Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 278279280281282 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:03
 Pa da ! Eto tebi smješno, a ja ću morati nabaviti čamac...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:06
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ma neces bona ne padaju sad kise previse,nego vama moze biti priejtnja onaj vodeni val i evrope sto treba stici.
Smail gdje si ti pa ti ne pada kisa ?
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:06

Ma ne, monsi, eto ti malo sunca da mi se razveseliš, i nemoj još do sutra prizivati kišu, moji krumpiri nisu nagrnuti.Cry
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:07
Ajama imal kise ?

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:10
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Ma neces bona ne padaju sad kise previse,nego vama moze biti priejtnja onaj vodeni val i evrope sto treba stici.
Smail gdje si ti pa ti ne pada kisa ?
Malo južnije od monstere, malo me zaobišla kiša.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:11
Draga Smail, ja je niti ne prizivam, ona dođe sama i to baš onda kad ne treba, jučer se prolomilo ko iz kabla.....DisapproveUnhappy  A moj vrt je ko šuma striborova, ako išta uspijem okopati na vrijeme, onda će to biti znanstvena fantastika....A kako je počelo, bojim se da će mi u vrtu izrasti prašuma od korova! Thumbs DownThumbs Down
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:15
Sve u svemu najavljuju kraj kisama ovih dana i necu vise ni rijeci o kici ovdje jasno smile223

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:17
smile176 Siiiiii Pustilka,  ako bude drukčije onda ćeš dobiti  po  smile232  LOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:20
Nadam se da ce prognozeri ovaj put pogodit pun pogodak da ne dobijem po smile232LOL

Seneka
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:21

Sve u svemu najavljuju kraj kisama ovih dana i necu vise ni rijeci o kici ovdje jasno smile223

ja ne želim pričati o kiši,ali ona ne želi prestati pa moramo, evo kod nas i sada pada i grmi
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:25
Kod nas je juce ili prekjuce grmilo i prosula se na tren,al ko iz kabla,al sta cemo jos traju,mada im se nazire kraj smanjile su kakve su bile.

Seneka
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:28
ako ovako nastave ništa od mog vrta,sve je zaraslo u travu nestignem pokopati
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:31
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Ma ne, monsi, eto ti malo sunca da mi se razveseliš, i nemoj još do sutra prizivati kišu, moji krumpiri nisu nagrnuti.Cry

Nisu ni moji krumpiri ni oplijevljeni ni ogrnuti.....pošto kopati više ne mogu, preveliki su, sad ih mogu samo plijeviti, no kiša mi ni to ne da....već su otkada trebali biti gotovi....Confused
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:31
Stignes bona ziv ce sve stici WinkThumbs Up (ovo za kaktus)
Monstera pa hocel ista biti od tih krumpira ako se ne ogrnu?

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

ako ovako nastave ništa od mog vrta,sve je zaraslo u travu nestignem pokopati

I kod mene je isti problem, trebala bih biti na sto strana, a ne mogu, ako se primim jedno povrće čistiti od korova,  drugo mi propada...ConfusedConfusedConfused
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:36
znam ja da ću stići ali ipak se malo sekiram
volim ja da to bude uredno,ali takva je priroda
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:42

Monstera pa hocel ista biti od tih krumpira ako se ne ogrnu?

Nažalost Pustilka, ako se krumpiri ne ogrnu, bojim se da od uroda ništa, oni su biljke koje čim više zagrćeš zemljom , tim bolje za njih..... Neki profi uzgajivači kod nas,  zagrću ih do te mjere da izgledaju ko grobnice.....Oni to jednostavno vole...nekoliko puta i mi nismo baš zagrtali zemljom skroz do stabljika, jer freza ni ne može toliko dosegnuti, čisto do stabljike....nismo  baš bili zadovoljni, bilo je uroda, ali ne koliko bi bilo da je zagrnuto zemljom čisto do stabljike....Pošto to s frezom više ne prolazi, počeli smo ih zagrtati motikama...istina to je težak i krvav posao, ali svakako se isplati...SmileSmileSmile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:51
Teze je bez krompira ostati kao ja nemam ig gdje sijati.Rado bih ja po dunuma zasijala pa nek crknem kopajuci :)

Seneka
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:52
mi smo zagrtali sa motikom, pa znam o čemu pričaš(težak posao),ali sve se to isplati
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:58
 Da Kaktusiću, eto vidiš znači i kod tebe je akcija motikana....što ćemo, dobro je i tako ako se ne može drukčije...a itetako je isplativo, jer mi ovu površinu koju imamo, imamo za cijelu zimu krumpira  za jesti i za sjeme.....tako da ni jedno, ni drugo ne moramo kupovati.....Možda je nekad krumpir bio jeftin, sad bome više nije, bar nama, ne znam kako je drugima...Unhappy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 278279280281282 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.