Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 282283284285286 381>
Korisnik
Poruka
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 23:45
ne,,krizanteme obožavam,,to mi je više zabava....u prirodi postoje samo bijele i žute boje....ovi današnji hibridi mi nisu nekaj.....više volim ove svoje baš "starinske" ....kojima je porijeklo staro 40 god. i imaju prelijepp miris....sadim ih u saksije! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 23:48

Fiki, to presađivaš ukorijenje biljke ili pelcaš iz reznica?Smile
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 23:52
KORIJENE,Isključivo,,,a nekaj i pelcam.....! Uskoro če im trebati kidati zaperke!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 23:57
Morao sam danas obaviti većinu posla..........ali nisam ni upola...:/......inače ovih dana putujem u Zagreb! Wacko
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 23:58
 Da , ali još ti je rano za zaperke, oni se uzimaju tek idući mjesec....Smile
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 00:31
Fiki ne mogu ti odgovoriti u pp, prešla sam limit....Cry   Laku noć ti želim !
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 00:35
Okey...Laku noć" Disapprove

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:02
Povrtlarci gdje ste ? Što ću danas sama biti u kafiću?Ermm
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:08
evo mene.moji su nešto pozaspali.valjda ih umorila ovavručina.kod nas je u hladovini bilo 30 stupnjeva.prenaglo je to.neznam kako će to podnijeti naše biljke.danas su bile nekako kuhane
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:13
Ja sam malo prije došla s vrta, išla prihraniti moje mikro paprike! smile96smile96  I kod nas je danas i jučer užeglo, sunce sja ko tepsija! 
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:20
ja sam planirala sutra zagrnuti paprike,ali kilave su i svaki dan po jedna nestane.nešta ih podgrize
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:28
Ajoooooj draga  Ajama, to je ili rovka ili nametnik koji podgriza baš stabljiku paprike..Kod nas tome nametniku  kažu " pipa " ....za drugi naziv toga nametnika ne znam ......ConfusedOuch
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:34

Evo našla sam nešto, to je porodica tvrdokrilaca...neki se hrane strvinama, a neki i djelovima  biljaka...     

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:37
Ja sam danas bukvalno bila ovak smile159 to je od osamucenosti vrucinom,ne mogu vjerovati da je sunce zivo.:D
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:40
mogu ti reći da sam primjetila raznih nekakvih buba.pokušala sam koprivom,ali ništa.ako se tako nastavi morat ću nešto poduzeti
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 22:44
Možda si vidjela neke bube, ali ova je opaka i mislim da ju se uopće ne može vidjeti, vidi se samo šteta koju napravi, kad paprika već počne padati prepolovljena u stabljici....Milsim da je ta vrsta totalno neprimjetna, ne može se vidjeti golim okom...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 22:57
   Dobra vam večer povrtlarci jeste za jedan            Embarrassed  Heart                                    
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 12:13
Ne bih hvala Monstera poznato je pravilo da na vrucinama pijes vruce,jer hladno ti samo jos vise izaziva vrucinu.Pijem caj od nevena Smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 12:55
ja jedem sladoled na kile.pijem puno tekućine i vruče mi je.čaj pijem jedino kad sam bolesna.
nije mi problem jesti vruću juhu,ali čaj ne hvala.
još bi možda brusnica nekako prošla,ali drugo...
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 14:01
Draga ajama, onda bi ti ovako nešto sada odgovaralo,

moj šef časti nas curke iz ureda sladoledom, nije banana split ali će sve  poslužiti za osvježenje. Vručina ubitačna, ali niti klima mi ne odgovara, ubije sinuse i ramena, a ramena moram čuvati za kopanje, pa sam stavila toplu vestu preko leđa.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 282283284285286 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,691 sekundi.