Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 11:22
smile117- Kako ide Aliiiiiii-samo ti niz brdosmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 20:48
Snijeg!!! Ajoj, ma nije fer, prerano je to Cry
Ali, dobro je zrno utjehe Clap
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:22
..ufff,ovaj snijeg je poranio!! Nadam se da ti nije donio velike stete i da si uspjela na vrijeme sve unijeti u kucu Smile
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 12:20
Niho,SilveK,Jamin dobrodošle u moj ledeni vrt.Nisam sve uspijela povaditi,ostalo je nešto dalija i kana.Sjemenki ne pokupljenih,ali bit će na proljeće nove...
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 12:46
Draga Alisa ..love%20couple%2003..nemoj biti žalosna....važno da si ti uspjela smjestiti svoje biljkice u zimovalište!....evo ti jedno zubato sunce da te malo ogrije...smiley%20big%2003
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 12:53
Hvalaaaa na ovom suncu.Sad imam dva zubata,jedno na monitoru drugo kroz prozor gledamLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 18:10
Ali ok moje nisi se valjda toliko smrzla da ne možeš nam pokazati bar sad šta je sa tvojim vrtom
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 20:58
Au, kakav hibiskussmile94,kod tebe uvijek svašta lijepoga.
Sreća ,pa si uspjela unijeti sve sve na vrijeme,  ja nisamCry
Čuvaj dobro tu žutu trubu ,ispale mi oči gledajući je.

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 17:56
Eh,dugo nisam svraćala na svoju temu.Dobraaa paučina se uhvatila po njoj.Josipa ne brini,čuvat ću trubu pa dijelimo na proljeće...Ima negdje tema mojih sobnih biljaka a ja ne mogu da je nađem,zato ču na ovoj okačiti svoje današnje ulove...Cikas,fikus ali i cilindrica..

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 18:51
Ma vidi ovo bolan -iti imaš cikasicu----e neka imaš imam i ja i moja je ljepša samo da znašsmile232
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 18:56
ulov je fenomenalan, predivne biljke smile141
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 18:57
Alisa, prekrasan "ubod"ClapClapClap.....oduševljena sam i sa cikasicom i sa fikusom Ali kojeg prvi puta vidim, a naravno i sa cilindrikom. Ma ko da sam sama birala. Savršene biljke. Big%20smileWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 19:18
vau, baš si se usrećila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 19:30
Niho,Bromi,Flavka,Triša hvala vam što dijelite radost sa mnom.Jesteee baš su me usrećile ove biljčice.Fikus ali je več dugo na mom popisu,a kako volim i plame i sve što na njih liči,uzela sam i cikasicu(znam da nije palma,al baš me brigaa)a cilindrica je bila jako povoljno.Jeste da je mala,ali narast će,valjda..LOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 22:07
Lijepa cikasica, a kakav je to fikus neki posebni, cilindrike sam vidjela kod nas u hotelu i ogromne su i navodno jako skupe biljke, sve u svemu super Clap
život je more
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 11:55
Lantana hvala.Fikus Alli mi se sviđa već dugo,ali do sad ga nisam našla kod nas u prodaji.Nešto ih rijetko ima.Njeogv tačan naziv je Ficus bennendijkii ali.Ima ga i u šarenolisnim varijantama i to 2 vrste,mislim,koliko sam ja o tome saznala.Te druge vrste su amstel gold i amstel king.Samo zelenoslisna varijanta ima naziv fikus ali..
Što se tiče cilindrice i kod nas je paprenoo skupa,ali ovaj mali primjerak je bio na sniženju,valjda mi opstane...
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:47
Dosta se prašine nakupilo na moju temu..Zima...Ali evo napokon bližis e i proljeće..Počela je obnova biljnog fonda...Nešto od novina i nešto mojih sobni biljčica..

uljepšale su mi dan ove nove biljčice..Sad još da ih posadim...

Evo malo mog kućnog zelenila!Shamadera cvjeta..

fikus benjamin,jedva čeka da ide vani..

spatfili i mali i veliki  cvjetaju..Na slici se ne vide dobro pupovi,ponovit cu..

neka vrsta arece,koja još nisam otkrila..nedavno kupljena.

cikas

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:51
shamadera..

clorofit

areca

trahi

fenix,držim svezanim,pa jadan kad mu raspustim grane izgleda jadno..

yuca

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:54
mix čošak :))

dracena kojoj je moja kci otkinula jedan vrh a ona se oporavila..Vrh je pustio zile u vodi i poklonjen je a ostatk pušta nove listice..

evo i dokaza o novim listovima..

nešto malo sukulentića

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:57
Decembar cvijeta u februaru..

Hoya iz malog pelcerčica..

Dio adeniuma iz sjemena..

kaktus iz sjemena...

Adeniumi novi...Valjda budu dobri kao predhodni,pa me obraduju skorim nicanjem..

Eto toliko za sad od mene...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.