piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ja sve znam o lošem slikanju! Nemoj se zabrinjavati! Kutijica je odlična!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slatka kutijica!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Iiiiii, ova je divna! Prekrasan ti je shabby! Je li to nekakva zelena podloga ispod ove bijele/krem? Izgleda super!
![]() |
|
![]() |
|
Je ta ispod je zelena,a gore je zapravo bijela,ali se to na slici ne vidi.
I ja sam pospremala šrafiće u jednu posudicu,ali sam ipak jednog izgubila. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja konačno smo te dočekali!!!
I prva škrinjica mi je lijepa ali ova druga je jeeddnostavno prekrasna.
Bravo piramida, sada kada si u điru, samo nastavi i samo objavljuj.
P.S. sve pohvale i za tvoje aranžmane , zaista su pre pre prekrasni!!!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lijepe su ti kutijice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Potpisujem sve što je Anđelka napisala
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
bas su krasne kutijice...
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Obe kutije dostojne povratka u punom sjaju!!!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Kutijice 5+!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Evo mene opet!
Drugu godinu moram od djeda božićnjaka tražiti novi kompjutor ![]() Imam nekaj radova,ali ih opet ne mogu staviti dok ne instaliram,motorolu,do tad moram pregledat sve kaj ste radile....a bile ste vrijedne. Želim vam svima sretan Božić,sa malim zakašnjenjem i sretnu Novu godinu....da ova godina bude svima bolja(sebi želim samo jedan mali mirišljavi smotuljak,ma može i dva)! |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ti si se specijalizirala na kutrijama... sve bolje od bolje ti idu...
strina će biti oduševljena... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Draga Piramido, sretna i tebi nova godina i da sve slijedeće sretno dočekaš sa svojim smotuljcima.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |