Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 44> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivne su,i ja sam moju unijela prije par dana,upravo na vrijeme jer je jutros u 6 ipo bilo -1
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Posle svih ovih oooooooogromnih lepotica sramota me da postavim moje....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
.............
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ne znam zbog čega te je sramota kad su ti prelijepe
|
|
![]() |
|
moon,hvla ti svaka pohvala godi,nije mene sramota zbog izgleda nego velicine
![]() ![]() Evo i ove dve kad su bile malene ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prekrasne.....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
leona kad god ih vidim svaki put im se iznova divim i jedva se nakanem da okrenem drugu temu
a ovo su moje dvije cure.....ljubicanstvena....koja je citavo ljeto provela na suncu,a sad odmara u konobi ![]() i moja mala cura koja mi krasi prozor....Crvena bugica ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
moon,dali se dobro drži šarenolisna
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Daaa...ista je kao kad sam ju stavila unutra na prezimljavanje, nije niti listove odbacila....možda je umjetna ![]() ![]() ![]() ![]() Ljubičasta je počela pupati, nedavno sam ju skratila jer je tijekom zime dosta narasla. Nadam se bočnim granama. ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
I već ti i pupa... moje spavaju još zimski san ... čekamo proljeće, a ono stalno kišurina.
Baš se radujem novoj sezoni i divnim bugicama. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Bila je pod zaštitnom folijom do prije nekoliko dana, uživala je vani ove zime. Kad sam je išla otkriti.... imala sam šta vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina...dobro si napravila da si ju još orezala, ona obožava kad se oreže sve "do bola"i ostavi samo grana vodilica ili ako ima više vodilica, jer tad kad krene, do bola ćemo uživati u njenoj ljepoti novih cvjetnih grana
|
|
![]() |
|
Svako škljocanje škarama bilo je bolno za moju bolju polovicu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Znači moram ju orezati, dobro
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ksan...ovo vrijedi za formosu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |