Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 48>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:15
Od svih ovih ljepota ja glasam za macu, mačkicu ili mačketinu - kako hoćeš, ali baš je posebna.

A podmetači su prekrasni, svi od reda.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:16
baš jako interesantno smile48, zašto i ti i Mare i ja imamo iste printeve? Blago tebi ti si svoje iskoristila, a mi nek sad muku mučimo šta napraviti s njima! Da, i da ne zaboravim, radovi su ti super! Meni posebno oni čokoladni smile67
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:26
Wow, bome si prolupala sa radovima! LOL Ne znam šta bih izvojila, zbunila si me skroz! Sebastian the cat je zakon, ima cijeli niz tih slika i super su mace! Podmetači su ti ispali skroz fora (svaka sličnost podmetača sa stvarnim osobama je zamjetljiva!), skroz su mi dobri oni "farmerski"... smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:35
sanjam, kužim ovo sa Klimtom... i meni je ustvari tako nekako, ali nekako su mi dobro "legle" ove slikice.
zapravo je pomalo problem naći 6 slikica u istom điru da bi se sklepao kompletić. zato su one dvije čokoladne dame ostale same. nema više takvih slikica....

mare kakve boje ti je pozadinaLOL i kako to misliš ništ ne radim. znaš šta radim? smišljam šta ću ti dati kao nagradu za pobjedu obzirom da sam ti već dala duplih salveta što sam imala... jedino ako hoćeš repete. ali imam alternativne nagradice, nadam se da ti to odgovara....

OTOK jelda je mačka stvarno onako baš baš... mene je oborio onaj cvijetak što nosi u ustima...

anđelka mislim da imamo iste printeve zato što svi koristimo one linkove i slikice što nam je naša čokoladna lady Kaća stavila. hvala joj na tomesmile78

hvala curice svima 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:38
oooo i Izzy se pojavila .... jesam draga, prolupala sam, ali ne samo s radovimaWacko
svjesna sam da sam pretjerala s tim podmetačima, ali... ali.... ustvari nemam izgovor. suzdržat ću se do daljnjeg posjeta staklaru...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:01
ne znamsmile60....... dil je dil......kakva sad alternativa,možda kakva šljivovica? (bljak).........ili mikado (mljac)smile67
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:04
Sve je jako lijepo ali moj favorit su vile... prekrasno smile94
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:12
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

ne znamsmile60....... dil je dil......kakva sad alternativa,možda kakva šljivovica? (bljak).........ili mikado (mljac)smile67

a to bi ti, ha? zapravo sam imala nešto drugo na umu, ali dobit ćeš i tu čokoladu.  smile61ali nemoj opet pobjediti i sljedeći mjesec, jer onda stvarno ne znam šta ću
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:14
časna pionirska nećuLOL
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:52
anastazijo prosinačka, pa kako si ti uspjela s toliko novih radova biti na 2.stranici galerija tik iza moje Tongue
Ajme, ajme, kakvo izdvajanje, kakvo glasanje, sve je za sebe neopisivo dobro...
Ja sam se suzdržavala da ne objavljujem nekolko radova odjednom jer se onda
ljudima dogodi ovo što si ti sad meni napravila, preopterećenje osjetila...
Pariški biciklić je neodoljiv (kaj nije bila neka pjesma: rozi bicikl?!)
Maca je vanserijska, vanzemaljska, maestralna...Thumbs%20Up
Podlošci jedni bolji od drugih, ali stvarno, ajme, kako su dobri...
JeL to staklo ili plastika? Dobro da nemam takvih i dobro da ne printam puno smile39
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 20:26
Odaj mi tajnu;na kojoj stranici ću naći ovu preslatku micu-macu!jao zaljubila sam se pod stare dane i to na prvi pogled!Sve je bonbončić ali ona je ludilo!Clap
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 20:30
zasula si nas novim radovima podmetači su lijepi a ideja odlična.Maca je jako "narogušena" a stvar ublažava cvijetić ,i znam zašto često za pripadnice ljepšeg spola kažu "mačka"iako mi se to baš ne sviđa.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 21:11
kami oprosti što sam tako overdozirala s radovima. nekad sam nepopravljivi kampanjacEmbarrassed
podmetači su stakleni, naručila sam kod staklara da mi izreže (ne čitaš pažljivo smile60). a pjesmicu o roza biciklu ne pamtim, ali ti mogu ispričati moju storiju o bratovom plavom biciklu koji je kriv što još i danas imam ožiljak na koljenu.
zašto "anastazijo prosinačka"? jel to po katoličkom kalendaru? (nemam pri ruci da provjerim)

slavice, ne znam više gdje sam našla macu, ali imam slikicu spremljenu pa ću staviti tamo gdje su printevi pa se slobodno posluži. samo što sam ja moju malo "razvukla" u photoshopu da prilagodim veličinu printa tanjuru.

nada-m, bolje i "mačka" nego ovca ili neka druga stoka sitnog zuba smile96

svima smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 21:19
zaboravila sam na danci-kaEmbarrassed. oprosti mi smile143

hvala ti na posjeti i smile79
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 21:26
smile68gledaj jedno gledaj drugo bogme si me smile103a i zavrtilo mi se u glavi ,e sad nisam sigurna jel to od gledanja ,jer to jedino radim ovih dana ,ili od pustih upala dišnih puteva koje su me napale .
maca mi je slatka ,i sama imam spremljen taj print,mada moram priznati da se nebi usudila staviti je na pijat ,a od podmetača glasam za farmerske smile78
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:44
@anastazija: uf, da, sjetih se prekasno da si spomenula staklara Embarrassed
a ja sam baš neke staklene podmetače kod svog staklara dobila na (blagdanski) poklon kad sam podizala ono uokvireno srce Wink
Ali ni ti ne čitaš pažljivo, prosinačka je od nečeg ruskog Tongue 
jednom sam ti spomenula da me anastazija odmah podsjeti na onu pjesmu "Once upon a December" iz crtića Embarrassed
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 00:29
...draga Anastazija, stvarno si nas začarobirala smile105i omađijala količinom radova... ali lako za to, na čemu si pak ti kad si uspjela ovoliko radova napraviti u tak kratko vrijeme smile181 ... ne znam gdje da prije gledam... podmetače sam već po ne znam koji put prevrtila, svi su mi genijalni, makar ni ja nisam neko ko će pasti na ledja zbog Klimta, ali ovako posložen u komplet odlično izgleda... no, i meni je farmerski naj, naj, o mici-maci da i ne govorim... no, na stranu motivi, ipak treba to sve unaprijed smisliti, skupiti materijale i krenuti na posao i još ga ovako majstorski dovršiti... svaka čast majstorice, zlatne ruke imaš smile58 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 00:16
ne znam što ću prvo komentirat. stvarno si nas zasula sa novim radovima. gledam, divim se i bez teksta ostala smile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 15:22
aha,sad znan izvor mog stucanja ovih danaLOL..a jes mi nađete slicnosti,kako ih ja ne vidinsmile180
macka me ocarala,genijalna je,mraksmile89..svi radovi su ti super,super,majstorica sismile141
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 21:45
Podmetaci su super,( pop art), smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,221 sekundi.