Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 58> |
Korisnik | |
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oh wow izzy...ovo sto ti radis je nestvarno...prava si majstorica...pre, pre, pre, predivno :)))
a onaj sat...je nesto najdivnije sto sam ikada vidjela..awwwwwwwwwww... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Evo mene u zakašnjenju i tek sam sad vilila onu plavu kutijicu...
prekrasna je ...nezamislivo... da mi je netko opisiva,a da je ne vidim rekla bih bez veze, a kad ono totalno osvježenje.... jednom riječju savršena
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoj, hvala vam cure! Baš ste me razveselile u ovaj kišni i tmurni dan, a glava booooliiii!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Razmazila si me sa svojim odličnim kreacijama...čekam nove radove...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
izzy, gdje si...nije valjda laboratotij eksplodirao od radova...čekamo te
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joj, cure, hvala što mislite na mene! Evo, nešto radim, čupam kosu, valjda do sutra bude gotovo...
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ajde već nam jako fališ
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Pozdrav svim kreativnim djevojčicama...Nova sam ovdje i evo već danima vas samo čitam i gledam....Jednim riječju-savršeno....Izzy moji komplimenti ...sve je pre-pre dobro (čitaj savršeno)
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jel trebaš pomoć? da te mi dođemo čupati za kosu a da ti imaš slobodne ruke?
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hoćemo Izzy, hoćemo Izzy
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slažem se! |
|
![]() |
|
Nakon nekoliko dana muke, evo me opet natrag da vas gnjavim! Uspjela sam dobiti zamjenski monitor i dovršiti jedan rad... Ovaj mi je bio posebno važan jer ga je naručila kolegica kao dar jednoj mladenki u kojem će staviti "koverticu"... Zbog toga imajte razumijevanja u vezi moje nervoze i čupanja kose, željela sam da bude lijepo i vrijedno jedne mladenke...
Škrinjica je shabby, ali elegantni (kako doliči prilici), željela sam da izgleda staro, ali očuvano... Inicijali su sretnog para... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
izzy ovo je genijalno! bas je krasan,njezan shabby,evo već si sama sve napisala,sad da ja vise ne kopiram tvoje riječi....
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Rose - brza i hitra kao i uvijek!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Preoriginalno,sjajno kao sve tvoje rukotvorine,ta unutrašnjost ,blijedožuta,slići mi na tapetu ili?
|
|
![]() |
|
Obje salvete su reljefne, imaju ispupčenja, samo što sam vanjsku popeglavala, negdje sam ostavila malo ispupčenja i neravnine da izgleda "iznošeno"... Salvete su jako lijepe, prijateljica me pitala za šta služe jer su joj tako lijepe da ne bi sigurno obrisala ruke s njima! Tražila sam tapete, ali nisam našla - ili je skupo ili se prodaje u rolama i tako...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme izzy ovo se isplatilo čekati....
Svaki puta kada staviš novi rad pomislim: "Ovo je vrhunac"!!!
Ali kod tebe jednostavno nema granice u ljepoti i savršenstvu...
Aj em bak!!!
![]() |
|
![]() |
|
Draga, ona teta iz engleskog bi ti trebala češće dolaziti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željela bih se samo zahvaliti Angel koja je na topicu "Kako s namještajem" curama objasnila metodu s glet masom... Naime, kad sam se prije nekog vremena zainteresirala za šablone, vidjela sam da se mogu raditi i "uzdignute" šablone na zidu od glet mase, ali mi je to tada bilo prenapredno... Kad sam malo zapela s ovom kutijicom, s njenim poklopcem (nisam željela iz sve sile ostaviti onu ružnu ručku!), ovaj komentar Angel me podsjetio na tu tehniku stoga sam se okušala! Angel - hvala!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |