Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 55> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ima pravo Slavujka, baš se intenzivno osjeća tvoja ljubav prema prirodi...fotografije su ti prekrasne, biljke savršene...lijepa je i neobična bijela Dicentra, ali crvena je nenadmašna...krasan vrt, draga Floramye
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Koja promjena u samo par dana! I kockavica već cvita, a Bartul je baš fora. Uvijek mi je gušt prošetati tvojim stranicama, lijepo cvijeće, a slike profi!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sva sam se pretvorila u oko tražeći i onda nešto smeđkasto s lijeve strane. Takvog leptirića sam prošlo ljeto vidjela kod mene u vrtu, baš liči ma nini kolibrića.
Što da kažem, ponovo sam uživala punim plućima u tvom vrtu, među divnim biljkama, krasnim slikama
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Slažem se s curkama, fotke su jednostavno fenomenalne, sad mi pada na pamet samo jedna stvar.... Moon nam ima konkurenciju , jer i ona ima takvo divno oko za fotografiju. Volim doći u tvoj vrt, prošetati jutrom, nekako mi odmah dan lijepši, pogotovo sada kad je vani ovako sivo i kišno .
Prelijepo, ma čak mi je i Bartolomeo zgodan onak poslikan ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Veliki pozdrav iz tvog vrta!
![]() Stvarno je užitak prošetati ovuda...energija pršti na sve strane!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Floramye, predivno proljeće u tvom vrtu! Ovaj predivni žabac se savršeno uklopio u ljepotu tvog zelenila! hvala ti za odgovor u vezi kalikanta!
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Lovro - Nisam draga, ali ideja ti nije loša! Volim sunce!
![]() Dadinica - Na zapovjed! ![]() SlavujVk, Retriver Sara, Nisa, Moon, Belica, Betty Boop, Vila2 Dirnuli ste me u srce danas. Hvala vam svima na tako krasnim komentarima. Kad si tužan, bezvoljan, onak nekako snužden i dan ti nije baš naj, samo dođi na CIF! Dobro raspoloženje se vraća! Kao i vjera u ljude! Provjereno! Vrtlari su THE BEST!!!!! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prošetala sam i ja tvojim prekrasnim vrtom! Stvarno je prelijep, uživala sam u slikicama.
![]() A žabac je zakon. Kako si ga samo uspjela "uhvatiti" na djelu?
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Cvijeće ti prekrasno, to je jedno, ali kako ti znaš napraviti pravu fotografiju to je sasvim nešto drugo. Može nešto biti odlično ali ako to neznaš poslikat kako treba prava ljepota se ne vidi.
Kod tebe se spaja ljepota cvijeća i odlična fotografija u jedno i što dobijemo - pravo umjetničko djelo. Koje stvarno izgleda ako slika za destop na kompu. E da kod tebe i obično napola trulo drvo izgleda bajno. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
floramye tvoj vrt je prekrasan , safrani, dicentre , odusevljen , sve rijeci pohvale ti saljem
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kao bomboncic....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme - ove zadnje dvi slicice su bas predivne, neznam jesu li mi ljepsi tulipani ili ova druga slicica. uzivaj draga u ovako lijepom cvjetnom carstvu
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Jedan od najljepših vrtova na CIF-u, obaraju s nogu ove proljetne slike.
![]() |
|
![]() |
|
Monna - hvala ti
![]() Klaudija8 - Trudim se trudim, samo slobodnog vremena je tako malo! Kad sam tamo uglavnom nešto radim ili trčim sa fotoaparatom ( i naganjam bube, žabe i ostalo ![]() Rose girl - Hvala ti i dobro mi došla! Malo me ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Joooojjj.......kako je ovdje lijepo!!! Ja ću se malo počahurit u ova srca a onda ću uskočit u ljubičasti jastuk
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |