Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 47> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok dani su već malo duži imam mjesto u hodniku gdje mogu staviti nešto na temp. od 17 do 20, svjetla ima puna jer je ispred staklenih vrata, a kad je sunčan dan ima i sunca. Probati ću sa osteospermumima imam par sjemenki.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
znala sam da ćeš početi nekaj sijati već sad,vrijednica
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Silvek, znači već si posijala lantanu???
Da li mogu i ja svoju ili da malo pričekam???
Kažeš treba joj više vremena da nikne???
Koliko stvavljaš u jednu teglu?
Puno pitanja jer ove godine prvi puta sijem lantane...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh sad si me zaškakljala za kučnu sreću...bila si mi jednom dala ali nisam imala sreće i sada se spremam i idem na Trešnjevku pogledati da li ih možda na placu imaju...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Proljeće, i ja prvi puta sijem lantanu, zabockala sam sjemenke u teglu, a onda ak narastu bum ih rasadila... bumo vidli kaj bu s toga.
Ak bumo se imale prilike vidjeti, bude i pelcer kućne sreće za tebe ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Silvek ma baš me veseli, moći ćemo uspoređivati, posijala je Fatka, i ti i ja, ako posije još netko baš ćemo pratiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
I ja uskoro namjeravam krenuti u taj veliki izazov!!!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Danas sam ostala zabezeknuta: niknuli ostići
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sikvek svaki dan napiši što si posijala da i ja od onih dobrota što sam dobila znam jer prvi put sijem |
|
![]() |
|
Draga moja osvježila si mi dan, jer sam ih i ja posijala, pa možda bude sreće kao kod tebe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Sad sam malo stopirala s sjetvom, iznenadilo me je brzo nicanje, a premalo svjetla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I u kako pripremljenu zemlju da stavim sijati, da li treba neka specijalna?
|
|
![]() |
|
Ma ne, kupujem biokompovit s dodatkom gline od Poljo posavca, gotov kompost kojeg imaš u žutim vrećama u grami. Inače sam isprobala razne proizvođače, za svaki imam zamjerku osim ovog
![]() |
|
![]() |
|
hvala na savjetu
|
|
![]() |
|
Danas si (opet) nisam mogla pomoći
![]() ![]() ![]() Anthurium je bio 50 kn, nije baš u bogzna kakvom stanju, ali uz malo njege bu on krasan, gerberi ocvali po 10 kn i jaglaci za 1 kunu. Jasno je zakaj je rasprodaja, usred nikakve brige velika količina cvijeća tam tak izgleda, ali dobro za mene, bum ih ja mazila ![]() Poslije sam navratila u jednu cvjećaru, katastrofa, ciklame im venu jer su presuhe ![]() Kasnije pogled u gramu i kaufland, ponuda sjemenja sramotna, ništa novo, jedno te isto godinama. Ali sam u prolazu zapazila da u Čakovcu postoji još jedna poljoapoteka za koju nisam znala do sad...planiram izvidnicu u skoro vrijeme... No eto, kak bi ti trgovci zaradili kad ništ ne nude...bar nisam puno potrošila ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ne biti škrta na informacijama, DI JE TA POLJOAPOTEKA????
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vidiš kako se trgovci brinu da ti proračun ne ode u minus
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ah,s kupovinom moram pricekati dok ne otopli bar malo
![]() |
|
![]() |
|
Tija, poljoapoteka je na izlazu iz sudske ulice (R.Boškovića), zadnja zgrada lijevo, s zelenim prozorima. Zapazila sam dok sam se vozila pokraj, nisam ni znala da je tamo ima.
Moram se inače pohvaliti, niču mi i delphiniumi, a i vani sja sunce, nije više oblačno, super za male biljčice ![]() |
|
![]() |
|
Kod tebe kao da nije kontinentalna klima - vidim biti će svega i vani i u kući-
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |