Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 58>
Korisnik
Poruka
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 10:51
oh wow izzy...ovo sto ti radis je nestvarno...prava si majstorica...pre, pre, pre, predivno :)))

a onaj sat...je nesto najdivnije sto sam ikada vidjela..awwwwwwwwwww...smile94
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 13:19
 Evo mene u zakašnjenju i tek sam sad vilila onu plavu kutijicu...
prekrasna je ...nezamislivo... da mi je  netko opisiva,a da je ne vidim rekla bih bez veze, a kad ono totalno osvježenje.... jednom riječju savršenasmile55
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 17:36
Ajoj, hvala vam cure! Baš ste me razveselile u ovaj kišni i tmurni dan, a glava booooliiii! Dead Radovi su mi na pauzi zbog posla, ali još samo nekoliko dana i onda ću se pokušati vratiti u formu - nedostaje mi mazanje i trackanje! smile198
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 20:44
Razmazila si me sa svojim odličnim kreacijama...čekam nove radove...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 09:06
izzy, gdje si...nije valjda laboratotij eksplodirao od radova...čekamo te
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 09:19
Joj, cure, hvala što mislite na mene! Evo, nešto radim, čupam kosu, valjda do sutra bude gotovo... Confused
Moj blog

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 09:34
Ajde već nam jako fališ
Na vrh
Lilly Vanilly5 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Vanilly5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 09:38
 Pozdrav svim kreativnim djevojčicama...Nova sam ovdje i evo već danima vas samo čitam i gledam....Jednim riječju-savršeno....Izzy moji komplimenti ...sve je pre-pre dobro (čitaj savršeno)smile79
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 11:51
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Joj, cure, hvala što mislite na mene! Evo, nešto radim, čupam kosu, valjda do sutra bude gotovo... Confused

jel trebaš pomoć? da te mi dođemo čupati za kosu a da ti imaš slobodne ruke?LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 11:56
smile156Nema smješka koji bi prikazao kako ste me oraspoložile i nasmijale! Anastazija, uvijek imaš ludi komentar! Monitor mi ne valja, pali se i gasi pa ga ne mogu imati upaljenog duže od minutu - dvije, sutra će na servis! Grrrrrr! Za ovu situaciju imam prikladnu animaciju!  smile42 smile229 Malo po sebi pa malo po njemu! 
Moj blog

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 13:14
Hoćemo Izzy, hoćemo Izzy
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 16:34
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hoćemo Izzy, hoćemo Izzy

Slažem se!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:00
Nakon nekoliko dana muke, evo me opet natrag da vas gnjavim! Uspjela sam dobiti zamjenski monitor i dovršiti jedan rad... Ovaj mi je bio posebno važan jer ga je naručila kolegica kao dar jednoj mladenki u kojem će staviti "koverticu"... Zbog toga imajte razumijevanja u vezi moje nervoze i čupanja kose, željela sam da bude lijepo i vrijedno jedne mladenke...
Škrinjica je shabby, ali elegantni (kako doliči prilici), željela sam da izgleda staro, ali očuvano... Inicijali su sretnog para...

Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:04
izzy ovo je genijalno! bas je krasan,njezan shabby,evo već si sama sve napisala,sad da ja vise ne kopiram tvoje riječi.... smile76
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:06
Hvala Rose - brza i hitra kao i uvijek! smile95
Moj blog

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:18
Preoriginalno,sjajno kao sve tvoje rukotvorine,ta unutrašnjost ,blijedožuta,slići mi na tapetu ili?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:21
Obje salvete su reljefne, imaju ispupčenja, samo što sam vanjsku popeglavala, negdje sam ostavila malo ispupčenja i neravnine da izgleda "iznošeno"... Salvete su jako lijepe, prijateljica me pitala za šta služe jer su joj tako lijepe da ne bi sigurno obrisala ruke s njima! Tražila sam tapete, ali nisam našla - ili je skupo ili se prodaje u rolama i tako... smile42
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:25
Ajme izzy ovo se isplatilo čekati....
Svaki puta kada staviš novi rad pomislim: "Ovo je vrhunac"!!!
Ali kod tebe jednostavno nema granice u ljepoti i savršenstvu...

Aj em bak!!! LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:27
Draga, ona teta iz engleskog bi ti trebala češće dolaziti! smile79 Drago mi je da si bek! smile156
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:35
Željela bih se samo zahvaliti Angel koja je na topicu "Kako s namještajem" curama objasnila metodu s glet masom... Naime, kad sam se prije nekog vremena zainteresirala za šablone, vidjela sam da se mogu raditi i "uzdignute" šablone na zidu od glet mase, ali mi je to tada bilo prenapredno... Kad sam malo zapela s ovom kutijicom, s njenim poklopcem (nisam željela iz sve sile ostaviti onu ružnu ručku!), ovaj komentar Angel me podsjetio na tu tehniku stoga sam se okušala! Angel - hvala! smile73
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.