Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 81>
Korisnik
Poruka
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:29
Odličan rad sa rižinim papirom, baš profinjeno, suuuuuuuuper. smile55
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:35
Meni su radovi lijepi iako nisam profić u tome ali šta je lijepo je lijepoSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:40
Ovo dvije tegle sam napravila za cvijeće u mom uredu...

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:44
super su.......pa to su plasticne kantice......ma da.....ja nisam jos probala na plastici raditi....je li tesko ljepiti.......
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:57
I evo ga...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:59
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

super su.......pa to su plasticne kantice......ma da.....ja nisam jos probala na plastici raditi....je li tesko ljepiti.......

Leonarda, to su one najobičnije plastične tegle za cvijeće.Ja ih tupkam spužvicom, a ako negdje "probija " boja ponovim kada se osuše i to je to...
Tongue
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:03
predivno smile72
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:11
Hvala rose!!!smile79
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:31
Aha, netko je u svom elementu! smile56,kaže Proljeće... Tvoj zaštitni znak su definitivno teglice i ove su ti krasno ispale, kladim se da ima ljubomornih pogleda u uredu! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:34
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Aha, netko je u svom elementu! smile56,kaže Proljeće... Tvoj zaštitni znak su definitivno teglice i ove su ti krasno ispale, kladim se da ima ljubomornih pogleda u uredu! 
smile96   smile96   smile96

Moš si mislit što su ljubomorni...tri dečka kojima je i trava cvijeće....

Ali ja sam happy, jer sam si opet malo ukrasila ured... ( a dečki su navikli da uvijek nešto čačkam oko cvijeća i da uvijek nešto skupljam za salvetnu)LOLLOLLOLWink

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:30
Nešto malo novih radova...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:33

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:35
Ove tvoje boje me oduševljavaju! A ovu naljepnicu moraš, ali moraš stavit na bocu za maslinovo ulje, pa za to i živi! Mislim, nemoj ju skidat s ove krasne teglice, imaš valjda još koju salvetu... smile68
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:36
Ja postiram poruku, a ti postiraš sliku! Da pričekam malo?! smile47Nije li ovo kantica od Jupola? Ma sjajno! Divno mi je ovo! smile55
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:38
aaaaaaaaa,ova zadnja salvetica,tribala san ti je ukrast,preprekrasna jesmile72
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:40
Cure, super ste mi...stavit ću samo još jednu pa ćemo komentirati...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:46
Joooj bila mi je pukla vezaaaaa...
Sada ću staviti slike košarica za jaja koja sam radila sa SOS dječje selo...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:52
Ma dok mi se tamo otvori malo ću opisati...

Ovo na prvoj slici nije naljepnica nego salveta, ali je super...

Kaća ako je želiš poslat ću ti je!!!

Izzy ovo drugo je kanta  od jupola, dobro si skužila...naime dobila sam jednu maslinu sa Brača i taaako sam sretna da sam joj htjela ¸ukrasiti "dom" . Slika kao slika je očajna, u prirodi izgleda zaista prelijep, a ima i druga strana...

A što se ti če miješanja boja svaki puta se oduševim kakve sve tonove možeš dobiti....neke su stvarno neuobičajene...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:53
Konačno...

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 19:57
hvala ti draga,narucit cu je drugi put,tako da ne trebas slat..na slici mi se nije ucinila nista posebno,pa je zato nisam niti narucila,ali kad mi je dosla u ruke odusevila me,jedna od najljepsih sto sam vidila..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.