Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 58>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 13:22
koje bi to slike bile, odemo tamo , nakupujemo salvete, i sve slozimo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 13:25

ajde jassi vraćaj se u stvarnost, pogledaj jer imaš još koji Ip za napraviti

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 13:35
jok ali imam nove daske iz konzuma-dakle K mark adaske za meso , kaopravokutnik zaobljeni, velike-vece od A4 papira sa zljebom - nekih 19 kn, i daske za meso okrugle K marka sa metalnom kukom za objesiti  - nekih 17 kn-odlicne za raditi  na njima jer se ne kuzi za kaj su....eto koke trk u konzume
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:28
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

jok ali imam nove daske iz konzuma-dakle K mark adaske za meso , kaopravokutnik zaobljeni, velike-vece od A4 papira sa zljebom - nekih 19 kn, i daske za meso okrugle K marka sa metalnom kukom za objesiti  - nekih 17 kn-odlicne za raditi  na njima jer se ne kuzi za kaj su....eto koke trk u konzume
Šta ti to nije malo skupo???Confused
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:30
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

leonarda hvala

ancica- i ja bi ih htjela vidjeti, daj zamisli da stojis ispod nje a onase okrece...............

Ja stajala iprod nje...al se nije okretala

a miša mu, možda je trebalo puhat u lopatLOL

zamislite otić u nizozemsku u proljeće, a ono vjetrenjače u polju tulipanaaaaaaaaaaaaaa, a jojj.......

Bila u ljeti, vidjela, doživjela ili preživjela!!!
Vjetrenjače prelijepe i more preplitko!!!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:34
e sad bi ti i ovce i novce
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:08
ne mila jer su ogromne
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:12
ja malu dasku u chemacu placam 11-5 kn, ova je ogronma
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:15

ja malu dasku u chemacu placam 11-5 kn, ova je ogronma

A ja cijelo vrijeme razmišljam da fino odem u Furnir i dam izrezati prekonekoliko dašćica u veličinama po želji

Neke moje curke to tak uredno rade a cijena je prava sitnica u odnosu na druge izvore
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:32
pa vidis, aja kad sam htjela to svi kao nemoj skupo, bumo skupa otisle i zememo ninu i malog da vidis -dobimo dzabe sam da nestanemo van
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:38

pa vidis, aja kad sam htjela to svi kao nemoj skupo, bumo skupa otisle i zememo ninu i malog da vidis -dobimo dzabe sam da nestanemo van

Mogu ti provjeriti kod mojih babaca....pa ti prenesem info iz prve ruke
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:40
daj pls, to je dobra informacija
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:09
evo nekaj malo od jucer

aa popi....ti cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kak su mutne k vragu
uff

ma sad sam jadna

ovo je poklon mojoj prijateljici za bozic, ...ona je dakle  vrlo slicna ovoj slikici...eto ukratko

ma joj kak se vidi lose

uf
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:09
za curicu malu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:10
a ovo je u izradi...primila sam se stakla...hehehe...tu jos ima puno posla pa poslikam kad bu gotovo

eto
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:11
hippy kaj je s daskama, si mi provjerila kod svojih babaca
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:20

hippy kaj je s daskama, si mi provjerila kod svojih babaca

danas se nalazim sa njima...pa ti javim
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:32
ok
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:50
jassi, ,konacno si napravila vilu ispod gljivice :) to je tan najljepsa ;)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:58
je i ima vec vlasnika, no ne znam dal da joj ostavim rubove daskice ovak boja slonovace ili da puknem malo roza narancastog stiha....to me jos pati
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.