Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 40>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 18:36
triša ovo je brugmansia koju sam dobila od tebe. Slika nije ki zna ča aš puše. Da bi imala sliku o veličini, ovaj grm je otprilike do tvojeg ramena. Još nema pupoljaka, ali će biti.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2008 u 13:33
hvala vera, ovakav kaktus imam, upravo cvijeta. Doći ću ja po nesšto drugo! Samo nek malo zahladi!Wink
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 21:14
Ja sam to veoma ozbiljno, preozbiljno čak, mislila.Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 19:43
A ja sam to osobno iskusila, pa tko voli nek izvoli, sad kad malo zahladi, opet ću na kavu i vidjeti što mi treba iz Verinog cvjetnjaka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 18:21
......ja san to ozbilnjo shvatilaApprove
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 16:38
Zalijevala čistom vodom. Ja ga imam 10 god i ovo je prvi put da se pojavilo tako nešto. I ja sam mislila da su pupoljci, ali to su kapsule sa sjemenom. Srećom ima ljudi koji znaju puno više od mene pa su mi objasnili. Lani je cvjetao (lijepi, grozno smrdljivi cvjetov) došle muhe, oplodile i sad čekam sjeme. Ako hoćeš pelcer, navrati, Ne dam ništa besplatnoWink. Tko nešto hoće mora ovdje popiti kavu, a onda nek nosi što hoće.Big%20smile

Pozdrav Vera
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 14:42
Vera, ovakav kaktusić imam i ja, al' mi nikad nema takve pupoljke! Čime si ga to zalijevala pobogu?
Svašta lijepoga ima kod tebe!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 18:19
E pa malo sam se educirala na netu. Ja se držim knjiga, a ovdje podataka više nego u biblioteci. Ovo j huernia. Orbea joj je slična jer su obadvije iz obitelji stapeliada. Definitivno se mijenjamo.smile55
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 18:07
Ma ja baš nisam jako sigurna kako se ovo zove. I Huernia izgleda skoro isto. Ove dvije velike kapsule su se prvi put pojavile a ima već deset god. Svake godine izbije poneki cvijet lijep oblikom ali smeđe boje i sa pjegicama, a smrdi na trulo meso kao kuga.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 17:56
vera ova tvoja zadnja sličica mi jakoo sliči na orbeu variegatu koju ja imam, čak su im i mahune sa sjemenkama iste
jedina razlika je u boji same biljke pa možda i nisu iste
javi mi adresu u inbox pa ću ti početkom idućeg tjedna poslati "pismo"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 17:18
Evo ovo je jako ozbiljan avatar. Ovo je Bruce iz filma Tražeći Nema. To je reformirani morski pas koji se u grupi za uzajamno pomoć pokušava riješiti ovisnosti da jede ribe. Pitaj Nina on će odmah znati. 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 17:02
Ma znala sam da je to ona iskombinirala, zato sam i reklada je morski pas bolji, a osim toga mogao bi jedan onako ozbiljan morski plavo zeleni avatar.
RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 16:54
Triša, jel vidiš što mi je stavila?!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 16:47
Hijena bi pasala, ali mi nekako bolji morski pas - recimo čekić.
RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 10:42
Doći ćeš ti ovdje. Idi malo na kućne ljubimce i prevrti razgovore uz kavu na jučer. To bi ti bilo pametnije. Admini strator će nas izbaciti jer smo izašle iz teme. Već me je opomenuo jednom.
Na vrh
nauticat View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nauticat Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 10:29
hahah tebi ću staviti hijenu :)))
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 09:58
Smiješ, a kad to uspiješ onda promijeni i meni da konačno dobijem što hoću.
Na vrh
nauticat View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nauticat Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 09:49
smijem ja staviti cezrijusa kao avatar??
ionako je sotona :)
Na vrh
nauticat View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nauticat Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 09:48
e jes' brza.....

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 09:47
Eh ta današnja omladinasmile101
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.