Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:34
Bakoooooo mraza je već bilo, ali snijeg mi još ne prizivaj LOL smile66
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:27
Konte  slike su prelijepe. Thumbs%20Up
Daj još koju s brega dok ga ne pokriju mraz i snijeg!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:01
curice draga, hvala na čestitkama, ali stvarno sam daleko od gurua LOL lječina sam šta možeš LOL
Duda, nemoj se slijepo držati mojih uputstava jer je kod tebe drugačija klima Embarrassed brzo pričaj koju bi fuksiju da probam zapelcati...sutra idem na brijegek

Triška nije ništa stiglo...ajme samo da se nije zagubio smile43ili spava na pošti do ponedjeljka

pusa svima smile78
danas sam bila u pradomovini Wink malo veći bregeki su tamo pa sam malo škljocala Wink

u Lici je snijeg lepršao prošlih dana i ostavio podsjetnicu Wink

u daljini se nazire Zir ( prije se reklo u Lici: da je sir kao Zir ), a još malo dalje i njegovo veličanstvo Velebit sa krunom od oblaka na vrhu

vrh se uopće ne nazire, ali tamo je sigurno...iznad oblaka

Zir

crkva na Udbini...sad nisam sigurna da li je obnovljena stara ili izgrađena nova...moram provjeriti

i na Plješivici snijeg

i Plitvice su okupane jesenjim bojama (tu sam se probudila...malkice sam zadrijemala nakon finog pršuta LOL)

sutra obilazak groblja u Zg i bijeg na malooo manje bregeke od ovih koje sam danas gledala Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 13:53
Novopečeni GURU čestitke-i za 5000 postova  smile58
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 09:59

Dobro došla u društvo "odabranih" - cvjetnih gurua. (hej jel stigao sarajkin klematis)

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 08:24
Opet sam malo virnula!  Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 23:30
Draga Kontee čestitke za 5000 postova Clap 
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 23:14
ooooooooo pa nism vidla draga da si prešla na viši nivo ...hehe...Thumbs%20Up svaka čast..hvala na maloj poduci za fuksije bil bi mi ža da odu imam dve  obične ove tvoje sa puno podsuknji su baš krasne bila je jedna vrsta al skupa pa sam nažalost  odustala od kupnje pa ak ti bu koja grančica se zapikla sijeti se moje malenkosti .. a šta se tiče snjega ti si ko MM ne voli snjeg niti na razglednici ....pusa s murtera  
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 22:36
O Konte čestitke za 5000. post odnosno za titulu GURU...ClapClap
pregledala sam ti grunt i cvijeće, sve je ok ali fuksije su zakon...Sviđaju mi se i ahimenesi koji su cvjetali ranije i naravno RED BARUN....Nisam ga primjetila kod nikoga , baš je fora...Skoro sam zaboravila zagorske brege, lijepi su ovako u jesenjim bojama....
Fuksije ti dakle prezimljavaju u podrumu, ošišaš ih i u proljeće su kao nove...Probati ću i ja tako ....
smile91
sutra je novi dan
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 22:05
Duda, kod mene fuksije prezime u podrumu, odbace sve lišće i spavaju Smile negdje nađem podatak da se orezuju na jesen, a negdje da se orežu u proljeće, predprošle godine sam ja svoje porezala u jesen jer se nikako nisam mogla riješiti lisnih ušiju  i bile su lijepe iduću godinu, a prošle jeseni sam ih ostavila i sve su se izdužile...
zalijvanje povremeno i pomalo po zimi...to sve vrijedi za kontinent, ne znam kako je sa njima na moru Embarrassed

ja ti ne volim snijeg ni zimske radosti u vidu sanjkanja, skijanja i sličnog tako da mi brijeg samo muku sa čišćenjem zadaje LOL

Zagorski bregi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 21:12
ma baš su cukrene fuksije imam dve a kaj sad s njima da radim kolio mogu preživjet hladnoću? jel im zimi sve lišće opadne ?
encijani i travke su za pet pogotovo crvena  a ni breg ti ni loš LOL hehe bar se imaš gdje sanjkat
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 20:55
bome nisam skužila...eto vidiš kako nazivi znaju prevariti LOL
bit će da sam previše brbljala LOL

Zagorski bregi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 17:15
Jesam li to ja dobro vidjela da si i ti postala guru.ČestitamClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 09:46
predivna jesen u tvom Zagorju ,a trave su i meni opsesija
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 09:20
prelijepa rapsodija boja na zagorskim bregimaClap
noviteti su lijepiThumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 13:44
koji krasni jesenjsko prizori!!!!! smile141
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 23:56
Jesenje boje bregeka su predivne. Samo jesen može dati takve boje. I cvečke su haj a Red Baron, prepredivan

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 23:49
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Clap za prekrasne slike zagorskih brega, i odmah su me asocirale na

Lantana , hvala ti , to je moja pjesma  , tako sam i ja otisla ........ i svake godine se mojim bregovima iznova vracam ......
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:37
sunčeko, encijane sam na štandu na Dolcu kupila prije desetak dana Smile imaš pravo, zagorje je stvarno divno Wink Hug

Lantana Hug

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 21:47
Thumbs%20Up za Sokola
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.