Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 85> |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ušetala sam ti ponovo nije kao u stvarnosti, ali slike vjerno prate ljepotu tvojeg brijega. Uživala sam draga Anabistrica
|
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Reci mi na šta navodiš tako suncokrete da bi ih "servirala" ptičicama
Na špagicu pomoću tapetarske igle. Ptičice su jako vesele kad im to stavim. Najviše ima sjenica, ali i druge ptičice mi dođu. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar, navrati još koji puta
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna si,dobrice naša
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra dosjetka! A da ih ipak malo manje glancaš? Siroti Pero.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj onesviješteni pero me nasmijo do suza ,ma dobro znam da nije smijesno al kad ga gledam tako izvalitog pomsilim da simulira
ured pa zaboravi pohvalit tvoje cvijece pero je kriv svu paznju mi odvuko..cvijece ti je predivno |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene je nasmijao pero, znam da je ustvari budalica jadan, ali nisam odolila da se dobro ne nasmijem. Dobra ti je ideja za prozore.
|
|
belica,zagreb
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica postoje neke specijalne folije koje se lijepe na stakla prozora. Na toj foliji je nacrtana mreza koju samo prtice mogu viditi (UV) a ljudskom oku je prozirna. Vec su se par godina i neki proizvodaci prozora osvijestili tog problema pa ugraduju te folije u sve nove prozore.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica kad sam vidjela pogled sa tvog prozora,odmah sam se raznježila,što zbog ptice ,što zbog onog zelenila koje se vidi.Moram priznati da si mi nedostajala i kroz slike i u mislima.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Pero, Pero, letiš ko muha bez glave
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok jesi me nasmijala simpa je ovo sa mjehuricama, tebi ukras, a njima možda pomogne da se ne zaletavaju
nego....bregek je predivan ovako rascvjetan, šteta što se ne može miris ovako prenijeti jer sigurna sam da miriši na sve strane |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ana, ovaj tvoj pogled kroz prozor je zadivljujući. |
|
Lipik
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti i komentarima. Svesa, to je sada, a na jesen kad počne jesti lješnjake, opet ću biti ljuta na PeruDadinica, ma ne glancam ja prozore, nego stakla ko ogledala. Možda zato jer su izo-prozori? Kamenjar, i ja mu se nasmijem kad mu vidim oči. Izgleda ko u crtiću. Belica, od kad sam poljepila lampice, nema novih žrtava Dado, hvala na informaciji, budem potražila tu foliju da vidim koja joj je cijena. Kad su počeli proizvoditi stakla kakva su danas, nisu mislili na ptice. Camellia, vidjet ćemo se mi opet. Otok, baš tak, samo muhe nisu tak brze. Pero juri sto na sat. Konte, imaš pravo. Miris ruža se širi nadaleko. Ljiljus, hvala. To je pogled na put do kuće koji ide uz šumu
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila ti i ja malo, draga Ana !! Prekrasno izgledaju mjehurice na staklu !! Ideja za desetku !!
Lijepi pozdrav ti ostavljem !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, hvala na posjeti, uvijek si mi dobro došla.
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled kroz prozor je tako umirujući, nijanse zelene boje zadivljuju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy, hvala na posjeti. I ja volim ovo silno zelenilo oko mene. Netko uživa na plavom Jadranu, a ja uživam u ovom zelenom moru.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A u vrtu se šareni
oenothera koju sam dovila od Camellie jedna se eninacea sramežljivo otvorila i sakrila iza listova. Sad će i druge krenuti a ove se pupoljčice šire ko lude. Da ih ne kontroliram, prekrile bi cijeli vrt još malo žutoga, stolicnik ili achillea filipendulina stepske svijeće/eremurus su sve manje i manje, izgleda da nestaju jer su već stare. a mak je ocvao i ostao je samo tobolac za suhe aranžmane. Dobro će doći za Božić
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |