Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 113> |
Korisnik | ||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
čekam vas, čekam vas i sad kad imam vremena nigdje nikoga nema,
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
cure, evo i mene nazad čila i odmorna, iako ću sada kasniti s čestitkom ali kažu da za dobre želje nikad nije kasno, dakle
Želim Vam svima puno puno dobru 2009.godinu uz obilje zdravlja,sreće i novčeka i naravno puno jako dobrih radova i obilje inspiracije.
p.s na svom odmoru bila u splitu i odradila splitsku kavu s rose
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Baš je lijepo što se ponovno okupljamo, ja sam malo
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
i ja bih tako rado u Split na kavu
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jutrek curkice
franjica nemoj mi biti tuznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ak je tu netko da cmoljka to sam ti ja ...hihihii
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hippy imas partiski zadatak---sto prije mi sredi one okvire kaj smo rekli haklicu staviti na drugu stranu...pls pls pls, nasla sam onu plavu salvetu kaj si me pitala al sad imas doci meni na trac tak da znas, kupi svoju decu i muza i dolazite, i kocke najdi..lalalaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jutar :) dan i vecer, jer koliko citam forum najbolje da sve odjednom posaljem pozdrave :)
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Partiski zadatak, status: IZVRŠEN ![]() A kak ti misliš da bumo traćale ak dojdem sa privjescima???? Jedino za MM dadilja mog i tvoj PS ( princa sina....za one koji ne znaju Franjičine kratice ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jutar,dan,vecer ninochkaaaaaaaaaaaaaa
hippy, pa tvoj mm ide na pos s njih dva i igraju se,ak ce biti guzve zakljucamo ih u malu sobu i slus...bu mir
daklem salveta spremna, ti vidi kad ces ju, dojdes prije ili poslije rockasa...kak ti paha,ak se sjetim morti ju zemem na rockas, ali ne garantiram
cure jos jednom thx svima na cestitkama za rockas mog princa
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Oki - doki ![]() A ja tebi donesem onu sa crnim drvcem...sinoć sam je našla ![]() |
||
![]() |
||
|
malo ti je trebalo...sam mjesec dana..hihihihi
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
to to mila...heheheh, s obzirom na deda mraza od nove godine i na ovo sad pristajem..hehehe
|
||
![]() |
||
|
JASSI TRAZI:
dakle dobila sam 6 dubokih tanjura od frendice, onih starinskih kaj imaju plavo nacrtan neki motiv u sredini, i po rubu ukras, ima ih takvih i u njeznoj crvenoj i mislim narancastoj boji, bar sam ja vidla, dakle ako netko na tavanu ima a ne treba mu, kao ovoj mojoj, iako mi nije jasno di je s ostatkom servida, preporucam se , ne moraju biti plavi...pls pls pla
|
||
![]() |
||
|
![]() ...a da ti njega nama ipak poslikaš? ![]() |
||
![]() |
||
|
je je zgubila sam citac, moram ga kupit pa poslikam...ma kak ne znaaassssss
|
||
![]() |
||
|
http://www.aukcije.hr/item.php?id=454830#image
nekaj kao ovaj prvi, slicno
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
jassi, nije pošteno, takvi su mi bili na pameti kad sam krenula u izradu svojih plavo bijelih starinskih tanjurića, a ti imaš prave
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |