Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 71> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro mahat ću ti sa pancirkom
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrčkice malo sam zakasnila doći.....Ona biljka bi trebala biti Nicandra sa lijepim malim plavim cvijetićima. Malo provjeri listiće da li imaju neprimjetne cfrne točkice.....A na Balkon ćemo izgleda opet helikopterom
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je cvijeće Smrckice na balkonu i u vrtu...Jagode su zakon, prekrasno izgledaju i prava su delicija....Lubenice tamaniš, imaš pravo one su za ove vruće dane pravo osvježenje...
|
|
sutra je novi dan
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo moram ponovitiZaista znadeš čovika nasmijati,a sada ozbiljno,cviće ti je predivno |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ti je cvijeće, ali glasam za jagode
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curičke hvala vam na šetnji i pohvalama
Da Lorica to je Nicandra, a duhan mi je na balkonu. Bit će motanja cigareta |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alstroemerija samo što nije procvjetala
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karate kaktus, od Hoje kao i alstroemerijica
I ovo je od Hoje, ma ako mi dođe po svoje ostat ću bez pola cvijeća |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sirotica
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pomidori i papričice
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Među Lorinim sadnicama je zalutala i maćuhica
Od svih kapara mi je samo preživjela ova, strepim nad njom. Bojim se da ću jesti pizzu bez kapara |
|
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti ne da imaš zeleni palac, kod tebe je zelena cijela ruka. Bravo za sve, a kapar čuvaj, hoću pizzuuuuuu,,,,,
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karate kaktus je famozan!!!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si stvarno zelene ruke. Prvo sijanje kapara i ti ga imaš! Neka, mene veseli kao da je u mom dvorištu. A ripsalis, draga moja vidjela si u kakvom sam ti ga stanju dala. Da nije kod tebe odavno ga nebi bilo. Sve ti je lijepo i cvijeće ti je zdravo, a što se tiče mog dolaska: Mogu ti samo polovicu svoga još donjeti jer je užitak vidjeti koliko se trudiš da sve živi i dalje. Smrcko - moj duboki naklon tvojoj volji i ljubavi prema biljkama.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
'Ajd Šmrcko ne žali se. Morala sam se vratiti da vidim ripsalis jer ga nisam prepoznala a imam ga al' moj nikako naprijed a tako ga pazim!
I ono što zoveš sirotica... Kod mene se raširilo fantastično. Kako se zapravo zove?
Općenito tvoje sve je baš kako reče Hoya od zelene a ja dodajem i zlatne ruke!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na pohvalama
Tako ste me nahvalili da sam morala pogledati čije ovo vrt, je li to vi meni. Kad ono ta sam |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I čast mi je predstaviti moju divlju orhideju, koja je procvjetala na poseban dan
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |