nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/cvijet/31727.aspx]
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ovo je nekoliko mojih novih radova , slikanih ,za mene novom ,a ustvari kažu starom zaboravljenom tehnikom koja se zove enkaustika(slikanje peglom i voštanim bojama)
Ovu tehniku i prelijepe radove sam vidjela na fb od gosdpođe Zdene iz Zenice.Fascinirana njezinim radovima ,krenula sam u istraživanje ,čitanje ,vježbanje i uz nekoliko savjeta gospođe Zdene,ali samo preko fb.pokazujem vam što sam ja uspjela postići i dostići. |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Savršeno!!!
nemam riječi, za ovo stvarno moraš biti umjetnik
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Zalutala u neke druge svijetove...nauživala se u prekokrašnim pejsažima, nadivila se lampama i sanjam kako će jednog dana jedna od njih biti moja i prosvjetliti mi umirovljenički dio života, fala na uživanju!
|
|
![]() |
|
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
Nado-m, radovi su ti savršeni. Zaista poseban stil, jako su me se dojmili kompleti sa ružama. Vidim da su davno objavljene slike.
|
|
![]() |
|
Hvala Elza,Franjice i ja počesto zalutam u neke druge svjetove gdje i nije tako loše,naslikam nešto,i vratim se u našu svakodnevicu,hvala ti na posjeti.
Hvala Jelena, radim dugo i puno,tako da su i radovi već davno objavljeni i zaboravljeni |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Umjetnica ostaje umjetnica!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/cvijet/34462.aspx]
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovi radovi su prekrasni ali su me se najviše dojmile ove slike utehnici voska ,stvarno vidi se da je to umijetnička ruka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e da mi je malo takvog talenta,predivno
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
prekrasno kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
tacna mi je savršena. jel to salveta i boje?
|
|
![]() |
|
Hvala vam što ste pogledale,Martina u pravu si to je salveta i malo boja
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tacna je zaista jako, jako lijepa! Vidim da si radila i kuglice - krasne su i elegantne. |
|
![]() |
|
Svakako ću pogledati,mada nisam baš svaki dan na forumu,ako si na fb pošalji poruku
|
|
![]() |
|
Nado - poslala sam ti zahtjev za prijateljstvom, pa pogledaj onda na fb moje slikice.....imam posebnu stranicu na stranici - Decoupage Jani
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |