mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 100> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pregledala sam ponovno sve tvoje radove i moram ti reci da imas zlatne ruke...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare kutija je prava božićna bajka
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare ovo je nešto prelijepo!!!
I ja imam tu salvetu, baš si mi dala ideju....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo Mariolica, kutija je ispala prekrasno
![]() Sad čekamo Proljećence ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Drage tete hvala vam svima na lijepim riječima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa nisam ti ja teta, veoma sam young i strong
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ups sorry young and strong lady
![]() Draga šmcckava djevojčice hvala ti na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
Sve je ok
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Juuupi , imama tetu....jeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
lula lijepo je vidjeti veselu nećakinju
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera hvala draga
![]() A sad dvije kutije.
Prva,mala metalna kutija...šta da kažem i jesam i nisam zadovoljna...na njoj sam zapravo vježbala i određivala tajming kada na patinu nanijeti lak za raspucavanje.Malo mi je packasta ali ostat će u mom vlasništvu
Druga kutija je moj prvi ppokušaj printa na običnom 80g papiru.Ugodno sam iznenađena,nije bilo nikakvih problema a i rub se ne vidi onako jako kako sam mislila da hoće.I još malo patine i kutuja za fotografije je spremna....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutije su savršene! nemas zasto bit nezadovoljna,meni su obe jakoooo ljepe,i obe su po mom guštu!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Samo ću reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
mare krasna kutijica, baš je filmska!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
e ova ti je prava filmska bajka
![]() |
|
![]() |
|
drage moje Rosa,Dorina,File i Sasha puno vam hvala
![]() Rosa mogu one i promijeniti vlasnika
![]() A od Dorine samo dvi-tri riči
![]() Sasha pa gdje si nam ti,nema te baš s nama u zadnje vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ma Mare meni je to toliko prekrasno da više nemam riječi kojima bih te nahvalila, ali stvarno, imaš prekrasne ideje, realizacija ti je za 5, i eto ja jako volim gledati tvoje uratke
![]() Jel sad barem mrvicu bolje? ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ajme ljepote... ovo da si crackle nanosila na patinu baš i ne kužim, ali nema veze, malo drva će pomoći
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare,mare imas mota za cetvero(mogla bi rec i za desetero,ali ova mi brojka prva pala na pamet
![]() ![]() ![]() ![]() bozicna kutija mi je također mljac ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |