Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yoyo1 , smrcko hvala! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nije moj običaj ovako kasno biti budna, ali nisam mogla odoljeti. Prošetala sam tvojim vrtom i nadivila se tvom dvorištu, povrtnjaku ... Krasno, prekrasno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nakon divljenja tvom vrtu oduševio me i tvoj povrtnjak!
Krasno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene u povrtnjak, malo sam ribizla probala i salatice za ručak ubrala! Naravno da sam usput zavirila i u tvoj kamenjar i pogledala okućnicu te, obavezno, pomirisala lavandu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Uživala sam u šetnji rano ujutro.. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja nisam poranila,al priznajem-uzivala sam
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Drage moje, razveselile ste me svojim dolaskom i lijepim riječima ![]() Drago mi je da ste se i osladile plodovima moga rada, znači da nije bilo uzalud ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
povrće, voće , cvijeće neznam šta je bolje sve
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam se lijepo prošetala tvojim vrtom,nisam ubrala salatu,ali sam par zrna ribizla morala probati,ali ja se najviše divim tvojem velikom kamenjaru
![]() |
|
![]() |
|
Moja Schwarzwalder calla je procvjetala ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dio uroda sa mog vrta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo sam pogledala prekrasan cvijet cale(moja je tek sad pustila nekoliko listeka),a onda sam se osladila jagodama i ribizlima
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće, krasan vrt, a bit će i pravi kamenar kad se biljke razrastu.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vratila sam se par stranica unatrag jer ne stignem sve vrtove koji su mi dragi na vrijeme pogledatii nađem predivnih stvari i odmah mi dođe puno pitanja na pamet
![]() kad sam vidla kamenjar, oduševila sam se jer stvarno je ogroman i sa puno lijepih cvijećki ![]() ![]() znam da sam nekaj htjela pitati....e da, ove cigle po vrtu kao put...kako si njih slagala? maju li nekakvu podlogu da ne raste trava? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bome je Švarcvalder kala savršena!!! jaaako jaaako lijepa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svim mojim gostima ![]() kontesaa, cigle su samo ukopane sa gornjim dijelom u razini zemlje da je lakše kositi. Ako između njih i izraste koja travka to odmah počupam u svakodnevnoj inspekciji vrta. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasna boja kale, prelijepa je, a plodovi tvoga rada su neodoljivo privlačni |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Smajlić govori više od riječi
![]() ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
priznajem da me ova tvoja kala ostavila bez riječi! Savršeno!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasna je Schwarzie
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |