Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 370> |
Korisnik | |
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je sve prekrasno,vidi se da sve radiš s puno ljubavi!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna boja .. predivni vrt .. ma sve je predivno
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja...prelijepo...fantasticno... Razumijem te kad kazes da se mora prilagoditi..takva su vremena dosla,kao sto si i sama vec napisala..i ja sam ti u slicnoj situaciji ali proci ce i to..pa cemo uzivati u nasim vrtovima..samo sto cu ja poredati moje vazne ispred i gledati u njih ...!!
...Zelim ti ugodnu sedmicu... ...
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa nisam ni vidjela kako si to prekrasno uredila- svaka ti čast
A posao je ipak posao- iako dijelim tvoje osječaje da bi najradije stalno nešto po vrtu čačkala
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan tatin vrt..
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana ostići su ti za izložbu!!!
A što se tiče tvoga seminara imam ja jedan prijedlog...
kada ti završi seminar a ti lijepo prošetaj do moje kuće u Selinama i malo pogledaj šta se da posaditi....
Prolazit ćeš mi pored kuće!!!
Lantana ovo shvati kao šalu...jednostavno me iznenadilo da baš ideš u Starigrad- Paklenicu.
P.S. Vjerojatno hotel Alan???
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima.
Evo mene u Starigrad Paklenica, prošla sam pored Posedarja i mahnula Seni i njenom vrtu, šteta što nemam vremena da malo tamo prošetam. Proljeće prošli smo Seline i nisam znala da ti tamo imaš nešto. Sada smo imali pola sata pauzu pa sam malo prošetala i normalno slikala, ali nemam vremena stavljati slike. Puno pozdrava svima iz Starigrad Paklenice, iz hotela Alan, pogled more i Velebit. |
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E hvala ti najljepša na pozdravu ,a sad za Bihać kreni
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Niho bila sam ja u Bihaću, u Vedro polje neke davne godine MM je tamo bio u onoj vojsci, pa bi mogli nekad opet navratiti, ostalo mi je u lijepom sjećanju.
A ja evo od ujutro od 9 sati do 19 večeras slušam predavanja, tako mi zaspalo jednog momenta da mi je bilo neugodno. Lijepo je u hotelu, ali meni dosadno ja bi nešto radila i sreća što imam službeni laptop pa mogu barem na forum, imam i ovaj web'n'walk, ali puno je sporiji, evo jedne slike, pogled iz hotelske sobe na Starigrad Paklenicu. |
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ti htjela reći: Lijepo se ti nama odmori, ali ova predavanja ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja uvijek kažem bitno se je maknuti od kuće pa makar i poslovno, promijeniš sredinu, nekad i klimu, drugi ljudi.... promjena nikad ne škodi,
dobar provod pa makar i poslovni!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana imam jedan prijedlog!!!
Na ulazu u Starigrad imaš jedan super kafić zove se "Kvartir".
Ja mislim da su zalasci sunca gledani sa terase tog kafića najljepši na Jadranu!!! Možda sam malo subjektivna ali prošetaj se do njega....znači ako od Alana uz more kreneš prema centru doći ćeš direktno pred njega.
I kada se sjedneš na terasu i gledaš prema Rijeci na vrhu Velebita možeš vidjeti zanimljive stvari...
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sat vremena pauze za ručak i do mraka gotovo. Evo ručala, otvorila malo forum da vas pozdravim i gotovo do večeras.
Dobro kažeš Korijenko svaka promjena , ma kakva bila dobro dođe. |
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebi da, ali nama fališ !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako kaže Hoya, ipak mi volimo da si ti s nama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmori se malo, dozvoli da ti netko drugi servira a ti lijepo uživaj, za čas će doći sezona i stalna jurnjava. Uči, mlada si dok možeš učiti i pamtiti (pa makar puno, puno puta ponovila).
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pozdravu...nedostajes nam pa se cujemo,na miru,kad budes kuci ...!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene doma, jedva se probili kroz ovu buru. Kod mene puše, ali tamo ispod Velebita, to je strašno, ja sam mislila da će cijeli hotel išćupati, bila sam na 5. katu i točno se osjetilo kako vibrira. Maslenički most smo jedva prošli, a i kasnije nas je zanosilo, a onda Brački kanal, pa hoće li trajekt, ali eto stigla ja doma i svugdje je lijepo, ali najljepše je doma.
Franjice lijepo si ti napisala i u pravu si ipak 4 dana ništa nisam radila, služili me, a ja sam samo uljudno zahvaljivala. Treba i toga malo ponekad. Proljeće nisam ni vidjela Starigrad i to mi je jedino žao, ali zadnji dan kad smo imali malo vremena onda je puhalo kao ludo. Pogled na Velebitski kanal, orkanska bura, more se pjeni... |
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E stvarno nam ne dostaješ požuri
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da znaš Niho da ti meni nisi falila jer sam svaki dan malo čirila, i to pod predavanjima, po tvojim temama i svih ostalih, da vidim što ima novo. Rado bi vam nekad nešto odgovorila, ali nisam smjela, i da znaš bez obzira što sam čirila po forumu položila sam i sad imam certifikat o završenom programu za managere.
Ma ne'š ti managera, znala sam ja to još davnih dana. |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |