Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 243> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dobro, možda nije baš takva boja, možda je mrvicu svjetlija, ma ustvari nisam sigurna ..... ustvari mislim da boja ovisi o starosti cvijeta, vremenskim prilikama u vrijeme cvatnje ( sunce, kiša).
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma super je, da dobila sam \utu, ali ova bi bila super.
Molim lijepo - poslat cu ti adresu na p.p.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Svaki kutak kuce je iskoristen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala ti, kad ima malo prostora to je jedini izlaz
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast za policu, super iskorišten prostor
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MM ti je pun ideja - jednom je bilo tako smješno - sjedio je na WC-u i
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Proljeće je kucnulo na vrata mog dvorišta
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Počelo je, počelo, ovako je slično sa lukovicama i kod mene.
Nego da te nešto pitam
Kako si zadovoljna sa onim svojim malim plastenikom? I ja sam dobila od svog sina nešto slično (baš me je ugodno iznenadio), pa bi ja sad počela sa sijanjem .i stavila teglice u taj plastenik, naravno vani. Da li misliš da je onaj plastični pokrivač efikasna zaštita?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jooj medeni su!!! Jesu svi šafranići bijeli?
![]() |
|
![]() |
|
Shasha imam i nešto ljubičastih, a trebali bi biti i žuti od prethodnih godina, ali i ja se veselim bijelima, jer ih nisam nikada do sada imala.
Otok plastenik će za tvoje uvjete biti sigurno super, meni je nešto u njemu smrzlo kad je bilo -5, ali sada su mi u njemu kalnhoe i super napreduju, više da su zaštićene od kiše, nego od hladnoće, iako po danu kad je lijepo skinem plastiku.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala Triša na odgovoru
Moje kalanhoe su vani u vrtu, neka se same bore, popove imaju već jako dugo, a nikako da procvjetaju
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Police su super...treba doći na takvu ideju (kako su učvršćene gore - neka poveća tipla ili??)
Lukovice tj biljćice su preslatke...meni još ništa ne niče
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mama ma to su dosta lagane police, a samo su obješene na vide, koje su zavidane u ormarić (inače tu nam stoje cipele)..
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
AAAAAAAAAAA! Sad sam tek vidla policu! LUUUUDA je!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Šefi ti si vidjela to je u onoj rupi između stakla i ormarića za cipele, baš je sada iskorištena.
Danas dan kao stvoren za biti u dvorištu, pa sam tako gotovo cijeli dan bila vani, to je hrana za dušu i tijelo.
Počela sam sa hrpom odrezanih grana, koje sam stavila na stru zavjesu za tuš i sutra ću odnijeti u smeće.
Uz ovu ogradu prema susjedima, to je nekako zapadna strana mog dvorišta koja ima dosta sunca posijala kosmos i cinije.
U ovom lani okruglom, a ove godine duguljastom vrtiću su dalie, a desni sa strane je Shashin encijan, a lijevo Andrein...
Ovo je vrtić sličan onome od lani u kojem su mi bile cvjetajuće begonije i lepi dečki, što se za vrtić bez sunca pokazalo super. No kako sam odrezala neka stabla i potkresala grane, tu će ipak doći sunce u nekom djelu dana, pa sam tu posijala opet lepe dečke i bijeli i roza sljez, to ionako ove godine neće cvjetati, pa ću vidjeti što još ovdje staviti. Na vrhu zida vidite dasku, koja će biti viseća, naslonjena na salonit i lancima pričvršćena za lijevo i desno stablo, a na njoj će biti tegle s cvijećem oko kojih će se plesti bršljan.
Pikirala sam sve lupinuse koji su izašli i pustila ih malo na suncu, kasnije idu natrag unutra.
Aronije u podrumu čekaju da se posade u vikendici u Skradniku
Jučer su bili pupoljci,a danas....
Valjda će se tako naglo otvoriti i ljubičasti šafrani.
a vjerujem da će uskoro cvjetati i ovi plavi zumbuli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A, krenulo je. Tko će te sada zaustaviti. Vjerujem da sva treperiš ...
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Blago tebi, počelo ti je proljeće
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jupi!
![]() Dan je stvoren za biti vani, ali kod mene je takvo blato (kaljuže u zemlji) da ne mogu niš, mogu samo gledati i brojati žrtve. Tj. puno toga je stradalo od zime i prevelike vlage.
Blago tebi Triša- u tvom vrtu sve cvjeta! Bravo!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |