Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 39> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibi ti je divan, mogu zamisliti s kojim si ga nestrpljenjem čekala, tako je i meni kad imam nešto novo pa čekam cvat.
Stazica je divna, kreativnost savršena....... koliko si puta prošetala po njoj kad je bila gotova, ma znam, bezbroj, kod takvih stvari koje si sam napraviš uživanciji nema granice
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibi je krasan, ali molimo još malo slikica, nekako mi fali!
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan hibi - uživanje u tvojem vrtu !!! |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je pun prekrasnih zvončeka
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Staza mi se svidja punooo
Hibi predivan |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Staza je za 5, a i cvijeće
|
|
život je more
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sve je lijepo, trube su zanimljive ali hibiskus vodi na popisu!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa evo, kad vam se hibi sviđa, da krenem od njega. Danas su se otvorila dva cvijeta...
Moja je stazica dobila još jedan...kako da se izrazim...odvojak (na žalost, nije odojak) Prošli tjedan smo se par dana pržili na 39 stupnjeva, što je bilo pogubno za pojedino cvijeće...spržena je vodenika koja je bila u bunaru, pa sam joj našla zamjenu... Moj omiljeni oleandar i sveprisutna Rea i malo iz drugog rakursa...ovaj puta sam bila brža od pesice papa... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je sve, stazica je super ispala i vrt ti je pun dekoracija
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne zaboravim nešto sa prethodne str.Ono bijelo što ne znaš kako se zove mi liči na deutiziu.
Šta ti je to na bunaru?
Budući se takvom hibiju doma divim nebudem se tu tvome previše nego ću se olendrima,stazici po stoti puta i,ako dobro vidim,krupirku sa treće slike
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
staza već legendarna, fenomenalna
hibi je prekrasan, čini mi se da je na bunaru jako lijepi primjerak jasmina, a tek oleander- ukupan dojam |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada, to je već postalo raskršće, sad ti još treba kružni tok
Hibiskus prekrasan, istina je da cvijet kratko traje, ali se svaki dan otvaraju novi cvjetovi - i mene izazivaju da ih iz dana u dan ponovno slikam |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fakat raskršće! Sad moram i semafor instalirati. Ono bijelo u bunaru je Solanum jasminoides...čak mi više i nije krivo što mi je riknula vodenika...ovaj solanum mi se potucao od nemila do nedraga, a sad je izgleda našao svoje mjesto pod suncem |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa hibiskusom se s pravom možeš ponositi, ali anđeoske tublje ... prekrasne su. Vidim da spominješ kat.reu i da je shasha spominje, e sad joj idem pregledati vrt!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskus ostavlja bez riječi! |
|
Cvita
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je tvoj vrt prekrasan, imaš jako puno prelijepog cvijeća, a stazica me je ostavila bez daha. Pravo je remek djelo!!!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već dugo nisam gledala koliko ste vrijedni... stazica je predivna!!!
A euforiji oko cvijeta hibija, vjeruj mi, nikad neće stati... mi već 2 godine vlasnice smo jednog i svaki otvoreni pupoljak se profešta svečano, a sad smo i pribavile i duplog!!! Jasmin je dobio predivno mjesto, ja ga ove godine u zemlju stavila, pa da vidim kak bu prek zime!!! |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi sve je odlično, hibiscus i oleander su prelijepi
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dado vrt ti je predivan.....baš lijepo osmišljen sa super detaljima i lijepim cvijećem
a naravno i rea ga krasi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad cu ja uraditi stazu, ,odavno je vec zelim
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |