Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desert rose - Slažem se s tobom, manje je više...
![]() Nisa - Ništa još od oxalisa, ali sam ja malo pročeprkala i naravno da sam otkinula pup , ali vidjela sam da ih ima još, valjda će onda biti sve ok! ![]() Monna - ![]() Klaudija8 - ![]() Ajama - Bit će manje posla neko vrijeme! ![]() A sad na prvi dan proljeća...upoznajte Bartolomea! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Predivne su tvoje proljetnice, perunika me oduševila, ne znam što je ljepše - ona ili slika. Šafrani u travi, ma divno, podložak i ptićica, uskoro bi se i Bartolomeo mogao pridružiti ako staviš malo vodice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Slike su zaista izvrsne, super si ih uhvatila na suncu, tako da dodatno blistaju.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koje predivne slikice..imas i zabu ,hoces li jos ,rado ti posaljem heheh
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Divne fotke! Prekrasno cvijeće! Sada sam vidjela kako je to izgledalo kod mene (dok sam bila u uredu). Jedino što uspijem vidjeti, su ocvali cvjetovi i žabe, ali ne ovako lijepe zelene, nego gadne smeđe.
Hvala ti.
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
Miska - Hvala ti,
![]() Moon - Voda stavljena! Nadam se da će se Bartolomeo zadržati. Moja baka je ovu vrstu zvala Božja žabica. ![]() Lantana - Hvala ti, ![]() Kamenjar - Samo ako su ovako lijepe zelene! Onih ružnih smeđih što kopaju rupe u zemlji imam napretek! Kamilica - Drago mi te vidjeti u mom vrtu! Navrati mi opet! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Wau plućnjak ti je prekrasan. Šta ti je ono žuto zeleno puzavo.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uvijek je lijepo kod tebe, vjerujem da će ti Bartolomeo ostati u vrtu pa svojim kreketom navještavati kišu.
Jesi mislila na leptira kod plućnjaka? |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pa dobro sam morala gledat da nađem "uljeza" na slici
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kod tebe predivno rascvjetano. U plućnjaku se skrio mačak - odaju ga prugice!
|
|
![]() |
|
Miska - Meni je plućnjak lijep zbog svojih dvobojnih cvjetića a i listovi su mu zanimljivi.
![]() Josipa - Ono žuto zeleno je sedmolist (aegopodium), samo što je tek niknuo. Anabistrica - Da, nešto kao kolibri leptir. Samo je manji i cijeli je tamnije smeđe boje. Nisam ga vidjela nikad u vrtu do sada. Korijenko - ![]() Karmen - Kako to misliš mačak??? Sasvim lijevo na slici je nešto slično kolibri leptiru! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
e, pa kod tebe toliko šarenila..da se nisi preselila na more???
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Vrkuta je uvijek posebna priča sa tim kapima kiše ili rose po sebi.
No, moram priznati, bijela dicentra je ovog puta zasjenila čak i nju. Predivna je već sada! Obećaj da ćeš je slikati opet, kada bude u punom cvatu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Radujem se tvom vrtu, jer znam da ću vidjeti lijepe, bujne i zdrave biljke,
kao i tebi što si svaki dan s nama, što nam doneseš dašak vedrine i jednostavne ljubavi prema prirodi, što nađeš vremena za staviti pokoju sliku... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |