Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 82> |
Korisnik | |
saintpaul ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala! I vaše su sve lijepe, pozdrav svima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nepta ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 31 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
imam 9 boja ljubica u dnevnom boravku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasne su sve a i moje, evo polako bujaju i spremaju se za cvatnju ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Zaista divna boja, Bman's Etna:
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Aaaa predivna je ljubičica :) Ja sam se ohladila od njih jednostavno im nije pasalo tamo gdje sam ih htjela držati... i nisu mi nikako htjele procvjetati a u spavaćoj su cvjetale ko lude a tamo ih nemogu držat više :(
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Je, njima je vrlo bitno mjesto, ali i prihrana. Jedna od ovih Bman's Etni cvate sa dvije vrste cvjetova:
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivna je
![]() |
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Odlična je, di se može nabaviti?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo jos jedna koja je jako cvatna i jako mi je draga:
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako ti je lijepa Nina
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Sve su mi predivne! Eh, da imam više mjesta na prozorima...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da ga izbijem, vjerojatno bi me izbacili kroz njega
![]() PS. Vrati se na temu, opet će nas ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a na ruske si zaboravila koje te čekaju? nema šanse da samo ja imam problema sa prozorima
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Eh... Protiv vas dvije nikako...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hana,
Evo i tebe! Jesu li se primile neke od onih koje sam ti ja slala? Jesu li cvale?
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Nina sve su se primile i već su mlade biljke ali još ne cvatu. Nadam se cvijetu dogodine
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |