Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 278279280281282 370> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto Anastazija me pretekla. Naravski da su svi prikazi dijelova tvog vrta kao i uvijek divni. Ne znam je l' više pojedine slike cvijeća ili panoramski. Ali je i meni zapelo za oko ono crveno.Što je to?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svim posjetiteljima.
Kod mene malo ranije krene, ali sad ćete me vi stići. Čekamo još ovu zadnju marčansku buru, napuhala se ove godine Otok, dobro ti je Mari rekla, nisi ti dobro vidjela Mari je ne vilim pivo, nikako, užasno mi smrdi! Anastazija i Baka, ono je kalanchoe, koju sam ja malo ovu zimu zaboravila , pa sam je sad iznjela na kišu i sunce i odmah je procvala. Kod mene su svi sukulenti vani samo su neki bili ispod terase, a nisam baš zaljevala, svi imaju jednu posebnu crvenkastu boju. Evo malo slika Financijerka Aloe Ovu zovem Otok Kameni cvijet Jedna nova od Dude Esheveria Ova ima prekrasne boje Krunica Ovo nije kaktus nego mlječika Mlječika u cvatu Lamparanthus ima cvjetne pupove |
|
život je more
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne vjeruješ, kako je sve divno, već sad boja ko u prići....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kod tebe i sukulenti imaju posebne boje,ono što si napisala da nije kaktus nego mlječika,mislim da je euphorbia horrida.(Vidiš da učim ovu zimu)
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S velikm radošću uvijek k tebi dođem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svakidan kad navratim do tebe u tvoj vrt budem oduševljena novim slikama baš je prelijepo kod tebe, nadam se daće se i moj vrt uskoro probuditi i zašareniti
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek je lipo prošetat tvojim vrtom
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
donji vrt je savršen, ne mogu dovoljno napasti oči...draga moja ti si prava genijalka, pa kaj radiš s tim sukulentima, pored tvojih svi moji izgledaju ofucano. Veličanstven vrt
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su mi sukulenti ovako crvenkasti, kao i sve ostalo kod tebe - lijepo.
Htjela sam danas iz podrum iznijeti biljke koje sam dobila od tebe (da vidim šta se primilo), ali za nedjelju opet najavljuju jako zhlađenje pa će još čekati.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu je proljeće zaista došlo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što južnije, to ..... ljepše
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni skulenti i kaktusi....
a kad sam ovog vidjela najradije bi se rasplakala.......
dobila dam ga iz zadra prošlo ljeto i uginuo je vani od hladnoće... koji sam
ja biser...
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno sam u prikrajku, pa evo red je da se ponekad i javim. Lijepo kao uvijek, da uživam ne moram ti ni reći.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne voliš ti pivu, zato ju uništavaš
božanstvena mi je ta crvenkasta boja sukulenata, takvi su samo na jugu, a ova čuvarkuća ti je pozirala |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako bi ono rekli; Ajme lipoteeee! Svi sukulenti su ti zdravi, zbijeni i crvene se od zdravlja. Malo podneblje, više tvoje vrijedne ručice i - pravi morsko-cvjetni ugođaj! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantanaaaaaaaaaaaa..stiglo proljeće ..ja čekam
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preprekrasno Posebne crvenkaste boje sukulenata su me jednostavno očarale
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana - javila mi Free da ima nešto tvoje za mene!
Hvala ti! Uvijek me razveseliš!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 278279280281282 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |