Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 269270271272273 312> |
Korisnik | |
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brzi oporavak ti želim!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno pozitivne energije ti šaljem a imaš je i oko sebe samo je svu ukradi sebi pa će i bolesti manje mjesta ostati pozdrav
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često prošetam ali ne ostavim traga. Sad se javljam da ti poželim brz oporavak.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja zavirila u Vaš vrt i svaka čast. Ja inaće obožavam Slavoniju i divote iz Vašeg vrta su predivne . Pridružujem se svima i želim brzi oporavak.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, Mari, Andina, Vijolica; Kamenjarka, Dijana, Adrijana....
Veliko hvala na vašim pozitivnim mislima i željama za moj oporavak. Još nisam prošetala po mome dvorištu. Još sam jako iscrpljena pa će sve to čekati bolje dane. Vjerujem da će biti bolje a ovo je samo prva runda. Dok se malo oporavim , moram ponovo pa će biti operativni zahvat..... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim na tebe i znam kako ti je...nedaj se mila nasa milice....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt će pričekati svoju dobročiniteljicu, bez brige zna on čije ruke ga njeguju, i vratit će ti ljubav raskošnom cvijetnom, samo se ti sad posveti sebi i sve će biti OK
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa, Aralija, hvala vam na vašim lijepim riječima. Trudim se koliko mogu a moje cvijeće će još pričekati neko vrijeme da mu mogu posvetiti punu pažnju.
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim na tebe i želim ti brzo ozdravljanje
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E. Nona, hvala ti na lijepim željama....
|
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga milice želim ti da vratiš snagu i brz oporavak nakon operativnog zahvata koji spominješ, vjerujem da će sve dobro proći.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Catalpa, hvala ti na dobrim željama. Najprije moram smiriti veliku upalu uz jako strogu dijetu a kad se to smiri, onda na oper. zahvat..... Nadam se da će sve dobro proći , nisam još krenula među moje biljke, jako sam iscrpljena i fizički slaba......Bit će bolje.....
|
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu biljke čekati naravno da će biti bolje, samo se ti čuvaj odmaraj pazi se i ništa drugo sada nije važno.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brzi oporavak ti želim draga moja!
|
|
Rijeka
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiraK, , hvala ti draga moja, na dobrim željama......
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Milice, želim da ti ovi dani ubrzo postanu prošlost, a onda ćemo zajedno uživati u događanjima u tvom vrtu. Sad se čuvaj, misli na sebe.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, ,hvala ti što me hrabriš.... Proći će još dosta vremena dok budem donekle ona stara.....Moje biljke me čekaju a pomalo se i spremaju na zimski san.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 269270271272273 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |