Božur - Paeonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 35> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IvanOS to je zbog prevelike vlage,božurima to smeta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Morena,božur ne smije biti duboko posađen,ne voli da ga se dira i ni slučajno ga ne zagrtati.Ako se seli treba mu vremena da se prilagodi na novo mjesto.Probaj malo maknuti zemlje oko korijena.To je moje iskustvo.
|
|
![]() |
|
khan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
je li normalno da božur u godini presadnje formira pupove pa ih odbaci?
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
![]() |
|
Khan,normalno je.Obožavam božure i svašta sam s njima prošla,samo strpljenje ti treba.Bit će oni krasni.
|
|
![]() |
|
khan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
ja obožavam njihov miris, i napokon sam mamin bijeli božur presadio kod sebe. već sam se ponadao da će cvjetati, ali sad vidim da se pupvi suše. bit će bolje dogodine.
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Evo mojih
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
moj prilog
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
prvo cvjetanje.
|
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Karmen. Aralija, mali kaktus, Ivan Os, lijepi su vam božuri. Meni je za sada samo bijeli u cvatu, ostala dva, crveni i rozi, su jos u pupovima. Drvenasti, kojemu se jako veselim je tek 20ak cm visok, posaden je u ozujku. Nadam se da ce druge godine cvasti.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Karmen,Aralija jako su vam lijepi božuri,Mali kaktus čini mi se da imamo iste vrste,IvanOS ovaj tvoj božur mi se čini svjetliji nego moi ili je u sjeni.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Tako su svi lijepi, svaki drugačiji, različitih boja a tako veličanstveni!
Carol i meni je prvo procvjetao bijeli a sada su krenuli ružičasti. Mislim da mi je jedan crveni postao ružičasti. Valjda su se križali, nemam pojma.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sve lepši od lepšeg! Kako sam već imala desetak žbunova, ružičastih i belih zeljastih, kod kupovine drvenastog nije bilo dileme, odluka je pala na žuti. Evo ga u cvatu
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mimar krasan je.
|
|
![]() |
|
Mimar, zaista je prekrasan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme predivni su vam božuri. Sada vidim da imate svakakvih, ma super ste, a ja mislila da se takva ljepota vidi samo u parku u kojem smo jučer razgledavali božure....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |