Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 243> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo naprijed!!! I ja cu tvojim stopama ali za nekih 2-3 mjeseca...sad se nazalost nemogu posvetiti njima onoliko koliko zelim!!! ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno novo cvijeće.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
hvala vam svima što se veselite zajedno samnom. To cvijeće, to zelenilo, ta zemlja, sve mi to daje takvu snagu za sve ostalo u životu, da moram to podjeliti s vama. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tiša lijepo, divno, prekrasno.... Sline mi cure na tvoja dva nova stanara!
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Čestitam Triša! Postat ćeš mama tisućama novih biljnih mališana. Koliko ćeš ti novih živih bića stvoriti ove godine... Svaka čast
![]() Majka priroda će ti biti neizmjerno zahvalna. Vjerojatno ti sprema neki poklon, iznenađenje. Skrila je sjeme neke neobične biljke u samom kutu tvog vrta i čeka da te s proljeća obraduje najneobičnijim cvijetom koji si do sad vidjela.
Umorila se sirotica, izmučena ljudskim glupostima. Potrebna joj je pomoć u othranjivanju njezine dječice.
E zato smo mi cvjetoljupci tu. Da pazimo na ovu livadu, "zelenu i mirisnu, cvjetnu svu i nevinu, livadu iz sna"....
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast Trisa,pravo biljno carstvo:))
jos uvek se ne usudjujem sijati,sacekacu jos bar 7 dana,veljaca je nepredvidiva i ne usudjujem se,al zato me veseli sto kod tebe sve napreduje. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me Triša! Nije lako, ali bolje je.
Gledam sličice tvojih novih biljaka i sve si mislim: Bolje da kavu popijemo negdje daleko od vrtnih centara jer si ti brza na okidaču (čitaj novčaniku).
Prekodobru kolekciju si skupila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Triša svaka ćast što svu tu ljepotu dijeliš sa nama,a zaslužila si i više pa ti si pravi majstor za biljke sretno i u budućem tvom sakupljanju cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma lijepo je sakupljati cvijeće, nikada mi nije dosta, no nemam baš puno mjesta za njega, pa stalno gnjavim mm s nekim policama.
Evo rezultat jedne takve gnjavaže je ova zgodna mala polica, uske police tek 10x25 cm, koja je namjenski rađena za mjesto u hodniku, koje je upravo toliko (između ormarića za cipele i ulaznih vrata).
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Koliko će tu cvijeća stati.
![]() |
|
![]() |
|
Pa ustvari neće baš puno, ali namjenila sam je prvenstveno za one male posudice sa mladim biljčicama, koje presadim nakon klijanja.
Hvala ti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E pa tih će stati.Na gornju ide pokoja velika a dolje mlade.Kad zatopli ionako većina ide van
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jooooj Triša to ti je super ideja.
![]() Ja na žalost nemam svjetla u hodniku ali da imam i kod mene bi već stajala jedna takva.
Ali...mene sada jaaaaako interesira kako će izgledati tvoja polica kada je popuniš sa teglicama.
![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Super ideja svaka ćast
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je slikano iz vana - nisu blatna stakla nego je padala kiša, a padelice od kiselog vrhnja su baš odlične za ovo:
Ova slika je iz hodnika to mjesto između stakla i police je jako usko, no super je poslužilo
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Supre iskorišten prostor
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Što sve čovjek napravi samo da mu stanu teglice!
![]() Svaka čast! |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
A da ti Triša nemaš nešto i u škafetinima?
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, svaka čast! Čega se ti sve nećeš sjetiti!? I naravno TM napraviti ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ovo s policom je ideja za kopiranje.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |