Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 73> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Snijeg!!! Ajoj, ma nije fer, prerano je to
![]() Ali, dobro je zrno utjehe ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
..ufff,ovaj snijeg je poranio!! Nadam se da ti nije donio velike stete i da si uspjela na vrijeme sve unijeti u kucu
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Niho,SilveK,Jamin dobrodošle u moj ledeni vrt.Nisam sve uspijela povaditi,ostalo je nešto dalija i kana.Sjemenki ne pokupljenih,ali bit će na proljeće nove...
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Alisa ..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvalaaaa na ovom suncu.Sad imam dva zubata,jedno na monitoru drugo kroz prozor gledam
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ali ok moje nisi se valjda toliko smrzla da ne možeš nam pokazati bar sad šta je sa tvojim vrtom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Au, kakav hibiskus
![]() Sreća ,pa si uspjela unijeti sve sve na vrijeme, ja nisam ![]() Čuvaj dobro tu žutu trubu ,ispale mi oči gledajući je. |
|
![]() |
|
Eh,dugo nisam svraćala na svoju temu.Dobraaa paučina se uhvatila po njoj.Josipa ne brini,čuvat ću trubu pa dijelimo na proljeće...Ima negdje tema mojih sobnih biljaka a ja ne mogu da je nađem,zato ču na ovoj okačiti svoje današnje ulove...Cikas,fikus ali i cilindrica..
![]() |
|
![]() |
|
Ma vidi ovo bolan -iti imaš cikasicu----e neka imaš imam i ja i moja je ljepša samo da znaš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ulov je fenomenalan, predivne biljke
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Alisa, prekrasan "ubod"
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
vau, baš si se usrećila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Niho,Bromi,Flavka,Triša hvala vam što dijelite radost sa mnom.Jesteee baš su me usrećile ove biljčice.Fikus ali je več dugo na mom popisu,a kako volim i plame i sve što na njih liči,uzela sam i cikasicu(znam da nije palma,al baš me brigaa)a cilindrica je bila jako povoljno.Jeste da je mala,ali narast će,valjda..
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa cikasica, a kakav je to fikus neki posebni, cilindrike sam vidjela kod nas u hotelu i ogromne su i navodno jako skupe biljke, sve u svemu super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana hvala.Fikus Alli mi se sviđa već dugo,ali do sad ga nisam našla kod nas u prodaji.Nešto ih rijetko ima.Njeogv tačan naziv je Ficus bennendijkii ali.Ima ga i u šarenolisnim varijantama i to 2 vrste,mislim,koliko sam ja o tome saznala.Te druge vrste su amstel gold i amstel king.Samo zelenoslisna varijanta ima naziv fikus ali..
Što se tiče cilindrice i kod nas je paprenoo skupa,ali ovaj mali primjerak je bio na sniženju,valjda mi opstane... |
|
![]() |
|
Dosta se prašine nakupilo na moju temu..Zima...Ali evo napokon bližis e i proljeće..Počela je obnova biljnog fonda...Nešto od novina i nešto mojih sobni biljčica..
![]() uljepšale su mi dan ove nove biljčice..Sad još da ih posadim... Evo malo mog kućnog zelenila!Shamadera cvjeta.. ![]() fikus benjamin,jedva čeka da ide vani.. ![]() spatfili i mali i veliki cvjetaju..Na slici se ne vide dobro pupovi,ponovit cu.. ![]() neka vrsta arece,koja još nisam otkrila..nedavno kupljena. ![]() cikas ![]() |
|
![]() |
|
shamadera..
![]() clorofit ![]() areca ![]() trahi ![]() fenix,držim svezanim,pa jadan kad mu raspustim grane izgleda jadno.. ![]() yuca ![]() |
|
![]() |
|
mix čošak :))
![]() dracena kojoj je moja kci otkinula jedan vrh a ona se oporavila..Vrh je pustio zile u vodi i poklonjen je a ostatk pušta nove listice.. ![]() evo i dokaza o novim listovima.. ![]() nešto ![]() |
|
![]() |
|
Decembar cvijeta u februaru..
![]() Hoya iz malog pelcerčica.. ![]() Dio adeniuma iz sjemena.. ![]() kaktus iz sjemena... ![]() Adeniumi novi...Valjda budu dobri kao predhodni,pa me obraduju skorim nicanjem.. ![]() Eto toliko za sad od mene... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |