Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 58> |
Korisnik | ||
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ova je mnogo jača. Na cvjetnim stapkama izbacila je nekoliko novih postranih grančica. Mogu li iz njih očekivati cvjetove? Iz korijnja, uz samu biljku izniklula je grančica obilježena strjelicom. Možete li mi je identificirati, odnosno je li riječ o zračnom korijenu ili novij cvijetnoj stapki. |
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zribal, to ti je definitivno cvjetna stapka, bit ce puno cvjetića
|
||
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav svima ;) da vam ja pokažem neke od svojih phalova..
|
||
Mihi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pohvale za dejice ,posebno ova crvena,nju vrebam dosta dugo,ali je nikako nemogu naći
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mihi, dobrodošla i ostani dugo sa nama da možemo uživati u tvojim ljepoticama. Stvarno su krasne, a i boje su posebne. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
Mihi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala,hvala..i vi sve imate divne orhideje i veselim se druženju...dosta ih je u pupovima pa bude i novih slikica..
Jaca123 kaj se tiče onog bordo phala ako si na njega mislila..ogroman je,zauzme pola prozora ali nikad nije bez cvijeta..fantastičan je,nadam se da budeš skoro naletjela na takvog |
||
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=Mihi]Pozdrav svima ;) da vam ja pokažem neke od svojih phalova..
Mihi, ova dva su ... |
||
Mihi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vila2 ova dva momka se zovu Purple Martin i Mini Mark..miljenici moji
|
||
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lipik
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bebolina u što je ova mini deja posađena, jel kora ili nešto drugo? krasna je
e pa stvarno su pretjerali, cijelu su orhideju ofarbali, ne mogu vjerovati irenaidani, nema potrebe kvotati poruku ako pišeš odmah iza, još k tome kad je više slika...
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sorry pcelice
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prvoj je tebi upalo u oko kad sam je dobila primijetila sam da sa tu nešto ne štima, ali nisam potpuno uklonila ukrasni papir u koji je bila omotana, jednostavno nisam htjela povrijedit osobu koja mi je deju poklonila. Kad je gost otišao, odmorala sam papir i ostala zgrožena. Deja je bila u pjeskovitoj zemlji za kaktuse Oprala sam je, ocijedila i presadila u krupnu koru.
Da ne povjeruješ, deju mi jepoklonio ništa manje nego vrtlar
Snalažljivi trgovci se svega dosjete, a kako će to biljka podnijeti,, to ih nije briga
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro došla MIhi,
Lijepu kolekcije imaš draga Bebolina kod tebe sve u zlatu!
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Anastazija, ova komodica sa orhidejama je predivna i romantična..
I vaše dejice su redom prekrasne! Hvala svima na odličnim fotkama orhideja! Ja imam samo tri, zasad moram ih slikat prije nego ocvatu... |
||
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako su samo lijepe
Bebolina valjda će se ova tvoja pofarbana oporaviti |
||
Odgovori | Stranica <1 2627282930 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |