Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam kupila istu ovakvu.pisalo je escheveria purpusorum.guglala sam ju i bila uvjerena da jest.sada više nisam sigurna.nije mi fotić kod kuće pa vam ne mogu pokazati,ali je ista ovakva kao Mirina.čak je i odcvala.ima mjesto gdje je odrezana cvijetna stapka
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ipak bih rekla da je Pinusova ID točna što se tiče MirineK i moje escheverie. |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Jako je tesko identificirati bas svaku. Moj Black Prince ima cvijet poput cvijeta luka (kugla), i to jarko crvena...a imam jos jednu lista identicnog, ali cvijet nije kao u MIrine i Moonove, vec isto crveni, u malenim ruzicama grupiranim po dijelu duzine stapke.
U svakom slucaju, svaka je ljepotica za sebe.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ajama...krasna je
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Takvu nemam , ali krasna je !
Ja s mojim a ove zime opet ratujem, nemam baš idealnih uvjeta za zimovanje, neke su i nastradale ali ... nema veze evo pokoja slikica stanja ![]() perle sam obezglavila prije mj dana jer me ljutila ... ![]() ![]() avalon sva raširena... ![]() lilacina i pulidonis ![]() mame pulidonis su neprepoznatljive koliko su se raširile ![]() ![]() elegansica ![]() 2 su mi nažalost otišle u vječna lovišta... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Bubasvabica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Evo i nekoliko mojih na okupu,imam ih još dosta malih |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() E.agavoides skoro procvjetala |
|
![]() |
|
![]() E.agavoides |
|
![]() |
|
![]() Ovoj je falilo svjetla |
|
![]() |
|
![]() Echeveria rubella |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bubasvabica, je, ono ti je eševerija.
Camellia, neću više otvarati tvoje postove, počela sam dobivati komplekse, stvarno si nenadmašna ! Svaka ti čast. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Camellia, kod tebe eševerie tako lijepo uživaju, prekrasno izgledaju i u ovo hladno zimskko doba.
belice...samo neka se oporave
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Prreepreeedivne su,ovu biljku nemam,definitivno krećem u nabavku!
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus...sve tri su prekrasne, a ako bi mogla izdvojiti, izdvojila bi ovu srednju - ruby
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pinus, prekrasne su ![]() Svi sukulenti su ti za izložbu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo tri nove kod mene
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |