JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
koje bi to slike bile, odemo tamo , nakupujemo salvete, i sve slozimo...
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
ajde jassi vraćaj se u stvarnost, pogledaj jer imaš još koji Ip za napraviti |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
jok ali imam nove daske iz konzuma-dakle K mark adaske za meso , kaopravokutnik zaobljeni, velike-vece od A4 papira sa zljebom - nekih 19 kn, i daske za meso okrugle K marka sa metalnom kukom za objesiti - nekih 17 kn-odlicne za raditi na njima jer se ne kuzi za kaj su....eto koke trk u konzume
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Šta ti to nije malo skupo???
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Bila u ljeti, vidjela, doživjela ili preživjela!!!
Vjetrenjače prelijepe i more preplitko!!!
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
e sad bi ti i ovce i novce
|
|||
![]() |
|||
||
ne mila jer su ogromne
|
|||
![]() |
|||
||
ja malu dasku u chemacu placam 11-5 kn, ova je ogronma
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
A ja cijelo vrijeme razmišljam da fino odem u Furnir i dam izrezati prekonekoliko dašćica u veličinama po želji ![]() Neke moje curke to tak uredno rade a cijena je prava sitnica u odnosu na druge izvore ![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa vidis, aja kad sam htjela to svi kao nemoj skupo, bumo skupa otisle i zememo ninu i malog da vidis -dobimo dzabe sam da nestanemo van
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Mogu ti provjeriti kod mojih babaca....pa ti prenesem info iz prve ruke ![]() |
|||
![]() |
|||
||
daj pls, to je dobra informacija
|
|||
![]() |
|||
||
evo nekaj malo od jucer
![]() ![]() aa popi....ti cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kak su mutne k vragu
uff
ma sad sam jadna
ovo je poklon mojoj prijateljici za bozic, ...ona je dakle vrlo slicna ovoj slikici...eto ukratko
ma joj kak se vidi lose
uf
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() za curicu malu
|
|||
![]() |
|||
||
![]() eto
|
|||
![]() |
|||
||
hippy kaj je s daskama, si mi provjerila kod svojih babaca
|
|||
![]() |
|||
||
danas se nalazim sa njima...pa ti javim ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ok
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
jassi, ,konacno si napravila vilu ispod gljivice :) to je tan najljepsa ;)
|
|||
![]() |
|||
||
je i ima vec vlasnika, no ne znam dal da joj ostavim rubove daskice ovak boja slonovace ili da puknem malo roza narancastog stiha....to me jos pati
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |