Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 134> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
natalija neće im smetati hladnoća, mogu oni podnijeti, samo ih ne treba zalijevati dok je hladno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ma vidjeli smo slike puno kaktusa i sukulenata u vrtovima a vrijeme je loše.
Nama na Krku životni vijek kaktusa, agava i aloa nije dug jer se svakih par sezona sve smrzne. Tako i ove nažalost. A u Zg je na sreću sve u negrijanoj prostoriji, pod mojim budnim okom. Pomladak zato više neću nikad nosit na more nego ću radije podijelit. A kako su nam nečije ovce provalile u vrt prije 10 dana, bilo mi je jako teško vidjet opustošen i smrznut vrt ovaj vikend. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
daj boze mari da tako bude u sto ja sumnjam..prosle god je bilo ured pa 2 mjeseca kisa,danima je padala ,tem,, su bile isto malo ispod nule (nocne) al moji kaktusi su svi prezivili tu silnu kisu .ove god neznam...vec vidim da su neki samo polegli po zemlji,smrznuti ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj kaktus držim u kući na prilično toplom mjestu, kroz veliko staklo grije ga i direktno sunce, a on odlučio procvjetati.
Pun je pupoljaka, no nisam mogla dočekata da vam ga pokažem
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kad vidim vase kaktuse kako cvatu pozelim se i sama baviti njima !
![]() |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
WoW.... ne mogu se prestati diviti ovim ljepotanima i njihovim cvjetovima,.Od nedavno sm se zaljubila u kaktuse,pa samo visim na forumu.
Imam pitanja...pliiiiiz da me neko prosvijetli. Koliko treba mladom kaktusu da procvjeta, kako cesto cvjetaju, koliko traje cvijet, kako se moze pospjsiti cvatnja???? Hvala unaprijed. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@sagare, kako samo bujno cvjeta tvoj Chamaecereus .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinis,ovakvog kaktusa još nisam vidjela
![]() Da li si li iznio kaktuse van?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
pinus majstor....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
moji su svi vec tjedan dana vani...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pinus predivan je
|
|
![]() |
|
![]() Strombocactus disciformis, danas je treći dan što cvate. Čitam da vrlo sporo raste. Iz sjemena navodno treba dvije godine da naraste do promjera od 1 mm. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep cvijet ima,a gdje si ga ti nabavio,ako tako sporo raste?!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan je Pinus!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
A gdje bi drugo nego kod susjede.
|
![]() |
|
oooo taj je moje godište hihihii....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |