Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 40> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
triša ovo je brugmansia koju sam dobila od tebe. Slika nije ki zna ča aš puše. Da bi imala sliku o veličini, ovaj grm je otprilike do tvojeg ramena. Još nema pupoljaka, ali će biti.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
hvala vera, ovakav kaktus imam, upravo cvijeta. Doći ću ja po nesšto drugo! Samo nek malo zahladi!
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ja sam to veoma ozbiljno, preozbiljno čak, mislila.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja sam to osobno iskusila, pa tko voli nek izvoli, sad kad malo zahladi, opet ću na kavu i vidjeti što mi treba iz Verinog cvjetnjaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......ja san to ozbilnjo shvatila
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Zalijevala čistom vodom. Ja ga imam 10 god i ovo je prvi put da se pojavilo tako nešto. I ja sam mislila da su pupoljci, ali to su kapsule sa sjemenom. Srećom ima ljudi koji znaju puno više od mene pa su mi objasnili. Lani je cvjetao (lijepi, grozno smrdljivi cvjetov) došle muhe, oplodile i sad čekam sjeme. Ako hoćeš pelcer, navrati, Ne dam ništa besplatno
![]() ![]() Pozdrav Vera |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Vera, ovakav kaktusić imam i ja, al' mi nikad nema takve pupoljke! Čime si ga to zalijevala pobogu?
Svašta lijepoga ima kod tebe!
|
|
![]() |
|
E pa malo sam se educirala na netu. Ja se držim knjiga, a ovdje podataka više nego u biblioteci. Ovo j huernia. Orbea joj je slična jer su obadvije iz obitelji stapeliada. Definitivno se mijenjamo.
![]() |
|
![]() |
|
Ma ja baš nisam jako sigurna kako se ovo zove. I Huernia izgleda skoro isto. Ove dvije velike kapsule su se prvi put pojavile a ima već deset god. Svake godine izbije poneki cvijet lijep oblikom ali smeđe boje i sa pjegicama, a smrdi na trulo meso kao kuga.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vera ova tvoja zadnja sličica mi jakoo sliči na orbeu variegatu koju ja imam, čak su im i mahune sa sjemenkama iste
jedina razlika je u boji same biljke pa možda i nisu iste javi mi adresu u inbox pa ću ti početkom idućeg tjedna poslati "pismo" |
|
![]() |
|
Evo ovo je jako ozbiljan avatar. Ovo je Bruce iz filma Tražeći Nema. To je reformirani morski pas koji se u grupi za uzajamno pomoć pokušava riješiti ovisnosti da jede ribe. Pitaj Nina on će odmah znati.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma znala sam da je to ona iskombinirala, zato sam i reklada je morski pas bolji, a osim toga mogao bi jedan onako ozbiljan morski plavo zeleni avatar.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, jel vidiš što mi je stavila?!
|
|
![]() |
|
Hijena bi pasala, ali mi nekako bolji morski pas - recimo čekić.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Doći ćeš ti ovdje. Idi malo na kućne ljubimce i prevrti razgovore uz kavu na jučer. To bi ti bilo pametnije. Admini strator će nas izbaciti jer smo izašle iz teme. Već me je opomenuo jednom.
|
|
![]() |
|
nauticat ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 17 |
hahah tebi ću staviti hijenu :)))
|
|
![]() |
|
Smiješ, a kad to uspiješ onda promijeni i meni da konačno dobijem što hoću.
|
|
![]() |
|
nauticat ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 17 |
smijem ja staviti cezrijusa kao avatar??
ionako je sotona :) |
|
![]() |
|
e jes' brza.....
|
|
![]() |
|
Eh ta današnja omladina
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |