne vidjeti! Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je woooow!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretne i vesele blagdane ti želim!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mnogo zdravlja ,sreće i veselja u Novoj godini od srca želim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga hamara, rascvjetani vrt i mir u duši ti želim u Novoj
![]() [img]h |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Želim ti sve najbolje u novoj godini i da se naspavaš
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hamara, svako dobro u novoj godini!
Uvijek je lijepo k tebi navratiti!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
eto krenula sam se traziti na zadnjoj stranici
![]() ![]() danas sam nesto ugledala u vrtu pa sam kliknula, i evo prvih vjesnika
![]() zuti jaglaci, lanjski, predlanjski... tek sto nisu procvali
![]() a plavi jesu
![]() ![]() a kamelije, sve 3, isto
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |