Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 43>
Korisnik
Poruka
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 12:23
Mirjam, neznam u kojem podneblju živiš, ali možda se ipak nešto može ???
Ovdje kod nas u Dalmaciji gdje je kamenjar kamen se baca sa strane (osim kamena živca) i tako napravi malu vrtaču, narući kamion zemlje (to nije nešto strašno skupo !? ) ili manje i napravi mali osobni vrt !
Moj zet u Šibeniku je tako napravio cijeli vinograd, ranije se samo mučio a biljke su propadale.
Možda da i ti pokušaš slično ???
Ipak ne mogu vjerovati da je ovo na garaži...bravo !

%3cimg src="smileys/emot112.gif">
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 12:40
Da,da ovo je na garaži a zemlja je dopremljena kamionom.Ma nisu toliki problem ti kamenčići koliko vrućina jer je cijeli dan na suncu a sloj zemlje je nekih 40cm i koliko god zalijem nije dobro kao da vodu lijevam u sito.Super je sve složeno,dobra izolacija krova garaže,dobra drenaža da voda ne stoji ali mislim da će bodljići (koje obožavam)riješiti sve moje dileme.Inače i ja sam u Dalmaciji.Pozdravsmile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 12:43
Pozdrav i smile78svim dragim osobama na forumu!!!
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 12:50
smile143...ups..... ... i šefa i stanicu. Oprostite!                                                          
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 17:53
Od prve sličice, tj. biljčice, do zadnje.... sve su ... kapa dolje!smile141
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
giga View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje giga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 12:41
Ja imam bijelu Anemonu,ali bih voljela nabaviti nježno rozu,ova je jako lijepa!
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:49
Cure slike su vam predivne smile93Ja ću ipak izdvojiti iako volim gotovo sve vrste vrtnog cvijeća kraljicu ružu i to puzavu ! Volim jako i clematise posebno pillu ,plavi (nemrem se sjetit kak se zove) i crveni (ni njemu neznam ime) .Ponosna sam vlasnica tj .bit ću ponosna vlasnica ako mi se prime smile198 i procvatu u proljeće 3 klematica bijeli,ljubičasti i pillu ta tri puzave ružice bijela,crvena i žuta 
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 13:04

DOBRO DOŠLA ZELENKA!!!

Nadamo se pregrštu lijepih fotosa iz vrta koji nestrplivo čekamo upoznati.
P O Z D R A V !!!smile57smile113
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 19:18
Drega Zelenka nadam se da ćeš nam ubrzo otvoriti i svoju temu i staviti svoje slike, naravno dobrodošlica od svega srca.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Jelle View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelle Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 22:56
Moj  favorit su hortenzije i ja ih naprosto obožavam. Za sada ih imam tri,  tek posađene. a na proljeće ih planiram još dvije nabaviti. Kada procvijetaju bit ce i slikica Wink
Na vrh
DANIKA View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 12:16
:)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 22:47
I ja spadam u ljubiteljice hortenzija ! Na zalost imam samo 1 grm ali zato veliki ! Nedaj Boze da se smrzne !  Shocked
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 08:24
Drage prijateljice i prijatelji - ljubitelji cvijeća !
Budući da imam jako malo vremena za stavljanje fotki na ovaj forum, nadam da ćete mi oprostiti što sam iskoristila ovaj kolaž, za sada, pogledajte........
Puno lijepih pozdrava !

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 09:03
Ikrokar,strašna si !!!
Nema veze koja prezentacija,slike su predivne a ti si pravi "profić"!
P O Z D R A V !!!smile120smile141
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 16:24
prekrasan kolaž smile170
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 13:23
Evo još maloSmile

Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 13:26
...i jedan kolažić

Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 14:19
Heart svima !
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 19:32
Ikrokar, hvala ti još jednom na divnim fotografijama.smile120
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 20:00

Predivno cvijeće na predivnim fotografijama. smile141

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.