Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakoooooo mraza je već bilo, ali snijeg mi još ne prizivaj
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konte slike su prelijepe.
![]() Daj još koju s brega dok ga ne pokriju mraz i snijeg!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curice draga, hvala na čestitkama, ali stvarno sam daleko od gurua
![]() ![]() Duda, nemoj se slijepo držati mojih uputstava jer je kod tebe drugačija klima ![]() Triška nije ništa stiglo...ajme samo da se nije zagubio ![]() pusa svima ![]() danas sam bila u pradomovini ![]() ![]() u Lici je snijeg lepršao prošlih dana i ostavio podsjetnicu ![]() ![]() ![]() u daljini se nazire Zir ( prije se reklo u Lici: da je sir kao Zir ), a još malo dalje i njegovo veličanstvo Velebit sa krunom od oblaka na vrhu ![]() vrh se uopće ne nazire, ali tamo je sigurno...iznad oblaka ![]() ![]() Zir ![]() crkva na Udbini...sad nisam sigurna da li je obnovljena stara ili izgrađena nova...moram provjeriti ![]() i na Plješivici snijeg ![]() i Plitvice su okupane jesenjim bojama (tu sam se probudila...malkice sam zadrijemala nakon finog pršuta ![]() ![]() ![]() sutra obilazak groblja u Zg i bijeg na malooo manje bregeke od ovih koje sam danas gledala ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Novopečeni GURU čestitke-i za 5000 postova
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro došla u društvo "odabranih" - cvjetnih gurua. (hej jel stigao sarajkin klematis) |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo virnula!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Kontee čestitke za 5000 postova
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ooooooooo pa nism vidla draga da si prešla na viši nivo ...hehe...
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
O Konte čestitke za 5000. post odnosno za titulu GURU...
![]() ![]() pregledala sam ti grunt i cvijeće, sve je ok ali fuksije su zakon...Sviđaju mi se i ahimenesi koji su cvjetali ranije i naravno RED BARUN....Nisam ga primjetila kod nikoga , baš je fora...Skoro sam zaboravila zagorske brege, lijepi su ovako u jesenjim bojama....
Fuksije ti dakle prezimljavaju u podrumu, ošišaš ih i u proljeće su kao nove...Probati ću i ja tako ....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Duda, kod mene fuksije prezime u podrumu, odbace sve lišće i spavaju
![]() zalijvanje povremeno i pomalo po zimi...to sve vrijedi za kontinent, ne znam kako je sa njima na moru ![]() ja ti ne volim snijeg ni zimske radosti u vidu sanjkanja, skijanja i sličnog tako da mi brijeg samo muku sa čišćenjem zadaje ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma baš su cukrene fuksije imam dve a kaj sad s njima da radim kolio mogu preživjet hladnoću? jel im zimi sve lišće opadne ?
encijani i travke su za pet pogotovo crvena a ni breg ti ni loš
![]() |
|
![]() |
|
bome nisam skužila...eto vidiš kako nazivi znaju prevariti
![]() bit će da sam previše brbljala ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jesam li to ja dobro vidjela da si i ti postala guru.Čestitam
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivna jesen u tvom Zagorju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepa rapsodija boja na zagorskim bregima
![]() noviteti su lijepi
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koji krasni jesenjsko prizori!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Jesenje boje bregeka su predivne. Samo jesen može dati takve boje. I cvečke su haj a Red Baron, prepredivan
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lantana , hvala ti , to je moja pjesma , tako sam i ja otisla ........ i svake godine se mojim bregovima iznova vracam ...... |
|
![]() |
|
sunčeko, encijane sam na štandu na Dolcu kupila prije desetak dana
![]() ![]() ![]() Lantana ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |