Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 23:04
Ma neću ništa da komentarišem, i neću više da ti dolazim (do sutra), opet sam ostala ovako
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 13:20
   ClapSmilesmile79 od mene 
ako
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 13:52
Zanimljivo je vidjeti zimu i proljeće kako istovremeno caruju na  istom mjestu.Već vidim da će proljeće u tvom biti spektakularno. Azalea je smile71!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 18:31
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

jako lijepo leona....Thumbs%20Up

Izuzetno mi je drago sto te ovde vidim,hvalasmile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 18:33
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Ženooo bogata li si...i kad to kažem ne mislim na materijalno već na hranu za dušu...ovo je prava riznica lepote i zadovoljstva koja nema cenu
Betiiiiii,znam te...sigurno nesto hoces...hvala ti.

Hoću ovu činiju sa voćem   

smile156e,lako bih ja da je to u pitanju,nego znam da nije....smile82
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 18:36
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Ma neću ništa da komentarišem, i neću više da ti dolazim (do sutra), opet sam ostala ovako

Dadinicesmile79lepo je sto te vidim,i uvek se obradujem,i nasmejala si me,nesto tako i kod mene se desi kad sam kod tebe.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 18:38
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Zanimljivo je vidjeti zimu i proljeće kako istovremeno caruju na  istom mjestu.Već vidim da će proljeće u tvom biti spektakularno. Azalea je smile71!

Tikvic,ja ne znam da li treba nesto da ti kazem,znam da osecas koliko si mi draga i koliko volim kad te vidim na mojim cvetnim stranicama.
Hvala tismile95
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 19:01
Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

ClapSmilesmile79 od mene 

Ovu moju dragu prijateljicu sam namerno ostavila za kraj....necu da ti kazem kako se osecam sto te vidim jer ti to znas ,necu da kazem da sam srecna jer to nisam ...nisam srecna vec presrecna sto si dosla na ovaj cvetni forum i....
         DOBRODOSLA

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 21:01
samo da smile113da sam opet tu bez komentera samo smile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 21:14
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

ClapSmilesmile79 od mene 

Ovu moju dragu prijateljicu sam namerno ostavila za kraj....necu da ti kazem kako se osecam sto te vidim jer ti to znas ,necu da kazem da sam srecna jer to nisam ...nisam srecna vec presrecna sto si dosla na ovaj cvetni forum i....
         DOBRODOSLA

znasCry -sta mi to radisss
ako
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 22:11
ma kod tebe kao da si na moru,sve rascvjetano,napupalo,vatromet boja i biljkica,pa malo bjelila,divno,divno,divnosmile227
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 22:34
lijepo je vidjeti cvjetiće pod snijegom, samo šta mi je ove zime već preko glave
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 17:11
Leona,azaleja ti je prava lepotica! Zimski jasmin pod snegom fantasticno izgleda... Narcisi samo sto nisu procvetali,a sarena bugica...uuuuh ! Ostala sam bez komentara! Sve je prelepo! Uzivala sam u tvom cvecu i zeljno iscekujem nove slikice!!!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 17:47
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

samo da smile113da sam opet tu bez komentera samo smile141

smile79Pa draga Aralija,jel treba jos neki komentar,smajlii govore vise od bilo koje pisane reci.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 17:48
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

ma kod tebe kao da si na moru,sve rascvjetano,napupalo,vatromet boja i biljkica,pa malo bjelila,divno,divno,divnosmile227

Sarajka moja draga,hvala ti.smile78
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 17:50
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

lijepo je vidjeti cvjetiće pod snijegom, samo šta mi je ove zime već preko glave

Vala Mari dobro si rekla,samo da ogreje i da zasucemo rukave...uh jedva cekam da vidim sarenilo vasih predivnih basti.....hvala ti na posetismile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 17:52
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Leona,azaleja ti je prava lepotica! Zimski jasmin pod snegom fantasticno izgleda... Narcisi samo sto nisu procvetali,a sarena bugica...uuuuh ! Ostala sam bez komentara! Sve je prelepo! Uzivala sam u tvom cvecu i zeljno iscekujem nove slikice!!!

Gledaj ti ko mi hvali zimski Jasmin,ajde da vidim mamu od ovog mog JasminaLOL ,neego mogla bi ti polako i svoje lepotice da nama pokazes,ajde pa bar ti imas sta.smile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 18:18
par put sam bila kod tebe ,ali uvjek me nesto sprijeci pa ne ostavim komentar..imas lijepo cvijece ,doci cu i opet uzivat u tvom vrtu 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 19:27
krasno leona
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 06:24
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

par put sam bila kod tebe ,ali uvjek me nesto sprijeci pa ne ostavim komentar..imas lijepo cvijece ,doci cu i opet uzivat u tvom vrtu 

Svakoj poseti se radujem kao malo dete,ali kad dodje novo lice meni je to znak prihvatanja a to mnogo znaci bar meni,hvala ti na poseti i uvek ces me obradovati svojom posetom.

smile106
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.