vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 31> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crvena boja petunija uz različite nijanse zelene boje odlično pristaje. Petunija nije u istoj tegli kao i afrički ljiljan, zar ne? Kako se zove puzavi cvijet u tegli desno od petunija?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
slika je savršenstvo bez mane!
i mene zanima ona puzavica za koju pita lucy, lijepa je. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
bugica za5
![]() FLORAMYE
![]() enrikova nona
![]() lucy
![]() antonija
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Jucer smo ja, Nisa i Tikvić 3 sata provele u ovom predivnom vrtu, s ovom predivnom ženom. Još je ljepše uživo, još jednom hvala Klaudija.
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
rose girl
![]() hvala tebi draga I curama na bas cool susretu
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
ejjjjjj tomice,tu si , falila si - bas smo te spominjali. moramo se naci
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
a vratija se Šime i i puno lipega zateka
nego šta nego naći i popiti je
|
|
Seka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanja17 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 34 |
Klaudija prvi puta sam prošetala tvojim vrtom i uživala, zaista dojmljjiv i prekrasan vrt i okućnica...
sigurno ću navratiti opet, ljubimci su mi onaj asparagus, mislim da ga kod nas zovu lisičji rep, želim da se što prije oporavi. Ukrasni batat je za mene nešto novo i zaista posebno....
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mislila sam na močvarni ljiljan, a napisala afrički. Ajoj, koje dugo ime onog lijepog cvijeta - lysimachia nummularia aurea golden creeping jenny. Znaš li možda narodno ime za taj cvijet?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() hvala ti kada si prosetala mojim vrtom I veseli me da ti se svida kod mene, radujem se buducim posjetama- lisiciji rep se sporo oporavlja ali je bitno da je prezivio, a batat nisam nasla ove godine I stvarno je bio dojmljiv lani
![]() |
|
![]() |
|
lucy ja neznam narodno ime a mozda netko zna, ma to mu je vise imena - a ima ih vise vrsta pa sam ti napisala da je ova " golden" lysimachia ili ti creeping jenny
pozdrav draga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
"Trenutno stanje" kod tebe je savršeno svježe, ne izgleda uopće da je bilo nekih velikih vrućina. Dobro se boriš s visokim temperaturama. Onaj uspravni asparagus ti ostaje vani u vrtu preko zime? Jako dobro izgleda.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sara47 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
raj na zemlji...svaka cast sugradjanko..ppozz iz ulice K.Zvonimira
|
|
![]() |
|
Trenutno stanje očaravajuće. A pergola s penjačicama neodoljivo privlači pogled i poziva na ugodno druženje. Sve bujno, lijepo zeleno, rascvjetano. Svaka čast, Klaudija! Koliko je godine tvome vrtu?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Trenutno stanje extra, iako još nisam kod tebe vidjela neko nereprezentativno stanje (jesam ga napisala! fali bolja riječ)
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |