Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Orhideje i mesožderke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Falenopsis - Phalaenopsis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Falenopsis - Phalaenopsis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 58>
Korisnik
Poruka
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 18:06

Ova je orhideja na žalost skliznula sa prozorske klupčice, ali na sreću i preživjela. Ništa nisam poduzimala, a čitala sam da povrede, ako se ne varam, liječite cimetom. Kao što vidite ipak je na lijevoj grani izbacila novu grančicu, nadam se cvijetnu. Što radim da je malo osnažim nakon kalvarije.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 18:15

Ova je mnogo jača. Na cvjetnim stapkama izbacila je nekoliko novih postranih grančica. Mogu li iz njih očekivati cvjetove?

Iz korijnja, uz samu biljku izniklula je grančica obilježena strjelicom. Možete li mi je identificirati, odnosno je li riječ o zračnom korijenu ili novij cvijetnoj stapki.

Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 18:35
Zribal, to ti je definitivno cvjetna stapka, bit ce puno cvjetića   
Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 115
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 19:35
Pozdrav svima ;) da vam ja pokažem neke od svojih phalova..

Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 19:42

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 21:03
Pohvale za dejiceClap ,posebno ova crvena,nju vrebam dosta dugo,ali je nikako nemogu naći
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 22:10

Mihi, dobrodošla i ostani dugo sa nama da možemo uživati u tvojim ljepoticama.
Stvarno su krasne, a i boje su posebne.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 22:17
Hvala,hvala..i vi sve imate divne orhideje i veselim se druženju...dosta ih je u pupovima pa bude i novih slikica..
Jaca123 kaj se tiče onog bordo phala ako si na njega mislila..ogroman je,zauzme pola prozora ali nikad nije bez cvijeta..fantastičan je,nadam se da budeš skoro naletjela na takvogWink
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 15:00
[QUOTE=Mihi]Pozdrav svima ;) da vam ja pokažem neke od svojih phalova..

Mihi, ova dva su smile39...

Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 15:20
vila2 ova dva momka se zovu Purple Martin i Mini Mark..miljenici moji smile170
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 18:31
ova moja ima keiki, čekam da pusti korjenčiće

Uploaded with ImageShack.us
Lipik
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 23:51
Danas mi je Sv. Nikola donio dva phala,jedan prigodno ofarban a drugi minićEmbarrassed

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 19:59
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Danas mi je Sv. Nikola donio dva phala,jedan prigodno ofarban a drugi minićEmbarrassed

BRAVO ZA SV.NIKOLU NA ODABIRU!!!!A TEBI smile79
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:20
bebolina u što je ova mini deja posađena, jel kora ili nešto drugo? krasna je
e pa stvarno su pretjerali, cijelu su orhideju ofarbali, ne mogu vjerovatiThumbs%20Down

irenaidani, nema potrebe kvotati poruku ako pišeš odmah iza, još k tome kad je više slika...smile178
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:33
sorry pcelicesmile157
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:42
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

bebolina u što je ova mini deja posađena, jel kora ili nešto drugo? krasna je

Prvoj je tebi upalo u okoThumbs%20UpLOL kad sam je dobila primijetila sam da sa tu nešto ne štima, ali nisam potpuno uklonila ukrasni papir u koji je bila omotana, jednostavno nisam htjela povrijedit osobu koja mi je deju poklonila. Kad je gost otišao, odmorala sam papir i ostala zgrožena. Deja je bila u pjeskovitoj zemlji za kaktuseAngry Oprala sam je, ocijedila i presadila u krupnu koru.
Da ne povjeruješ, deju mi jepoklonio ništa manje nego vrtlarLOL

Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

e pa stvarno su pretjerali, cijelu su orhideju ofarbali, ne mogu vjerovatiThumbs%20Down

Snalažljivi trgovci se svega dosjete, a kako će to biljka podnijeti,, to ih nije brigaConfused

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:51
Dobro došla MIhi,
Lijepu kolekcije imašClap
draga Bebolina kod tebe sve u zlatu!Wink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 18:03

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 19:37
Anastazija, ova komodica sa orhidejama je predivna i romantična..
I vaše dejice su redom prekrasne!
Hvala svima na odličnim fotkama orhideja!
Ja imam samo tri, zasad Smile moram ih slikat prije nego ocvatu...
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 17:36
 Kako su samo lijepeHeart
Bebolina valjda će se ova tvoja pofarbana oporavitiConfused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.