Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 104> |
Korisnik | ||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
ček,ček,ček...jel to moje oko sokolovo vidlo neki jasmin na zadnjoj slici prethodne strane? Može njegov foto? Molim te?
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Gledam malo, boje su slagane kao da su u mom dvorištu, kombinacije vazica slične kao i kod mene, dihondra silver ...
Jedino što su kod tebe bujnije i mnogobrojnije sadnice. I naravno da mi se sviđa.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Nekako mi je promakao tvoj vrt.
Predivno izgleda,od cvijeće, kivija, kombinacija...pa pogled na balkon,terasa-savršeno!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
I evo opet. Sad bi najrađe išla dolje slikati: Na terasi imam iste ovakve dvije biljke. Pa ako su ukusi različiti - bome moj i tvoj nije jako različit!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Krasno Stefkaja....divna je i bugica, a bome je i jasmin prekrasan
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
lijepo, jako lijepo
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala cure na šetnji, svima
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hočeš ti da me srčka strefi?????????????' Kak mu je ime? Jel miriši? Jel može pelcić
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nemam pojma kak se zove, jako miriši..naravno da može pelcer.. |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
stefkaja žuti hibi ti je savršen, a boja cvijeća na balkonu wow! |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
p.s. ne vidim dobro, koje je cvijeće na balkonu?
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
Hvala minimode na šetnjici..i na pohvalama..na balkonu su roze i plave surfinije
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Jako su ti lijepe surfinije na balkonu,predivna boja
![]() |
||
![]() |
||
|
jes! jes!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma nema na čemu..zato smo tu da pomažemo jedna drugoj..
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Jako lijepa kombinacija surfinija na balkonu, kao i uostalom sve!
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ostala sam bez riječi za tvoju bugicu svaka čast kad će moja biti tako velika
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |