anastazija - radovi |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 48> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dokazala si da ti sve ide pa što onda nebi i vješalice!Predobre su a i set je super,očito smo na istoj valnoj dužini, isto takvu bočicu sam radila,možeš ju vidjet na mojoj stranici!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo osmišljeno i napravljeno ali kutijica ,kutijica mi je mrak
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam i dalje luda za vješalicama, a baš si svoje odlično odradila,
bršljani će dati poseban štih kad se nešto prozračno objesi na vješalicu Te soljenke sam si baš slične kupila, meni je isto plan to obraditi kao mali poklon za kuhinju, samo ću ja ipak ostaviti okomitu crtu ili kakav prozor da se vidi koji je sadržaj trenutno unutra da nekom ne zapaprim nenamjerno |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vješalice,vješalice......ma bravo draga,jako su mi čeče.......i ja sam naravno odmah primjetila pruge na prečkici,odlično!!!
a papar i sol u plavoj boji.......sigurna sam da će lijepo osvježiti kuhinju
|
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi je lijepo ali vješalice su mi favorit...
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodoslici, tanjuri su ti super i ti si prava majstorica, bravo
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrast cu ti soljenice
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svašta lijepog ste mi napisale samo me biljana malo brine... morat ću dežurati cijelu noć.
vješalice... da, baš su fora za raditi i bojim se da će toga biti još. sa štraficama na prečki sam imala ludu sreću da sam od prve uspjela savršeno zaljepiti - prugice se savršeno poklapaju na spoju. vjerojatno to više nikada neću uspjeti ponoviti... kami, prozorčići na soljenkama ne dolaze o obzir... neka svatko uči na svojim greškama, kad si jednom dobro zapapri valjda će upamtiti u kojoj je papar. ali ajde ostavila sam dno prozirno, nisam baš tako zločesta (?) |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini se ,nedamo mi tebe ni tvoje bočice,zapaprit ćemo mi Biljani,uostalom sad će tečaj u Rijeci pa kad Biljana počne izbacivati bočice-gdje će joj biti kraj!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahahaha, dobro ti je ovo: "..kad si jednom dobro zapapri valjda će upamtiti u kojoj je papar"..U to sam sigurna!!!:)))) Vješalice...obe krasnići, al meni bršljan nikad dosadit!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mamimš me tim vješalicama...baš mamiš.. krasne su...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=anastazija]moje dame, predstavljam vam moj prvi sat....
Danima ga gledam i mislim hoću li ikada biti u stanju napraviti nešto tako posebno. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inače paralelno radim jedan stari,grozan sat i vješalicu stariju od mene.Radim decoupage već 3 godine ali imam problema sa stavljanjem fotki.Neće pa neće.Od kad sam vam se pridružila ne skidam se sa neta tako da sam čak zaradila upalu oka gledajući vaše prekrasne radove.Sad malo štedim oči i kapam Tobrex.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam, nato kako ti je... i mene su tako mamile ... |
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko? hvala ti na lijepim riječima za moj sat. nadam se da nije on bio presudan za tvoju upalu oka.
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nasejvala sam ja s vremenom hrpu zgodnih slikica, ali uvijek problem s printanjem... kako imam ink-jet printer svaki print u dodiru s tekućinom bilo koje vrste počne se razljevati i bla bla...
ali nije mi dalo mira pa sam ipak isprintala neke stvari i sve ljepila ispod stakla... tako se boje razliju samo malo, čak ponekad i daju neke efekte koji na kraju i ne izgledaju tako loše... neću ni spominjati da je printer malo pobrkao lončiće i nije dobro miješao boje pa ovaj print što je na prvom tanjuru imam i u zelenkasto-zelenoj varijanti.... a ova mačketina mi je bila taaaako dobra da sam je morala negdje namackati |
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e onda sam išla maltretirati staklara da mi izreže mala stakalca od kojih sam zamislila raditi podmetače. naručila 20 komada, nek se nađe...
prvo sam ova dva namackala čisto za probu i jedini razlog zašto ću vam pokazati je taj što mi ova plava teta, što je više gledam, sve više liči na našu Kaću. jel se to samo meni čini? i onda je krenula serijska proizvodnja... jedan američko-farmerski set pa jedan cvjetni sa vilama i za kraj Klimt. obzirom da sam ja jedna od rijetkih koja ga nije još koristila, pa rekoh hajde kud svi Turci tu i mali Mujo |
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je jako lijepo i uredno napravljeno, ali moj favorit su cvjetne vile. Tako su nježne i romantične.
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nekad mi se nešto svidi a nekad mi se nešto stvarno sviđa, ti si u ovoj drugoj kategoriji danas i ne znam što bih prije izdvojila...prvo ideja za podloške odlična, motivi...vau...čak i za mene kao jednu od rijetkih što joj klimt nije pojam... a šta ću, iskrena sam ali ovaj tvoj izbor mi je...bravo, bravo za sve...i ta "mačketina"...uzmi si ovih buketa koliko ti volja jer si ih uistinu zaslužila...
...dama na slici stvarno liči na kaću samo nema onog njenog osmjeha, a baš jučer sam joj napisala kako ga uvijek volim vidjeti... |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow tri puta sam pala na gu...u i na kraju se jedva ustala........predivni radovi,a ja te baš mislila pošpotati što niš ne radiš..........
mačketina je zakon.....a onaj bicikl imam i ja ali kod mene je dobio roza nijansu...........podmetači su savršeni,moj favorit su oni farmerski.......sve u svemu draga moja oduševila si me i količinom ali još više ljepotom svega što si napravila.......
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |