dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pustlove, drago mi je što si navratila. Eto tikvvice odlučile da nas razvesele. S prkosom već ne znam kud ću, stvarno ponicao... A i jest lijep kad zašareni!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anaida, drago mi je vidjeti te ovdje
![]() Tikvice držim pod ukrasne. Neke su i jestive, ali ne znam koje. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Pazi sad mene stručnu ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
je, je to je Aptenia cordifolia
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
Moon ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
sve ti je lijepo,bome i tikvice
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Svesa!
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasam prkos i neka ga što više, i kod mene ga ima posvuda. Prepostavljam da ćemo uskoro vidjeti tikvice lijepo aranžirane u nekoj košari ? To će biti prizor !!!!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Prekrasno cvijeće,a i tikvice ne zaostaju.Ja ih isto posadila ali ćini se da ništa neće biti od njih
![]() |
|
![]() |
|
Glikice
![]() Tikvicama je to i bila namjena, samo... trebat će mi prikolica košara. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdravljam te Alad
![]() Kako je krenulo, i ja sam mislila da ništa neće biti, a one se zainatile! ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
neka su barem tikve pokazale zube ovoj sushi hehehe.i kod nas ih ima dosta nauzivat cu se barem sa njima,jos krastavci propadaju koji su a sve oni vci nius mi za kislejenje.prkose cu i ja posaditi volim ih gledati.
|
|
![]() |
|
Prkose posadiš jednom i imaš ih zauvijek. Uvijek negdje niknu sami, tvoje je samo da ih raščupaš.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja imam stan na 3 katu i na lodji imam prkose i mačuhice , a moja susjeda u prizemlju ima terasu i jedan dio cvijeća u zemlji u kojoj joj krasno cvjeta cvijeće od sjemena koje vjetar donese od mene
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pozdrav Nona! Da, pkos je poznat po tome da najbolje napreduje tamo gdje sam odabere mjesto.
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Dadinica kod tebe prava izložba tikvica
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nakon setnje moram reci : super !
![]() |
|
![]() |
|
Ljiljuš
![]() Gute Fee, hvala na posjti i pohvali ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Dali tvoja slikalica radi
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |