KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 42> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasni radovi Karmen, ali kako i sama kažeš i ja sam željna pomalo raditi samo za svoj gušt!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Anđelka....pa što čekamo ajmo sada samo za svoj gušt...meni osobno je jako teško raditi po narudžbi. Bolje volim nešto napraviti pa neka si onda netko bira što mu se sviđa...sve ostalo za mene je mučenje.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Imaš potpuno pravo! Možda počnem već večeras!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Primavera i meni se baš sviđa ..... žao mi je što se mučim s fotićem i što vam ne mogu dočarati pravu ljepotu mojih kuglica i to izbliza.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ovo je predivno!Pregledala sam tko zna koliko puta od početka do kraja i svaki put se oduševim!
|
|
![]() |
|
Draga Slavice ....hvala ti od srca
Evo, uspjela sam doći do fotke jedne od dvije gotovo identične vješalica rađene za Božić za djecu mojih prijateljica.
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasna je vješalica,baš su mi slatki ovi vilenjaci.
Di si kupila vješalicu? |
|
![]() |
|
Hvala, Piramida i meni su ti vilenjaci super...imala sam i takve kugle i baš su simpa
Vješalice mi je kupila Lula. Lula draga
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam se zaigrala
![]() žao mi je što se ne vidi na ramici 2k -sitan ali baš primjeren za tu veličinu...meni se baš sviđa ![]() ![]() ovo mi je lijepa salveta....dugo ju imam i čekala sam da mi ono baš "sjedne" a kako sam ograničena materijalom ( čitaj staklo ) to je ispalo baš to. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Klimt u meni neviđenom minijaturnom izdanju, a baš dekorativno ovako s 3D-om(?)...
Prekrasna je paun-salvetica, super si plavo-zlatno ukomponirala... jeL ja to dobro vidim da si zalijepila salvetu na staklo da se vidi s druge strane iznutra i onda prebojala i još jednu zalijepila da se vidi izvana? Odlična ideja i super si riješila "prozor" ovim točkastim okvirićem na staklu (osim ak ja opet ne kompliciram tvoje izvedbe s "prozorima") ![]() Podlošci tako raskošni, a jednostavni, mrak... |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
isplatilo ti se čekanje sa ovom salvetom....pun pogodak
![]() citirat ću jednu tetu ........sjelo mi je sve ovo ko budali šamar
![]() |
|
![]() |
|
Kami, sve si pogodila....ideja s bocom nije moja već sa onih famoznih poljskih stranica...a meni se to baš sviđa jer je neobično a efektno...obično zbuni ljude koji se ovime nebave. Jedino ti oni mali okvirići nisu Klimt već jedna teta koja se zove Rosina Wachtmeister i jako voli mačke. Mare....hvala ti od srca
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Joj, a vidi medene vješalice s vilenjacima malo iznad, odlična je ;)
KARMEN: ajde, barem sam pogodila ovaj put...Nisam primijetila te poljske izvedbe, meni je to inače padalo na pamet jer sam htjela staviti da se vidi različit motiv iznutra i izvana, a za ovog pauna sam morala malo promotriti je li identična strana salvete vani i unutra jer me isprva malo zbunilo ![]() Otkud meni da su to Klimt mačke?!? Tih salveta je bilo u Škrinjici u Zagrebu (stewo marka) uz Klimtove pa valjda zato ![]() |
|
![]() |
|
Kami, probaj ukucati tu tetu Rosinu u google i vidjet ćeš što je teta napravila biznis od tako jednostavne stvari - kao što je mačka. Kapa dolje |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
u međuvremenu sam skoknula nešto obaviti i u autu razmišljam o tvojoj boci.......genijalna ideja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mare, zašto bi se ljutila pa i ja sam ju vidjela na netu, nije to moja ideja na žalost, ali mi je super kako ispadne na kraju. Samo ti "kradi" draga moja i pokaži nam rezultat. Jedva čekam
|
|
![]() |
|
Super izgleda kompletić!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
tu se kradu ideje na veliko. nije ni čudo - ideja je feomenalna! morat ću i ja u krađu kad se već prolazi nekažnjeno!
![]() unatoč tome što me u stvarnosti pomalo plaše ti pernati stvorovi koji se još tako razmahuju svojim perjem ove tvoje paunove sam pomno proučavala. i to izbliza. fascinirana sam! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Šta se krade ovdje, molim lijepo?!?! Ja bih rado ukrala onu bocu, super je iskombinirana sa meni dragom tirkiznom bojom i ovom divnom salvetom pernatog čudovišta koju tako ljubomorno čuvam za nešto...nešto... A teta Rosa je posebna i ima super stvari... Bravo za ideju!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |