Pachypodium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 32> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miss M. lijepi zdravi saundersić,
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Da kupila sam ga kod njega.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Odlično Pinus bilo je i nižih ali razgranatijih jedan je čak imao i pupove ali je imao jednu slomljenu granu da sam znala uzela bi taj.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Ne samo, da je preživio. I krasno izgleda.
![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasni
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepi sijanci baš zbog svoje neobičnosti. U tome i jest njihova čar.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Prvi put sam sijala pachypodiume, proklijalo mi je 2/4 p. ambongense, 3/4 p. baronii, 4/5 p. decaryi. Namakala sam u destiliranoj vodi samo p. ambongense, baronii i decaryi nisam i dobro su isklijali.
Ja prezadovoljna, čini mi se da mi jedan baronii neće opstati, ostali izgledaju dobro, evo slika: |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Pinus, p. brevicaule sigurno neću ni pokušavati sijati
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zanimljivo
![]() |
|
![]() |
|
Alma M,
odlično za 10.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako im preko
zime možeš osigurati prozorsku policu i min temperature preko 15 C nema sa
njima problema preko zime. Povremeno ih i malo zalijem ako je prognoza nekoliko sunčanih dana zaredom. Veliki, par
god. stari pahići mogu preko zime biti i na nižim temp. ali tada bez vode. Imam dva p.decaryi
i oba dva pinciram. ambongense i baronii imam pincirane i
nepincirane primjerke. |
|
![]() |
|
Hvala Pinus, imam dobre uvjete za preko zime - toplo, južna strana. Jedva čekam vidjeti tvoje primjerke sad u proljeće kad se "razbacaju"
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |