Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 53> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nekad je lavanda bila simbol mediterana, a vidi je kako je lijepa u Norveškoj
svaki put nam pokažeš krasne biljčice
|
|
Sponzorirani linkovi | |
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sljive Sljive i visnje Tresnje stigle Jos jedna tresnja Pozivam vas na tresnje dok jos ima. OTOK, pa ti si zaista brza, kako si brzo stigla u Norvesku. Lavanda jako lijepo uspjeva kod mene, bas sam ju zato i posadila jer me podsjeca na nas mediteran, na more. OTOK, hvala na posjeti, vecernjoj setnji kroz moj vrt i na lijepim komentarima, koji me uvijek obraduju. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi rado tvojih trešnjica. I ja ću se zadržati na tim vrstama voćkica kao i ti , ono što preživljava na mom terenu. Potražit ću i sorte za hladnija podneblja. U blizini terena sam vidjela malo voćki, jabuke i jedna trešnja koja ne rađa.
Tvoji božuri tek sada cvjetji i prekrasni su, kao sve drugo |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je krasno kod tebe, još je "mlado" zeleno...kod nas već dosta toga je spržilo sunce...a trešnje, uh, da si bliže već bi ti ja bila na trešnji
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam uspjela prošetati i tvojim vrtom...zaista prekrasno..a pogotovo kad pomislim da je to u Norveškoj......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivnoo
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh, evo nam opet predivnih slikica sa sjevera! Živite li dugo tamo i jesi li vrt od početka, od nule stvarala, ili je i od ranije nečega bilo pa ste samo naduponjavali? Imaju li i drugi u vašem kraju takve ljepote u okućnici?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tayberi Dalije Sljive Maline Hvala svima na posjeti; Smrcko, Silvek, Lora, Stefkaja, Gioiaa, Anaida. Hvala na lijepim rijecima! Anaida, zivim u Norveskoj vec preko 11 godina. Kada smo kupili kucu, bilo je sve prazno, osim nekoliko velikih drveca, ostalo smi mi polako svake godine kupovali i sadili. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jos nekoliko slikica ljiljana i mog vrta. Malo se vidi posljedica nakon udara leda, jer su biljke ostecene. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lychnis Tagetes Dalije Dalije Tayberi Tayberi Jabuka i klematis Jabuka i klematis Jos cvijeca iz mog vrta |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je jako lijepo sve, neznam šta bih izdvojila jer je sve jako lijepo
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija tvoj vrt je predivan!!Sve je divno i vočkice i cvjeće..Interesuje me ,ona ogradica oko voćki i stabala,jel ono cjela saksija ukopana u zemlju il samo vrh saksije,il je ono pak nešto treće?Baš mi se svidjelo jer mi treba onakvo nešto oko vočkica kad se trava šiša da se vočke ne oštećuju.Em funkcionalno em lijepo..
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad ljepšu boju ljiljana nisam vidjela
|
|
|
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su ljiljani također mrak!
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijeli cvjetici Dalije Ruzice, ginko Lonicera Klematis Tagets Najljepsa hvala na posjeti; Stefkaja, Alisa, Smrcko Smrsko, imam jos puno ljiljana u raznim bojama. Alisa, ovo oko drveca su drvene ogradice, koje su kupljene na plantazi i stite drvece i cvijece kada se kosi trava. Inace su pravljene od borovine i impregnirane su. Svima puno iz kisovite Norveske. Kisa pada vec 14 dana. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljani Ljiljani Lavanda Dalije Athena, hvala najljepsa na posjeti i drago mi je da ti se svidjaju moji ljiljani. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja ljepota.
|
|
|
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista WOW, pogotovo za ljiljane.
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saljem vam jednu ruzu sa bozanstvenim mirisom. Lavatera, sljez Vrtni hibiscus Kruska, kupljena prosle godine, ostala samo jedna kruskica. Ljiljani Smrcko i Athena, ponovo hvala na setnji kroz moj vrt, barem da smo mogli popiti |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |