Saara - radovi |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 56> |
Korisnik | |
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon duže stanke tri predivna rada.kutija za čaj mi je super, sviđa mi se motiv. |
|
Sponzorirani linkovi | |
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juhuuu, vratila se sara.
Hm, ovo raspucavanje treba dobro promotriti! Vidim da si to doktorirala.
Ma vidi se i bez povećala da je savršeno, nisam drugo od tebe ni očekivala. Kutija za čaj je baš posebna,...... ma sve!
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki put me ponovno savršeno oduševe vaši komentari. Puno vam hvala. K2 medium puno je lakši za radit. Provajte
|
|
tinaw
Upravo klijam Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjajno ti izgledaju radovi,kutijica jeantikvitet
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija je zakon...a i ona stolica ispod nje...na njoj ti zavidim...sličnu je imao moj dida.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ejjjjjjjjjjjjjj saraaaaaaaaaa
divni radovi draga curo,svi do jednog |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako dobro 5+!
|
|
ANĐELKA
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saara, dugo nisam vidjela tvoje radove, no sada sam s gustom opet proslitala ovu temu i sam cu ti reci - svakog jutra prije izlaska iz stana pogledam se u tvoj uradak ;) prelijepo radis. pukotine su ti tako fantasticne da jednostavno ne mozes se nadiviti kako netko to prelijepo napravi.
tvoje kombinacije jake i crne boje kod shabby tehnike su mi fantasticne. prekrasno!
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno vam hvala...raduju me vaši komentari. Hvala, hvala
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kutijice i ogledalo su predivni
ali nisam ništa drugo ni očekivala jer su ti takvi svi radovi
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novi uradci su tako divni...starinski i romantični... baš odraz tebe... prelijepo...nemojnam opet tako dugo nestati...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastojat ću. Hvala vam tetice. Evo da vam pokažem kako mi je ogledalo ukrasilo balkon
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I evo dva ogledala po narudžbi. Prvo je Klimt i nastojala sam da ne bude baš isto, isto
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I evo drugo. Nije mi se lijepilo. Pjesma je Suddenly-Billy Ocean
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saara fantastični su ti radovi! ono prvo ogledalce me odusevilo
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala, fala veri mač
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saaro, sto si utrljavala u ovo zadnje ogledalo? prah ili boju? predobra je nijansa. unikatni radovi, nema sto. prelijepo :)
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vratila se saara sa svojim lijepim stvarima. ogledala su mi mrak! da, stvarno šta je to na zadnjem u pukotinama?
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saro sve mi se više sviđa ogledalo sa malinama ..doći ću ko miš po noći i malkice ga "podragati" zafrkavam se... zaista mi se strašno sviđa..eto kako bez nekih dodatnih stvari sama salveta ispadne divno..
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kako je krasno uletilo "malinasto "ogledalo na prekrasni balkon.Jel ti to gledaš Srđ s prozora?
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |