Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 104>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 11:46
Clap-svaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 18:04
Morala sam još škicnuti one predivne fuksije...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 19:04

Krasno ti je cvijeće, posebno fuksije.

Jedino se ne bih složila sa Silvek-icom da je ono ageratum. Ja ga imam ali sam i odguglala slike. On je malo drugačiji cvijet. Više dlakav!Big%20smile

Što je, da je, lijepo ti je!Clap
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:04
Onda čekamo cvijet....meni encijan nije niknuo pa neznam kak izgleda Unhappy...ako je to encijan, vidim gdje ga sad ima viška smile184
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:28
Plumbago mi je prekrasan! Neki dan sam i ja dobila dva, ali na žalost nemaju cvijetova.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 01:06
Sva sam u dozrijevanju pomidora . Kod mene to teže ide noćne temperature se spuste i oko 13 stepeni, vjerojatno je to razlog što sporije dozrijevaju.
Mislim da je priroda kod tebe spoznala pravu dobru dušu i podarila ti takav pomidor. Ništa u životu nije slučajno.
Skale koje si sama napravila su fenomenalne, dobra ideja. Moje ne smijem ni slikatiLOL Sve ti je lijepo i uživam razgledati sve što tvoje ruke naprave. Bravo Kontesicasmile113
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:01
Plumbago je super, baš se lijepo rascvjetao, da li ga s nečim prihranjuješ?
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:39
još jedan vikend je prošao i moram priznati da sam baš guštala..više nisu one nepodnošljive vrućine pa su i cvijećke malo živnule...zagorske brege već kupa rosa i obavija magla ujutro tako da već razmišljam o tome da će za nekih mjesec dana trebati plan evakuacije za cvijećke osmislit, a do tada guštanje Smile

znači i dalje sam bez encijana...pa nikako ja na zelenu granu s njim LOL
žemske drage, hvala vam na pohvalama i mislim da ću vas uskoro još malo udaviti sa fuksijama jer su pune pupova LOL a onda slijedi pelcanje

dado cvaste će plumbago..ako ne ove onda iduće godine...stvarno je zahvalna biljka (moja polovica ga je izabrala kao svog favorita) Wink

smrcko jel vidiš na kaj te pure natjeraju? Wink
Lantana sve cvijećke prihranjujem sa onim tekućum prihranom, ali nisam redovita Embarrassed zaboravna sam kaj mogu Wink

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 23:22
Ma di su nam nove slikice, navraćam i navraćam, tužna odem.

Možda ovo potakne na slikanje
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 18:24
smrcko pa nisam nikako stigla na svoju temu staviti nove slike...možda nevjerovatno, ali istinito....smile56
sad sam uhvatila malo vremena pa da krenemo redom

"cvijetna košara" LOL trebala biti, ali dok Triškini rastu u nebo moji cosmosi su zapeli malo

ono je ipak bio ageratum, ali on je pak otišao u visinu Wink

malo carskih oka koje su se rasijale već sad okolo

ovaj cvetek će mi Lantana odgonetnuti, već sam ju pitala

kod mene još uvijek iberisi cvatu

ali i hoste od moje susjede cvetlin Smile

nastavak slijedi...

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 18:33
i silvekino djevojačko oko presađeno usred ljeta se izborilo za sebe Smile

samozasijani prkosi samo niču

imam i nešto seduma

a ispod seduma šumska ljubičica udomljena na jesen ili proljeće i baš me iznenadila Smile

sashine gailardie isto posađene usred ljeta su odlučile gospodariti vrtom svojom ljepotom Smile

sukulenti dobiveni od Otok su se dobro snašli na kontinentu

pustinjska ruža je davila susjede pa sam ju pošišala istavila na pelcanje..za sada dobro izgledaju pelceri (traže udomitelje)

ahaa da..tu je suzika, ali pošto ona odbaci dobar dio sjemena dok mene nema čini mi se da se zasijala...znalci?

ima još par slika, ali da ne udavim odmah sa svime pa će me smrcko špotati poslije Winksmile156

Zagorski bregi
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 19:37
Prekrasno ti je cvijeće.Ovo sa ciklamom je super ideja,moram ja u šumu iskopati koju ciklamu i posaditi.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 23:27
Ma prekrasno Kontesica, mnoštvo prekrasnih primjerakasmile120
I ponosita sam jer neke imam i ja, koje su u tvojoj kolekciji. I ja postajem mali kolekcionarWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 09:01
Ma sve je krasno ali si me i zasmijala sa nekim svojim komentarimasmile96
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 09:14
Piramida...pst to se kaže udomit ćeš sirotu biljčicu Wink
smrcko malo po malo pa ćemo svega lijepoga imati u vrteku Smile
e niho pa to i ide uz cvijećke...smijeh i dobro raspoloženje Wink

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 09:21
Ma svak čast -da su svi takvi kao što nas ima pojedini cvijeće bi nam bilo još ljepše - Samo takva budi i ostani -vrata su ti svagdje otvorena smile79
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 10:22
Super ti je cvijeće ,a cvijetna košara izgleda odlično...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 10:29

Vrt i biljice su ti super. A tvoj plumbago je "kriv" što sam sa GO donjela njegove reznice i sjeme - najljepši je.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 12:15
Pravo malo bogatstvo kod tebe!
Upale su mi u oči suhe ružice - čini mi se da si tako napisala na prethodnoj stranici, kako se razmnožavaju, sjemenkama ili reznicama!?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 14:15
Meni su sedumi naj...
Onaj roza cvijet neznam koji je, pitaj SilveK čini mi se kao da sam kod nje vidjela nešto slično.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.