Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 94> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oho, pa ovdje se puuuno šareni ! Lijepo, jaaaako lijepo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet me oduševilo tvoje cvijeće,krasno
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evi mene napokon u pohode. Baš ti je lijepo, šareno i veselo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi ti je vrtek draga,u povrtnjaku ima svega,a tek slika terase s oleanderom ....,idealno mjesto za relaksaciju i sanjarenje.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica Sveza curice , hvala vam na posjeti i lijepim rijecima OtokMaris svakoj pojedinacno veeeeeelika
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan cvjetni i povrtni kutak
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...svaka čast ružama, ali Lepe Kate su ti predivne...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Sarica , prije se kod nas znalo reci da Zagorje "lepe Kate" i cinije spadaju "zavieke" skupa !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tak sam sretna sa tekomom i glicinijom kao i ovom uspomenom na Lic , koju je M. dobio od Nataly :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarica , sjecas se ?
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan jedini od 7 ali vrijedan :
Stockrosen ili ukrasni sljez : moja lantanica : |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na zalost i ovoga ima u Zagorju : zapalila se suha trava a potom i drugo raslinje ! To sam snimila sa balkona :
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su ti krasne obzirom na ove vrućine.A adenim je jedan,ali stvarno prekrasan.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem! Na sljedećoj ZG kavici (ako dođeš) čeka te društvo za tvog adića! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana lijepo cvjeta, a adenium je jedan, no čini se da ćeš imati i drugi
|
|
ANTHEA
Pustio korijenje Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo kod tebe.... vidim sijala si ukrasni slijez.... sijala sam ga i ja sada po prvi put, i moji sijanci su otprilike veliki kao i tvoji.... posadit ćeš ih direktno na gredicu preko zime ili ??
|
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bebi , kad god gori je zalosno , ali kad cujem da ima onih koji podstavljaju pozare , onda me prima uzasni bijes i mogla bi ga .......... Tebi draga Camelia zahvaljujem na komplimentima . Moram priznati da bih rado cinila puno vise ali vremenske prilike to ne dozvoljavaju ! Andina moja , sigurno da sam zalosna da one druge adeniume nisam mogla spasiti . Pomirila sam se s tim , da je to cijena za zivot na dva kraja . Veselim se opcenito nasoj kavici i da te opet vidim ! moon draga , dugo sam ti ja trazila lantanu i nasla ju konacno kad smo bili kod zetove familije u posjeti na Krku . Na samom pocetku je onaj rasadnik , zaboravila sam mu ime , tamo sam ju kupila ! Anthea , cim se biljcice ojacaju i vise nebude tako vruce , mozes ih posaditi na mjesto gdje ce i ostati . Ne trebas ih pretjerano zalijevati , ali uvijek pazi da ne polijevas po listovima . |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ko i Sara. Sve ti je lepo, ali lepe kate su ipak naj. Kaj mogu kad volim to starisnko cveće koje je i nekad krasilo zagorske vrtove. Bum ti ja još i drugog sjemenja dala pa neka se šareni.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rakla sam da neću ponavljati druge ali šetajući (vratila sam se unatrag) moram ipak se ponoviti predivno je sve, jedno pitance da li su u teglici posijane maćuhice? |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |