more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 26272829> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeeeeeeeeeeeeee
![]() Nadam se da ćeš otvorit svoju galeriju tako da i druge forumašice vide tvoje predivne radove
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ Maredelmare nemoj me sad zezat ovdje. Lipo sam rekla da je moj slon baš dobar i pitom tako da nema straha
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ne mogu ja garantirati ni za sebe a pogotovo za mog slona
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
divnih li stvari s jedne i s druge strane
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super ti je kutijica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jeeeeeeeeeeeeeeeee, drenka nam se pridruzila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan swap! Kutija je ispala super! Svaka ti čast na strpljenju kod izrade ovih ručnih šablona, za to treba imati jako mirnu ruku!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
izludjet ćete me ovim slonićem...predobro si ovo odradila, predobro...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Pozdrav more,napokon prelistah i tvoje stranice i mnogo toga mi se dopada ali škrinjice ponajviše.
|
|
![]() |
|
hvala hvala
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pozdrav moja swap kolegice.Moram priznati da je tvoj prekrasan sat bio nadahnuće za dio mog sata.Male spiralice su mi bile preslatke.Sretan Uskrs.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Moja draga prijateljica je pozvala nas 10-tak na pizzu povodom svog rođendana. To je bilo prošli tjedan. Ona inače jako voli čitat knjige (i dobivat ih), ali namjerno joj ove god. nisam htila poklonit neku knjigu. Kako to kod mene već ide, planiram jedno i napravim nešto drugo, neplanirano. Priznajem da nema dugo da sam postala opsjednuta magnetićima. Možete na mom blogu pogledat moje prve magnetiće. Ništa posebno, ali za prvi put, za probu nije loše. Za drugi put... Već malo bolje. Uživala sam dok sam radila magnetiće od das mase. Istina, izgleda dječje ali moja prijateljica vam je jedno veeeeeeeeliko dite u duši Magnetići su, kao što sam već rekla, rađeni od das mase. Kad je već leptirić bio na kutijici zašto ne bi bio tj. bili na magnetićima. Nikakvog plana nije bilo. Jednostavno sam sjela za stol i modelirala. Što da vam drugo kažem. Iako magnetići ne spadaju pod decoupage, nije mi se dalo stavljat u drugu galeriju.
I za kraj, sve zajedno slikano.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
poklon je prekrasanmti si stvarno jako jako krativna,poklon je odličan,svaka čast!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divno,slatko,prkticno.bravo. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Leptirić i cvjetići - prava proljetna kutijica, vesela i lijepa.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera, hvala na lipim ričima. I jesam dite u duši. Mislim da smo svi dica na neki način i mislim da je to lipo. Zašto uvik bit ozbiljan?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 26272829> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |